Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι πουν να μπει σε spoiler.

Δεν έχω όρεξη να μάθω κάτι για S&M, θέλω να παίξω το παιχνίδι όπως έπαιζα μικρός δηλαδή όταν δεν γνώριζαν τι θα βρω στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Εχω καιρο να ασχοληθω αλλα σήμερα στο ρεπο θα ειμαι αρκετες ωρες online,οποιος θελει καμια ανταλλαγη καμια μαχη μετα χαρας.

Να τα φρεσκαρω και λιγο,εχω αρκετα για ανταλλαγες,shiny,6ivs,legendary κτλ.

fc 4012-7662-0422

Δημοσ.

τα πηρε ο τυχερος τα καλα,ευχαριστω για τη συνεργασια!

αν ειναι κανεις αλλος για μαχη,εδω ειμαι!

Δημοσ.

Pokemon omega ruby Η Pokemon x-y

Γεια σας θα ήθελα να παρω την γνώμη σας για το Ποιος τίτλος ποκεμον είναι καλύτερος και γιατί. ..
Είμαι 23 χρόνων και με έπιασε κάτι να ξανα παίξω πόκεμον σε κάποια κονσόλα... εχω να παίξω ποκεμον από περίπου 2004 νομίζω Τελευταία που είχα ήταν η ruby πείτε μ την γνώμη σας γιατί έχω χάσει πολλούς τίτλους. .. και μου αρέσουν και τα πόκεμον πρώτης και δεύτερης γενιάς πιο πολύ

ΥΓ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Δημοσ.

Έχουμε και θέμα για τα pokemon. :P

Λοιπόν, οι Χ/Υ παρόλο που είναι ωραίες έχουν μικρό gameplay και μετά το elite 4 (το πρωτάθλημα που λέμε) δεν έχει πολλά να κάνεις.

Οι ORAS από την άλλη έχουν μεγαλύτερο gameplay, μιας και έχεις αρκετά legendaries να πιάσεις μετά το e4 αλλά είναι remake του τελευταίου παιχνιδιού που έπαιξες.

Προσωπικά μιας και η τρίτη γενιά είναι από τις αγαπημένες μου (μαζί με 1η και 2η) θα σου έλεγα να πάρεις κάποια από τις ORAS όπου θα σε κρατήσει αρκετά και ξέρεις λίγο πώς είναι (αν θυμάσε) έπειτα αν θες παίρνεις και κάποια από τις Χ/Υ αν θες.

Επισης φέτος θα βγουν και οι Sun & Moon. :P

Αν θες να δεις τα pokemon και στα 2 (ή 4 αν θες) games ορίστε:

http://pokemondb.net/pokedex/game/x-y

http://pokemondb.net/pokedex/game/omega-ruby-alpha-sapphire

• Like 1
Δημοσ.

και εγω το ιδιο επαθα με σενα!!! Ξεκινησα με την alpha sapphire και εχω και τις x-y αλλα δεν τις εχω παιξει ακομα. Οι oras ειναι παρα πολυ κοντα στις παλιες ruby και sapphire με πολλα legendaries να πιασεις(δυστυχως οχι mewtwo). Οι x-y ειναι μια εντελως καινουρια ιστορια οποτε κατα την γνωμη ξεκινα με τις oras. Για την διαρκεια, παροτι δεν εχω παιξει τις x-y στο howlongtobeat.com οι x-y βγαζουν μεγαλυτερη διαρκεια

Δημοσ.

Σε spoiler βάλε το, το μυρίστηκα και έβαλα το χέρι μπροστά από το video. :P

Απλά βάλε τίτλο πάνω από το spoiler "New Sun & Moon video".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...