Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πριν το Jirachi ποιό/α έδωσαν?

Να ξέρψ αν έχασα πολλά ή όχι..

Μόνο το Celebi έδωσαν από WiFi.
Δημοσ.

Some new details have been revealed for the Zygarde distribution. First, in Europe it will end on May 26th. However, for North America, it will end on May 8th. Following the, from May 11th through May 17th a Shiny Xerneas will be distributed on the Nintendo Network. After that, a shiny Yveltal will be distributed from May 20th through May 26th, also on the Nintendo Network. European distributions of the shiny Pokémon are yet to be confirmed out of Spain. Our Event Database has been updated with details of these events

Δημοσ.

Λογικά στην Ευρώπη θα έρθουν λίγο αργότερα μιας και ο Zygard είναι μέχρι τις 26 του μήνα.

[video=youtube]

:D :D :D :D

zhW1puC.jpg

LuvWSyL.jpg

pzo9GZS.jpg

nslXLGH.jpg

YVxaMHR.jpg

Δημοσ.

Για Darkrai μόνο αν σου δώσει κάποιος κωδικό (από το εξωτερικό).

Για το Bird Trio, μήπως έχεις account στο pokemon.com και λαμβάνεις το newsletter;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα δεν θα πάρεις τα Birds :P

Έπρεπε να γραφτείς για το newsletter μέχρι τις 22 Απριλίου.

:D :D :D

VWE0Shn.jpg

8zj5hza.jpg

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω, όχι.

Ώρα να κάνω έναν.. :P

αμα δεν βρηκες εχω 3 κωδικους απο το ισπανικος giveaway αλλα μπορει να εχουν ληξει ,αν τους θες στειλε πμ :)

• Like 2
Δημοσ.

Τα shiny Xerneas/Yveltal έχουν ανέβει απλά στους server, δεν μπορείτε να τα κατεβάσετε για την ώρα. Λογικά όταν τελειώσει το event με το Zygarde θα έχουμε το Xerneas και μετά το Yveltal.

Μέσω κάποιον hacks μπόρεσα και τα κατέβασα εγώ (από τον server), μην αγχώνεστε. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...