polokoi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ενδιαφερεται καποιος ειτε για μια ποκεμον Χ ειτε για να του συπμληρωσω οποιαδηποτε μορφη ποκεμον θελει στις κασετες X & Y η ORAS..?( σε ανταλλαγμα κατι θα πρεπει να βρειτε και εσεις.. και οχι απο το ιδιο το παινιδι καθως το εχει τερματισει κυριολεκτικα απλως βαριεμαι να κανω competitive battling..)
optimus_crime Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μπορείτε πλεον να ξαναπάρετε τον mew μέχρι το τέλος του Ιούνη νομίζω με τον κωδικό MEW2016 2
Copythestar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τελικα ισχυειιιι !!! Να εισαι καλα αγορινα για την πληροφορια σου !! 2
rallistas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ειχα πααααααρα πολυ καιρο να μπω στο topic και λεω κατσε να δω τι γινεται και βλεπω πως ξαναπηρε ζωη! Φυσικα αδραξα την ευκαιρια κι εγω για το Mew στην Omega Ruby. Ευχαριστω λοιπον και καλως σας ξαναβρηκα! 1
Copythestar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Παιδες μπορεις να παρεις και το manaphy Οχι απο code αλλα απο εκει που λεει get via internet ειναι μεχρι της 26 αυτου του μηνα αν δεν κανω λαθος !!
Copythestar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Χθες το βραδυ εκανα wonder trade και μου στειλαν shiny gible νιώθω τυχερός : D 1
pitogiro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Έρχεται Zygarde 10% και Complete Forme σε Sun & Moon. 1
rallistas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αμα σας πω οτι εχω σχεδον ενα χρονο το 2DS και δεν εχω παιξει καθολου online.....? Α,ειμαι απαραδεκτος και noob! 1
optimus_crime Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αμα σας πω οτι εχω σχεδον ενα χρονο το 2DS και δεν εχω παιξει καθολου online.....? Α,ειμαι απαραδεκτος και noob! Τότε χάνεις πολλά φίλε μου! Ειδικά στην ORAS!
optimus_crime Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Γιατί δεν κάνουμε κανά τουρνουά οι insomniacs? Βλέπω υπάρχει κίνηση.. Μπορούμε να το κάνουμε και με 2 γυρους αγωνιστικών..
george.ls Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ενδιαφέρεται κανείς για SHINY Froakie? Νομίζω έχει και pokerus και είναι στο level 5. Το δίνω τσάμπα σε όποιον το ζητήσει Δε με ενδιαφέρει τι πόκεμον θα μου δώσει ακόμα και magikarp. Το απέκτησα από ένα Give away Επίσης έχω βάλει αγγελία στο ίντερνετ για όλα τα 54 θρυλικά (όλα shiny). Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει Ευχαριστώ ^>^
optimus_crime Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ενδιαφέρεται κανείς για SHINY Froakie? Νομίζω έχει και pokerus και είναι στο level 5. Το δίνω τσάμπα σε όποιον το ζητήσει Δε με ενδιαφέρει τι πόκεμον θα μου δώσει ακόμα και magikarp. Το απέκτησα από ένα Give away Επίσης έχω βάλει αγγελία στο ίντερνετ για όλα τα 54 θρυλικά (όλα shiny). Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει Ευχαριστώ ^>^ Το θέλω φίλε μου! Λατρεύω froakie! Πες τι ποκεμον θες ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα