Grim Ripper Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν έχω fb. Κοίτα δεν είναι δύσκολο, αρκεί πάντα να μην κάνεις του κεφαλιού σου. Πρακτικά μόνο το downgrade θα είναι το δύσκολο/πιο αγχωτικό πράγμα. Μετά ακολουθείς τον οδηγό μου αν είναι και θα είσαι μια χαρά.
Timon poumba Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Πιστευω θα τα κανω μανταρα.. skype εχεις?
Grim Ripper Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Θα το πάμε βήμα βήμα, όχι όμως εδώ. Καλύτερα στο 3ds hacking topic ή σε pm.
exodiac Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Βασικά αν μπορείς πάμε βήμα βήμα για να το κάνω και εγώ γτ χάθηκα. Αν μπορείς φυσικά
Grim Ripper Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Κανένα πρόβλημα. Οπότε θέλετε το πάμε βήμα βήμα. Στο άλλο θέμα όμως, όχι εδώ.
Timon poumba Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ενταξει φιλος .. Μιπος ξερει κανενας link για emulator για pc heart gold ?
mikemart Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 σορρυ για το οφφτοπικ , αλλα επειδη δεν ξερω τι τιμες παιζουν , πιστευετε πως η τιμη που την δινω ειναι ενταξει; http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/dspsp/613725-pokemon-black/ ευχαριστω!
Grim Ripper Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τέλος το emotion trio. :D Το έπιασα με premier ball αντί με luxury ball που έπρεπε. :cry:
Grim Ripper Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Παίδες. Πάρτε τα legendary birds κάνοντας αυτά τα βήματα. (βάλτε το 10 minute mail αν δεν θέλετε να βάλετε το κανονικό σας e-mail) https://www.reddit.com/r/pokemon/comments/4gpfy7/codes_for_zapdos_moltres_and_articuno_expires/ 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Παίδες. Πάρτε τα legendary birds κάνοντας αυτά τα βήματα. (βάλτε το 10 minute mail αν δεν θέλετε να βάλετε το κανονικό σας e-mail) https://www.reddit.com/r/pokemon/comments/4gpfy7/codes_for_zapdos_moltres_and_articuno_expires/ Ευχαριστώ
Grim Ripper Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Θα στείλουν και μέσω του newsletter από το pokemon.com λογικά αλλά δεν βλάπτει να έχουμε τους κωδικούς νωρίτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Θα στείλουν και μέσω του newsletter από το pokemon.com λογικά αλλά δεν βλάπτει να έχουμε τους κωδικούς νωρίτερα. Ναι, το ξέρω. Αλλά μάλλον θα κάνω κανένα giveaway
Grim Ripper Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλά θα κάνεις, Εγώ θα δείξει. Σίγουρα θα κρατήσω μια τριάδα για έναν φίλο μου που είναι στο στρατό τώρα, θέλω να δω και πόσες wondercard μπορώ να βάλω ακόμα. (όχι, δεν θέλω να διαγράφω wondercards) Παίζει να υπάρχει κανείς που να ζει στο εξωτερικό ή να έχει γνωστούς; Για να μας δώσει (αν γίνεται) κωδικούς για darkrai (και τα υπόλοια 20th anniversarry code based events) 1
Grim Ripper Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μία λεπτομέρεια για τους κωδικούς των Articuno-Zapdos-Moltres. Φαίνεται πως είναι λίγο τυχαίο τι θα πάρεις, οπότε ελέγξτε τους κωδικούς πρώτα (τα αρχικά) ώστε να μην βρεθείτε με 2 Articuno και ψάχνετε ένα από τα 3. E6Z9 - Articuno E6AA - Moltres E6AZ - Zapdos Sorry για το double post. :/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα