poseidontan3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 θα τις κανουν playable sto 3ds ειναι πολυ καλυτερες απο τις καινουριες διοτι εχεις περιορισμενο inventory και γενικα εχει πολυ καλυτερα μαπς θα θυμηθεις τα παλια φιλε 1
optimus_crime Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 θα τις κανουν playable sto 3ds ειναι πολυ καλυτερες απο τις καινουριες διοτι εχεις περιορισμενο inventory και γενικα εχει πολυ καλυτερα μαπς θα θυμηθεις τα παλια φιλε Ναι αυτό το είδα και εγώ, yellow-blue-red να θυμηθούμε λίγο τα παλιά.. Οκ και πάλι δεν θα πω όχι χαχα 1
JohnVani18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Meh, original or go home. Προσωπικά τις ξανάπαιξα όλες στο στρατό, οπότε πήρα μια πολύ γερή δόση νοσταλγίας. 1
optimus_crime Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Meh, original or go home. Προσωπικά τις ξανάπαιξα όλες στο στρατό, οπότε πήρα μια πολύ γερή δόση νοσταλγίας. Συμφωνώ , αλλά και τα remakes των pokemon δεν είναι και τόσο χάλια.. Κοίτα για παράδειγμα Soul Silver/Heart Gold.. Αυτές είναι που έκαναν την επανάσταση στο gameboy colour και τώρα είναι ότι καλύτερο έχει το DS σε Pokemon
JohnVani18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς το κινητό μου δεν τραβάει να κάνει emulate το DS, οπότε την πέρασα "μόνο" με κασέτες απο την 1η, 2η και 3η γενιά. I know, δεν χρειάζεται να το πείς σ' εμένα, με αυτά μεγάλωσα. 1
thomason993 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πληροφοριακά, ο DraStic είναι ο καλύτερος emulator Nintendo DS για android και τρέχει όλα τα παιχνίδια άνετα σχεδόν σε όλα τα κινητά που το έχω δοκιμάσει.. έχει 4.5€ στο store αλλά το βρίσκεις και σπασμένο με ένα γοογλάρισμα.. Το μόνο κακό που έχει είναι οτι σου καταπίνει την μπαταρία.. (όπως και όλα τα άλλα emulators). Τερμάτισα στο tablet μου το καλοκαίρι την Pokemon Platinum.. αρκετά ευχάριστη εμπειρία 1
optimus_crime Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς το κινητό μου δεν τραβάει να κάνει emulate το DS, οπότε την πέρασα "μόνο" με κασέτες απο την 1η, 2η και 3η γενιά. I know, δεν χρειάζεται να το πείς σ' εμένα, με αυτά μεγάλωσα. Στους περισσότερους δεν χρειάζεται να το πουμε πιστεύω, όλοι μεγαλώσαμε με αυτά.. Υ.Γ Καλές γιορτές να έχουμε σ' όλους!
Nightshady Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα να πάρεις ένα DS Lite/DSi με μια flashcard (ή δύο αν θες να παίξεις και Gameboy Advance games) παρά να παιδεύεσαι με emulators.
poseidontan3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Meh, original or go home. Προσωπικά τις ξανάπαιξα όλες στο στρατό, οπότε πήρα μια πολύ γερή δόση νοσταλγίας. φιλε φοβαμαι να τις παρω στο στρατο οποτε δεν εχω να παιζω τπτ :ρ τις εχω ολες απο gb original μεχρι gba και ψαχνω για DS τα μυστερι αυτα.. οσο ομως αναφορα και στους αλλους φιλους των ποκεμον εχω να προσθεσω οτι λιγοι ειμαστε αυτοι π παιζαμε και παιζουμε ποκεμον στην ελλαδα δυστυχως.. 1
JohnVani18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στο κινητό εννοείται με emulator! Αν και προσωπικά πήρα το 3DS μαζί μου στρατό (και μάλιστα Κύπρο ). Αλλά δεν πολυασχολήθηκα.. Βάλε GBA emulator και θα είσαι καλυμένος.
optimus_crime Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 φιλε φοβαμαι να τις παρω στο στρατο οποτε δεν εχω να παιζω τπτ :ρ τις εχω ολες απο gb original μεχρι gba και ψαχνω για DS τα μυστερι αυτα.. οσο ομως αναφορα και στους αλλους φιλους των ποκεμον εχω να προσθεσω οτι λιγοι ειμαστε αυτοι π παιζαμε και παιζουμε ποκεμον στην ελλαδα δυστυχως.. Δυστυχώς αυτό ισχύει και δεν ξέρω καν τον λόγο..
alxlightning Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παιδια καθε μερα με το που φτασω στη δουλεια το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να γκουγκλαρω ποκεμον γκο με φιλτρο τελευταιο 24ωρου. ειμαι υπερ ενθουσιασμενος με το προτζεκτ. επισης εχω στειλει απειρα μεηλ στη νιαντικ και εννοειται και βιογραφικο και ψηνομαι να ξαναρχισω το ινγκρες μονο και μονο για να ειμαι απ του ντεητ με το τι παιζει. νομιζω οτι αν καταφερω να δουλευω στο ποκεμον γκο δε με νοιαζει καν αν θα ξανακανω σεξ στη ζωη μου. 2
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Άντε να δούμε πότε θα βγει και το pokemon go. Λίγο off-topic αλλά παίζει κανείς σας με τις κάρτες; ( δεν εννοώ το gb game ) Edit: Ξέχασα να πω ότι πλέον η TPCi (The Pokemon Company International) μας υποστηρίζει σαν χώρα (τουλάχιστον στο tcg). Με λίγα λόγια μπορούμε να πηγαίνουμε στο παγκόσμιο που γίνεται κάθε καλοκαίρι. 1
alxlightning Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Άντε να δούμε πότε θα βγει και το pokemon go. Λίγο off-topic αλλά παίζει κανείς σας με τις κάρτες; ( δεν εννοώ το gb game ) Edit: Ξέχασα να πω ότι πλέον η TPCi (The Pokemon Company International) μας υποστηρίζει σαν χώρα (τουλάχιστον στο tcg). Με λίγα λόγια μπορούμε να πηγαίνουμε στο παγκόσμιο που γίνεται κάθε καλοκαίρι. ειχα επιχειρησει να παιξω το καρντ γκεημ στο γυμνασιο, αλλα τοτε δεν επαιζε κανενας, ηταν μονο για συλλογη μου ειχε φανει αρκετα περιπλοκο με τις ενερτζυ καρντζ κλπ. πλεον δεν εχω και καρτες και θα ηθελα να μην ξαναρχισω, το μονο που χρειαζομαι ειναι αλλο ενα καταναλωτικο ομπζεσιο
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχα οκ Είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με άλλα card games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα