Grim Ripper Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Για τα 20th anniversary λες; Mew και Celebi, αλλιώς ήταν και ένα Hoopa νομίζω (ξεχωριστό από το 20th anniversary).
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πριν το Jirachi ποιό/α έδωσαν? Να ξέρψ αν έχασα πολλά ή όχι.. Μόνο το Celebi έδωσαν από WiFi.
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Some new details have been revealed for the Zygarde distribution. First, in Europe it will end on May 26th. However, for North America, it will end on May 8th. Following the, from May 11th through May 17th a Shiny Xerneas will be distributed on the Nintendo Network. After that, a shiny Yveltal will be distributed from May 20th through May 26th, also on the Nintendo Network. European distributions of the shiny Pokémon are yet to be confirmed out of Spain. Our Event Database has been updated with details of these events
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λογικά στην Ευρώπη θα έρθουν λίγο αργότερα μιας και ο Zygard είναι μέχρι τις 26 του μήνα. [video=youtube] :D :D
vegeta1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μου ηρθαν σε e-mail οι κωδικοι για τα articuno, moltres και zapdos, τα περασα στην κασετα y!
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Για άλλο λόγο ξεκίνησε το thread και αλλού κατέληξε.
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Υπάρχει ακόμη τρόπος για τα θρυλικά πουλιά+Darkrai?
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Για Darkrai μόνο αν σου δώσει κάποιος κωδικό (από το εξωτερικό). Για το Bird Trio, μήπως έχεις account στο pokemon.com και λαμβάνεις το newsletter; 1
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Άρα δεν θα πάρεις τα Birds Έπρεπε να γραφτείς για το newsletter μέχρι τις 22 Απριλίου. :D Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από Grim Ripper 1
mikemart Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν έχω, όχι. Ώρα να κάνω έναν.. αμα δεν βρηκες εχω 3 κωδικους απο το ισπανικος giveaway αλλα μπορει να εχουν ληξει ,αν τους θες στειλε πμ 2
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τα shiny Xerneas/Yveltal έχουν ανέβει απλά στους server, δεν μπορείτε να τα κατεβάσετε για την ώρα. Λογικά όταν τελειώσει το event με το Zygarde θα έχουμε το Xerneas και μετά το Yveltal. Μέσω κάποιον hacks μπόρεσα και τα κατέβασα εγώ (από τον server), μην αγχώνεστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα