Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα public πως τις βρισκετε?

Πατε βολτα απο εκει και τυχαια?

Η το λεει καπου?

Γιατι ψαχνω και εγω μια gold η silver.

Χύμα. Tο site δε νομίζω πως είναι πάντα ενημερωμένο (δε γίνεται κι όλας..).

Πάντως βγάζουν κι εκεί μερικές φορές, καλό είναι να τσεκάρεις μια στο τόσο μήπως και σου κάτσει.

Δημοσ.

Χμμ εννοείς να φτιάχνεις pokemon και να τα κάνεις inject;

Τρόποι υπάρχουν αλλά δεν είναι τόσο απλοί. Είτε θα έχεις browser από παλιό firmware οπότε και θα κάνεις inject ότι θες μέσω QR code είτε απλά θα κάνεις backup το save, edit βάζοντας ότι pokemon θες και τέλος restore το save.

Δημοσ.

Όχι δεν έπαιζα.

Hmm, εφόσον θα πάρεις 3ds τότε λέω καλύτερα να κάνεις downgrade και να βάλεις custom firmware μόνο και μόνο για να κάνεις backup/restore τα save files ή inject κατευθείαν.

Δημοσ.

Ααα γιατι εχεις το ιδιο name με ενα φιλο μου που επαιζε L2... Μηπως μπορεις ν μου στειλεις link απο αυτα που μου εχεις πει? Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως και χρειαζομαι καθοδηγηση... :Ρ

Δημοσ.

Πόσο εύκολα μπορείς να διαβάσεις οδηγίες και να κάνεις ακριβώς ότι λένε; :P

Ποιο advanced custom firmware.

https://github.com/Plailect/Guide/wiki

Λιγότερο επικίνδυνο στο setάρισμα custom firmware αλλά λογικά θα θες downgrade (θα το βρεις στον οδηγό από πάνω)

https://gbatemp.net/threads/tutorial-installing-rxtools-custom-firmware-3ds-and-2ds.390867/

Είχα φτιάξει εδώ guide απλά είναι λίγο παλιά τα αρχεία (τουλάχιστον για το custom firmware) οπότε αν θες σου δίνω τα δικά μου αρχεία.

Προσωπικά θα έλεγα να πας στο πρώτο, πλέον οι περισσότεροι αυτό χρησιμοποιούν.

Απλά διάβασε τον οδηγό πρωτού κάνεις κάτι ώστε να μην κάνεις κάτι λάθος, ότι απορία έχεις με ρωτάς (ελπίζω να βοηθήσω).

Δημοσ.

Ποπο εχω μινη πολλυ πισω δεν μπορω να βγαλω ακρη ... Νομιζω πος πρεπι να σε κανω add fb να κανουμε κλιση και να με help καπια στιγμη αμα βεβεα μπορης.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...