JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πάρε και κανα Mew/Celebi να μας στείλεις που τα χάσαμε..
VyronPeristeri Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αμα μπορεσει καποιος να βρει κωδικο για darkrai, παρακαλω πολυ ας θυμηθει και εμενα και να μου στειλει εναν!!!
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγώ ένα βρήκα τυχαία, δεν ξέρω αν θα βρω και άλλο. Δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα. :/
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ποιός σου είπε ότι δεν τα έχω ήδη; Εννοώ διπλό/τριπλό κλπ.
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εδώ κατέβασα το Xerneas και το Yveltal που δεν γίνεται να τα κατεβάσεις ακόμα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το να κάνω clone/edit κάποιο pokemon θα μου είναι δύσκολο;
Se7en92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εδώ κατέβασα το Xerneas και το Yveltal που δεν γίνεται να τα κατεβάσεις ακόμα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το να κάνω clone/edit κάποιο pokemon θα μου είναι δύσκολο; ειναι legit??
pitogiro Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγώ χρησιμοποίησα αυτή τη μέθοδο για να πάρω κωδικό για το Darkrai και μου δούλεψε. Θέλει να σετάρεις το wifi του laptop ως hotspot, κάτι που μπορεί να μην υποστηρίζουν μερικές wireless cards, όπως η δική μου, αλλά χρησιμοποίησα ενα usb dongle που είχα και πέτυχε. Τώρα για τα shiny xerneas και yveltal που δίνονται μόνο στην Αμερική δεν έχω βρει τρόπο... 2
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ωραίος/ωραία, δεν ήξερα ότι το δίνουν και μέσω nintendo zone. Έτσι είχα πάρει το Mew αλλά μετά από λίγες ημέρες το σταμάτησαν μέσω nintendo zone. Το μόνο κακό είναι ότι μπορούμε να πάρουμε 1 ανά κονσόλα.
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σπάνια κάνω edit. Μόνο clone κάνω συχνά τα οποία είναι legit pokemon (είτε τα έχω πιάσει εγώ, είτε έχω κατεβάσει τα events ο ίδιος).
Se7en92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εχεις κανενα καλο 31ivs ev trained να ανταλλαξουμε?εσενα σε συμφερει μπορεις να κανεις clone
Grim Ripper Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν παίζω competitive οπότε δεν έχω Pokemon με καλά IVs και EV trained.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα