Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερεται καποιος ειτε για μια ποκεμον Χ ειτε για να του συπμληρωσω οποιαδηποτε μορφη ποκεμον θελει στις κασετες  X & Y η ORAS..?( σε ανταλλαγμα κατι θα πρεπει να βρειτε και εσεις.. και οχι απο το ιδιο το παινιδι καθως το εχει τερματισει κυριολεκτικα απλως βαριεμαι να κανω competitive battling..)

Δημοσ.

Ειχα πααααααρα πολυ καιρο να μπω στο topic και λεω κατσε να δω τι γινεται και βλεπω πως ξαναπηρε ζωη!

Φυσικα αδραξα την ευκαιρια κι εγω για το Mew στην Omega Ruby.

Ευχαριστω λοιπον και καλως σας ξαναβρηκα!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες μπορεις να παρεις και το manaphy

Οχι απο code αλλα απο εκει που λεει get via internet ειναι μεχρι της 26 αυτου του μηνα αν δεν κανω λαθος !!

Δημοσ.

Αμα σας πω οτι εχω σχεδον ενα χρονο το 2DS και δεν εχω παιξει καθολου online.....?

Α,ειμαι απαραδεκτος και noob!

Τότε χάνεις πολλά φίλε μου! Ειδικά στην ORAS!

Δημοσ.

Ενδιαφέρεται κανείς για SHINY Froakie? Νομίζω έχει και pokerus και είναι στο level 5.

Το δίνω τσάμπα σε όποιον το ζητήσει :)

Δε με ενδιαφέρει τι πόκεμον θα μου δώσει ακόμα και magikarp. Το απέκτησα από ένα Give away

Επίσης έχω βάλει αγγελία στο ίντερνετ για όλα τα 54 θρυλικά (όλα shiny). Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει

Ευχαριστώ ^>^

Δημοσ.

Ενδιαφέρεται κανείς για SHINY Froakie? Νομίζω έχει και pokerus και είναι στο level 5.

Το δίνω τσάμπα σε όποιον το ζητήσει :)

Δε με ενδιαφέρει τι πόκεμον θα μου δώσει ακόμα και magikarp. Το απέκτησα από ένα Give away

Επίσης έχω βάλει αγγελία στο ίντερνετ για όλα τα 54 θρυλικά (όλα shiny). Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει

Ευχαριστώ ^>^

Το θέλω φίλε μου! Λατρεύω froakie! Πες τι ποκεμον θες ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...