JohnVani18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις απάντησες στην ερώτησή σου. Και το πρώτο να πάρεις, μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Εκτός κι αν έχεις την άνεση για το new3DS.
DTsuras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις απέκτησα τα X & Y Tώρα μένει: Dimond, Pearl, Platinum HeartGold,SoulSilver Black, White Black, White 2 και.. Omega Ruby, Alpha Sapphire xD @JohnVani18 για 3ds το βλέπω, θέλω να κάνω την δουλεία μου με μία κονσόλα.To 2ds είναι πολυ άσχημο.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Όλες θα τις πάρεις βρε παλαβέ? Προσωπικά σταμάτησα να το κάνω απο το NDS και μετά, στα GB τις έχω όλες. 2DS μόνο για συλλογή.. Αλλιώς.. Meh..!!!!
DTsuras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Όλες θα τις πάρεις βρε παλαβέ? Μετά απο σκέψη, μαλλον οχι. Εαν καταλαβα καλα, οι white/black 2 ειναι κατι σαν goty/complete edition των white/black, ετσι? αρα δεν αξιζει η αγορα τους, εκτός και αν κανεις συλλογη.
skanjos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικά περιμένω το pokemon go ,εγώ και όλος ο πλανήτης, αν γίνει σωστά θα γίνει πάταγος και οτι ξεκινάνε με την πρώτη σεζόν για μένα λέει πολλά! cant wait ,θα τρέξω στα βουνά να πιάσω geodude τι να λέμε τώρα χαχαχα
DTsuras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσο τυχεροι ειμαστε εμεις που ζησαμε την εποχη των Pokemons? εεε? Στο μεταξυ αυτό το Pokemon Go δεν είχε αρχήσει σαν april's fool? 1
poseidontan3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Παιδες εγω εχω ολες τις κασετες ποκεμον στην συλλογη μου :Ρ υπαρχει κανενας που να θελει να ξεφορτωθει τπτ σχετικα με ποκεμον απο poke park 2 wii και ποκεμον shadow gale xD gamecube? πρεπει και εγω καποια στιγμη να πω οτι ολοκληρωσα την συλλογη μου :Ρ
d_gkal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ποιο game ειναι το "καλυτερο" κα σε ποιον emulator για κινητο τηλεφωνο?
poseidontan3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 to yellow ειναι το καλυτερο φιλε και μετα soul sliver-heart gold
JohnVani18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ποιο game ειναι το "καλυτερο" κα σε ποιον emulator για κινητο τηλεφωνο?Σαν Pokemon γενικά, προσωπικά λατρεύω την 2η γενιά (Gold, Silver, Crystal). Σου προτείνω όμως να τις παίξεις όλες, είναι φοβερά παιχνίδια. My Boy (για GBA ROMs) και My OldBoy (για GB και GBC ROMs). 1
d_gkal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ειχα ασχοληθει παλιοτερα στο gameboy pocket/color με την κιτρινη, την κοκκινη και την μπλε. απ οσο θυμαμαι ηαν ακριβως ιδιες, με διαφορετικα ποκεμον ομως. αν ιναι ετσι και τα επομενα, ποιος ο λογος να ξεκινησω καποια συγκεκριμενη;
poseidontan3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 προσωπικα φιλε η soulsilver και η heart gold ειναι απο τις πιο καλοσχεδιασμενες. εγω τις εχω ολες και τις εχω παιξει ολες 1
optimus_crime Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 προσωπικα φιλε η soulsilver και η heart gold ειναι απο τις πιο καλοσχεδιασμενες. εγω τις εχω ολες και τις εχω παιξει ολες Ίσως είναι ότι καλύτερο έχει βγει από Pokemon τα τελευταία χρόνια.. Βέβαια και alpha saphire/omega ruby δεν πανε πίσω, αλλά η soulsilver/heartgold είναι το κάτι άλλο, ίσως φταίει και το ότι έχουν και συναισθηματική αξία μιας και έφεραν την επανάσταση στο GameBoy Colour.. 1
poseidontan3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως είναι ότι καλύτερο έχει βγει από Pokemon τα τελευταία χρόνια.. Βέβαια και alpha saphire/omega ruby δεν πανε πίσω, αλλά η soulsilver/heartgold είναι το κάτι άλλο, ίσως φταίει και το ότι έχουν και συναισθηματική αξία μιας και έφεραν την επανάσταση στο GameBoy Colour.. Να ξερεις οτι για να κανουν οτι εκαναν στις HEartgold και Soulsilver ηθελε πιο πολυ χρονο απο οτι στην X,Y γιατι ηθελε πολυ περισσοτερο κωδικα λογο των εφε που ειχε δεν λεω και οι αλλες καλοσχεδιασμενες ειναι αλλα ποιος παιχτης δεν θα ηθελε το Ποκεμον του εξω? συμφωνα με κριτηκες και απο αλλους ειχε βγει απο τα καλυτερα Nintendo games ως τωρα. 1
optimus_crime Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Να ξερεις οτι για να κανουν οτι εκαναν στις HEartgold και Soulsilver ηθελε πιο πολυ χρονο απο οτι στην X,Y γιατι ηθελε πολυ περισσοτερο κωδικα λογο των εφε που ειχε δεν λεω και οι αλλες καλοσχεδιασμενες ειναι αλλα ποιος παιχτης δεν θα ηθελε το Ποκεμον του εξω? συμφωνα με κριτηκες και απο αλλους ειχε βγει απο τα καλυτερα Nintendo games ως τωρα. Εννοείτε, κρίμα πάντως που δεν επαληθεύτηκαν οι φήμες και για yellow remake.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα