Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα περισσότερα μου φαίνονται ακαταλαβίστικα απο αυτα που γράφετε!!!Χαχαχαχα!Ειχα να ασχοληθώ απο το γυμνάσιο με δαύτα και μάλλον δεν το ειχα κανει ποτε σε βαθος.

Παω να ψαχτω!

• Like 1
Δημοσ.

Θα χει πλακα το free-4-all ! Εχω ηδη προπαραγγειλει το παιχνιδι αλλα και το limited book(guide)

Απο εξω τα παραγγειλες και σε τι τιμες?

Δημοσ.

Απο εξω τα παραγγειλες και σε τι τιμες?

https://www.amazon.co.uk/Pok%C3%A9mon-Sun-Moon-Official-Collectors/dp/0744017483/ref=sr_1_25?ie=UTF8&qid=1465372665&sr=8-25&keywords=pokemon

Γιατί δεν κάνουμε κανά τουρνουά οι insomniacs? :P Βλέπω υπάρχει κίνηση.. Μπορούμε να το κάνουμε και με 2 γυρους αγωνιστικών..

Ελατε ρε παιδια .. :P

Δημοσ.

Για το τουρνουα που αναφερθηκε ειμαι μεσα γενικα,αλλα εχω πολυ περιορισμένο χρονο.

Δημοσ.

Περιμένουμε όλοι μας με ανυπομονησία νομίζω! :D Αν πράγματι το κάνουν release τέλος του Ιουλίου μας έχει μείνει περίπου ένας μήνας ακόμα!

Τι βλέψεις έχετε για το Pokemon Go Plus? Φαίνεται αρκετά εύχρηστο και σκέφτομαι να το αγοράσω στο μέλλον αν όντως δω ότι θα με βόλευε να το έχω. Εσείς? Ποιο μαγαζί πιστεύετε πως θα το φέρει στην Ελλάδα? (Κανένα public θα υποθέσω).

Δημοσ.

Σιγουρα τα public αν θα υπαρχει φυσικη παρουσια και σιγουρα καποια μαγαζια μεγαλα της Αθηνας τυπου Power Games.

Εγω παντως πιστευω οτι ισως το κανουν και διαδικτυακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...