optimus_crime Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 you lucky ******!!!! Χεχε, και 77lvl με τουμπανο stats, τωρα το προσεξα.. Θα τον παρω 100lvl να δω τα max του..
Copythestar Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τυχερος μπραβο αγορινα !! Εγω συνεχιζα το κυνιγη για το zubat Και επιασα ενα shiny bagon !! Και ανταλαξα το makuihita που ειχα πιασει με ενα shiny hypno 1
optimus_crime Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τυχερος μπραβο αγορινα !! Εγω συνεχιζα το κυνιγη για το zubat Και επιασα ενα shiny bagon !! Και ανταλαξα το makuihita που ειχα πιασει με ενα shiny hypno Ωραίος! shiny bagon από τα πιο δύσκολα shiny νομίζω γιατί το search nav εκεί δεν παλεύεται.. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρω και εγώ ένα γιατί όταν έπαιζα την ruby στο gameboy ήταν από τα αγαπημένα μου pokemon αυτής της γενιάς(και ακόμη είναι νομίζω) 2
Copythestar Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εχω παρει φωτια παω να κανω breeding shiny axew με την masuda method εχω ενα ditto jpn !! Και το'δικο'μου haxorus !! Εχω την everstone και τωρα παλευω να παρω το destiny knot !! Εχω και ενα magby me flame body !! Και ετοιμαζομαι γενικα γιατα breedings καποιος που να'εχει'δοκιμασει την μεθοδο αυτη ??
optimus_crime Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εχω παρει φωτια παω να κανω breeding shiny axew με την masuda method εχω ενα ditto jpn !! Και το'δικο'μου haxorus !! Εχω την everstone και τωρα παλευω να παρω το destiny knot !! Εχω και ενα magby me flame body !! Και ετοιμαζομαι γενικα γιατα breedings καποιος που να'εχει'δοκιμασει την μεθοδο αυτη ?? Την masuda για shiny την εχω δοκιμασει σε charmander.. Γυρω στα 40 eggs και τιποτα .. Το ξερω πως θελει υπομονη και τυχη .. Για το breeding ασχοληθηκα λιγο πριν λιγες ημερες αλλα οχι τοσο βαθυα, ψαξε και στο GTS για τα pokemon που θες.. Βρηκα Dratini εγω με 5iv για παραδειγμα.
pitogiro Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Shiny με masuda method θα παρει πολυυυυ χρονο. Θελει πολλη τυχη. Εγω εχω κανει breed κατι παραπανω απο 100 αυγα με ενα non-english Ditto αλλα ουτε ενα shiny δεν προεκυψε μεχρι τωρα. Απο την αλλη, εβγαλα 3 με 6IV (ένα Torchic, ενα Fletchling και αλλο ενα που δε θυμαμαι). Εχω δει περιπτωσεις που τους πηρε πανω απο 1000 αυγα για να τους βγει shiny, αλλα και περιπτωσεις που βγηκε με λιγοτερο απο 50. Εγω τωρα ψαχνω για ενα Ferroseed με 0 IVs στο speed.
Copythestar Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παιδιά εχω δεν ξέρω τι είναι Τα IV απλά για shiny με νοιάζει να βγάλω! Τουλάχιστον όταν καταφέρω κάτι θα το πω Βρήκα τελικά και το Shiny zubat! ! Και το έκανα crobat! ! Στην masuda method εσείς χρησιμοποιούσατε Everstone kai destiny knot? ?
pitogiro Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι destiny knot και everstone αν θελεις απλα shiny pokemon. Το everstone περνα το nature του pokemon που το κραταει στο pokemon που θα βγει απο το αυγο. Το destiny knot περναει 5 τυχαια IVs απο τους γονεις στο παιδι. Τα IVs ειναι τιμες 0-31 για καθε stat (hp, attack, def, κλπ) ενος pokemon. Πχ ενα ποκεμον μπορει να εχει 250 στο attack stat οταν ειναι level 100, με 0 IVs στο attack. Αν ειχε 31 IVs τοτε το attack του θα ηταν 281 (αν υποθεσουμε επισης καποιο neutral nature οπως bashful/docile). Αν κάποιος κανει competitive μαχες με αλλους ή παιζει στο battle maison/institute τοτε καλο ειναι να εχει οσο υψηλοτερα IVs γινεται. Αν θες απλα shinies τοτε δεν ειναι απαραιτητα αυτα τα items. Αυτο που θα βοηθουσε αρκετα θα ηταν να παρεις το shiny charm το οποιο θα αυξησει την πιθανοτητα να πετυχεις shiny με τη μεθοδο Masuda στο 1/512. Αλλα για να το παρεις πρεπει να χεις πιασει ολα τα ποκεμον στο national pokedex. Good luck with that.
Copythestar Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ααα κατάλαβα! !! Γιατο shiny charm λίγο δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω σιγά σιγά! ! Ευχαριστω για την συμβουλή σου ! !!
optimus_crime Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εμένα η κολοφαρδία μου συνεχίζεται μιας και εβαλα στο GTS ''ιαπωνέζικο'' mewtwo για groudon και μου στειλανε groudon με pokerus!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τι είναι το pokerus? ?Ένας ιός ας πούμε που όταν το έχει ένα ποκεμον, του διπλασιάζει τα EVs που παίρνει από μάχες.
optimus_crime Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Και μπορεί μετά από πολλές μάχες να μεταδώσει τον ιό και σε άλλο ποκεμον στο party σου.. Αλλά όταν μείνει 3-4 μέρες το pokemon στο party σου φεύγει ο ιός , για αυτό αν θέλεις να έχεις πάντα pokerus πρέπει να έχεις 1-2 pokemon στο box 1
Copythestar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καταλαβα ενταξει αν μου τυχει και το καταλαβω οτι'ειναι pokerus θα ακουλουθησω την συμβουλη σου !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα