Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ενημερωσούλα.

Pokémon - Zygarde Distribution

For those of you in Europe, a special gift is now available over the Nintendo Network. This gift gives you the Legendary Pokémon, Zygarde. It's not currently known how long this event will run, or if it will be in North America. We'll provide more distribution details as they come so keep checking back

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες.

Πάρτε τα legendary birds κάνοντας αυτά τα βήματα. (βάλτε το 10 minute mail αν δεν θέλετε να βάλετε το κανονικό σας e-mail)

https://www.reddit.com/r/pokemon/comments/4gpfy7/codes_for_zapdos_moltres_and_articuno_expires/

ξερουμε αν στις 30 απριλιου ληγουν και οι κωδικοι ; περα απο την προσφορα....

Δημοσ.

ξερουμε αν στις 30 απριλιου ληγουν και οι κωδικοι ; περα απο την προσφορα....

Αν ισχύει ότι και με τους γραπτους κωδικούς ισχύουν για πολύ περισσότερο καιρό.

Δημοσ.

Ρε πανάθεμα σας όλοι κωλόφαρδοι.

Σε εσάς βγαίνουν και τα 3 μαζί (υποθέτω έτυχαν μαζί οι πάνω κωδικοί), σε εμένα μου πήρε ώρα για να βγουν και οι τρεις μαζί.

Ευτυχώς μάζεψα τελικά αρκετές τριάδες αλλά έχω και κάμποσα Zapdos μονά. (όποιος μάζεψε Articuno/Moltres και δεν έχει που να τα δώσει ας μου κάνει ένα pm, θα τα βάλω όλα μαζί σε τριάδες και θα προσπαθήσω να τα δώσω για κωδικούς darkrai, ότι μείνει πάει για giveaway)

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς που είδα σήμερα το νήμα και πήρα μια τριάδα κωδικών τσάκα τσάκα!

Grim Ripper φίλε μου καλέ,καλέ μου φίλε κωδικό Darkrai πούθε βρίσκουμε;;

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι φίλοι/γνωστοί στο εξωτερικό που είτε θα πάρουν για τον εαυτό τους είτε μπορούν να πεταχτούν στα μαγαζιά να πάρουν (αν δεν έχουν θέμα), αλλιώς ελπίζω να δώσω κάποιους κωδικούς από τα legendary birds ώστε να πάρω του darkrai.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι φίλοι/γνωστοί στο εξωτερικό που είτε θα πάρουν για τον εαυτό τους είτε μπορούν να πεταχτούν στα μαγαζιά να πάρουν (αν δεν έχουν θέμα), αλλιώς ελπίζω να δώσω κάποιους κωδικούς από τα legendary birds ώστε να πάρω του darkrai.

ok!

οπότε το ξεχνάω..

Δημοσ.

νομιζω οι κωδικοι απο τα birds ειναι μονο για pal εκδοσεις!

Δημοσ.

Αυτό που κολλάει τώρα; :P

EU για EU θα τα δώσω. (αν και μπορώ να κάνω redeem και US κωδικούς)

my bad νομιζα το darkrai ειναι για us......

αν σου ειναι ευκολο ενα λινκ που να λεει για ποιες χωρες ισχυει , γιατι με προχειρο search δεν το βρισκω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...