Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ,

αμα δεν εχω αρχισει ακομα μια κασετα μπορω να παρω το mystery gift?

ΥΣ πηρα την omega ruby με την προσφορα του γερμανου και τωρα ψαχνω 3ds

βρηκα το πρωτο στα 50 ευρω με 4 παιχνιδια ,καλα δεν ειναι;

Δημοσ.

γεια σας ,

αμα δεν εχω αρχισει ακομα μια κασετα μπορω να παρω το mystery gift?

ΥΣ πηρα την omega ruby με την προσφορα του γερμανου και τωρα ψαχνω 3ds

βρηκα το πρωτο στα 50 ευρω με 4 παιχνιδια ,καλα δεν ειναι;

Αν δεν κανω λαθος νομιζω πως ναι , μιλας για τον shiny beldum ή γενικά τα mystery gifts?

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος νομιζω πως ναι , μιλας για τον shiny beldum ή γενικά τα mystery gifts?

γενικα για τα mystery gift πχ το celebi

Δημοσ.

Είναι για κάθε μήνα διαφορετικό Pokemon αν δεν κάνω λάθος..

ναι το ξερω απλα επειδη δεν εχω αρχισει/ανοιξει  ακομα το παιχνιδι , μηπως ξερεις αν το ανοιξω τωρα και δεν αρχισω , αν μπορω να το παρω για να το εχω μετα,

επισης το shinny beldum μπορω να το παρω ακομα;

ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

ναι το ξερω απλα επειδη δεν εχω αρχισει/ανοιξει  ακομα το παιχνιδι , μηπως ξερεις αν το ανοιξω τωρα και δεν αρχισω , αν μπορω να το παρω για να το εχω μετα,

επισης το shinny beldum μπορω να το παρω ακομα;

ευχαριστω!

Τον shiny beldum , αμα εχεις δικαιωμα να τον παρεις βεβαια δεν τον χανεις.. Οσο για τον celebi , λογικα πρεπει αφου δεν ανοιξες ακομη το παιχνιδι να κανεις ενα new game και μετα save για να μπορει να σταλθει στο box σου ο celebi.. ( ισως να πρεπει πρωτα να γυρισεις και το παιχνιδι μεχρι τους elite four? ) και παλι δεν μου ετυχε κατι παρομοιο για να το ψαξω..  :unsure:

Edited : όποτε θες τα παιρνεις

• Like 1
Δημοσ.

Όσο το event είναι διαθέσιμο τότε μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του mystery gift.

Μόνο απλά κάνε ένα new game 5-10 λεπτών και θα είσαι μια χαρά. (συνεχίζεις όποτε θες και θα το έχεις, μιλάς σε μια κοπελιά με μπλε ρούχα μέσα στο pokemon center για να το παραλάβεις)

Το shiny beldum πλέον μόνο μέσω trade αλλιώς αν μπορείς να κάνεις backup το save ώστε να το κάνεις edit.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια ,

μηπως υπαρχει καποιος που θελει να ανταλλαξει games ;

εχω διπλη pearl και ενδιαφερομαι για οποιαδηποτε κασετα pokemon για ds 

Δημοσ.

[video=youtube]

Δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως πανε να το κανουν με το παραπανω. Αυτο το πετα την pokeball και αν σου κατσει δεν μου πολυ αρεσει.

Δημοσ.

Θα δούμε πως θα το κάνουν. Τουλάχιστον ξέρουμε πως θα έχουν μάχες να κάνουμε μεταξύ μας. :P (gang wars ;) )

Τον επόμενο μήνα αρχίζει η closed beta στην Ιαπωνία, όλο και κάτι θα μάθουμε παρόλο που είναι closed beta.

Τελευταίο εξάμηνο στη σχολή και ήθελα μια μέρα να βγω έξω από το μάθημα για να πιάσω κάνα pokemon, δεν το βλέπω να γίνεται. :/

aynYrny_700b_v1.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...