Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν βρισκω και τον λογο για να γινει κατι τετοιο..

Θες ενα απλο λογο να εχουν τουλαχιστον 3 save τα pokemon???

Διαφορετικο save για καθε αρχικο pokemon....

Ειναι το λιγοτερο αστειο να βλεπουμε τον τελευταιο καιρο τετοια παιχνιδια και να ειναι με μονο 1 save....

Δημοσ.

Θες ενα απλο λογο να εχουν τουλαχιστον 3 save τα pokemon???

Διαφορετικο save για καθε αρχικο pokemon....

Ειναι το λιγοτερο αστειο να βλεπουμε τον τελευταιο καιρο τετοια παιχνιδια και να ειναι με μονο 1 save....

Καλά αμα είναι να παίρνεις 3 starter σε 3 διαφορετικά saves ποιός ο λόγος και για trading? Γνωμη μου θα χάσουν την αίγλη τους..

Δημοσ.

Καλά αμα είναι να παίρνεις 3 starter σε 3 διαφορετικά saves ποιός ο λόγος και για trading? Γνωμη μου θα χάσουν την αίγλη τους..

Που κολλαει το trading με το παραπανω ρε συ????Δηλαδη μονο απο το πρωτο pokemon θα χαθει το trading????Μιλαμε για την ιδια κασετα...

Δημοσ.

Όχι ιδιαίτερα, οι περισσότεροι δεν πιστεύω πως παίρνουν και τις 2 γι' αυτό το λόγο. :P

Εγώ :P Μου την εσπαγε οταν στις SS/HG μπορούσες να πάρεiς vulpix/growlithe ανάλογα..

Που κολλαει το trading με το παραπανω ρε συ????Δηλαδη μονο απο το πρωτο pokemon θα χαθει το trading????Μιλαμε για την ιδια κασετα...

Παράδειγμα σου 'δωσα.. Ο καθένας έχει δικιά του γνώμη αδερφέ, εμένα δεν μα ''ψήσει'' μια τέτοια αλλαγή..

Υ.Γ

Πέρα από την πρώτη γενιά ώπου το δίλημα ήταν εύκολο(Charmander!) στις επόμενες γενιές έκανα 10 γύρους στις pokeball για να επιλέξω starter.. 

Δημοσ.

Το trading θα υπάρχει και ας έχεις 3 διαφορετικά saves.

Ούτως ή άλλος δεν είπαμε να έχουν όλα τα pokemon σε ένα game, άρα πάλι θες τα trades για την ολοκλήρωση του pokedex.

Τουλάχιστον τρόποι για να κάνεις backup/restore το save υπάρχουν αλλά και πάλι θα ήθελα την δυνατότητα των πολλαπλών save.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ :P Μου την εσπαγε οταν στις SS/HG μπορούσες να πάρεiς vulpix/growlithe ανάλογα..

Παράδειγμα σου 'δωσα.. Ο καθένας έχει δικιά του γνώμη αδερφέ, εμένα δεν μα ''ψήσει'' μια τέτοια αλλαγή..

Υ.Γ

Πέρα από την πρώτη γενιά ώπου το δίλημα ήταν εύκολο(Charmander!) στις επόμενες γενιές έκανα 10 γύρους στις pokeball για να επιλέξω starter.. 

Αρα και παλι καταλαβαινεις οτι εχεις αδικο :)

Αλλο το εσενα προσωπικα δεν σε ενδιαφερει αυτο και αλλο να γραφεις πιο πισω ''δεν εχει και νοημα''.

Και στην τελικη δεν καταλαβαινω γιατι το ολο αρνητικο κλιμα???Ουτε καν αλλαγη δεν ειναι αυτο που λεω αλλα προσθηκη. Δεν σε ενδιαφερει?Παιζεις με ενα save και ολα καλα.

Αλλο ομως ειναι να υπαρχει και σαν επιλογη για ολο τον κοσμο αναλογα τις αναγκες και αλλο να μην υπαρχει καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα και παλι καταλαβαινεις οτι εχεις αδικο :)

Αλλο το εσενα προσωπικα δεν σε ενδιαφερει αυτο και αλλο να γραφεις πιο πισω ''δεν εχει και νοημα''.

Και στην τελικη δεν καταλαβαινω γιατι το ολο αρνητικο κλιμα???Ουτε καν αλλαγη δεν ειναι αυτο που λεω αλλα προσθηκη. Δεν σε ενδιαφερει?Παιζεις με ενα save και ολα καλα.

Αλλο ομως ειναι να υπαρχει και σαν επιλογη για ολο τον κοσμο αναλογα τις αναγκες και αλλο να μην υπαρχει καθολου.

Ε για εμένα  δεν έχει νόημα αυτή η αλλαγή, λολ :P Για εσένα προφανώς και έχει και είναι σεβαστή..

Δημοσ.

Το trading θα υπάρχει και ας έχεις 3 διαφορετικά saves.

Ούτως ή άλλος δεν είπαμε να έχουν όλα τα pokemon σε ένα game, άρα πάλι θες τα trades για την ολοκλήρωση του pokedex.

Τουλάχιστον τρόποι για να κάνεις backup το save υπάρχουν αλλά και πάλι θα ήθελα την δυνατότητα των πολλαπλών save.

Το trading για μενα προσωπικα απο τις πρωτες κασσετες ειδικα,ηταν μεγαλη κοροιδια.

Καταρχας γιατι δεν μπορουσες να κανεις 100% ενα παιχνιδι,κοινως να πιασεις ολα τα pokemon.Ηθελες να το κανεις αυτο???

Η αγοραζες και την αλλη κασσετα,κοινως αγοραζες το παιχνιδι 2 φορες(κατι σαν τα σημερα dlc)ή να εβρισκες αλλους για ανταλλαγη.

Στην εποχη του Internet σημερα ναι αυτο ειναι πιο ευκολο και βολικο να γινει.Αλλα στις παλιες εκδοσεις που επρεπε να ησουν και φατσα μουρη και να ειχε και καποιος το καλωδιο ηταν αστα να πανε,κυριως λογω συννενοησης. :P

Ε για εμένα  δεν έχει νόημα αυτή η αλλαγή, λολ :P Για εσένα προφανώς και έχει και είναι σεβαστή..

Μα δεν ειναι αλλαγη.Δεν αλλαζεις κατι που να κανει κακο στο παιχνιδι.Προσθηκη ειναι και αρα αφου,λογικα,βολευει καποιους καλυτερα απο το ενα save καλυτερα να υπαρχει παρα να μην υπαρχει καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

Το trading για μενα προσωπικα απο τις πρωτες κασσετες ειδικα,ηταν μεγαλη κοροιδια.

Καταρχας γιατι δεν μπορουσες να κανεις 100% ενα παιχνιδι,κοινως να πιασεις ολα τα pokemon.Ηθελες να το κανεις αυτο???

Η αγοραζες και την αλλη κασσετα,κοινως αγοραζες το παιχνιδι 2 φορες(κατι σαν τα σημερα dlc)ή να εβρισκες αλλους για ανταλλαγη.

Στην εποχη του Internet σημερα ναι αυτο ειναι πιο ευκολο και βολικο να γινει.Αλλα στις παλιες εκδοσεις που επρεπε να ησουν και φατσα μουρη και να ειχε και καποιος το καλωδιο ηταν αστα να πανε,κυριως λογω συννενοησης. :P

Ξέρω. :P

Τουλάχιστον είμασταν πιο κοινωνικοί τότε, έπρεπε να βγεις έξω. :P

pokemon_memes_nintendo_go_outside_starte

Δημοσ.

Ξέρω. :P

Τουλάχιστον είμασταν πιο κοινωνικοί τότε, έπρεπε να βγεις έξω. :P

Κοινωνικοί το λες αυτό; :P Οι άλλοι να παίζουν μπάλες στις εκδρομές και εμείς μέσα κυριολεκτικά σε ένα gameboy? :D Αχααχα

Δημοσ.

Γ@μάτα χρόνια.. Μπορεί να μην έφτασα χρονικά το ποδόσφαιρο στις όντως παλιές αλανές κτλπ.. Αλλά τουλάχιστον φτάσαμε αυτά τα αθώα χρόνια και εμείς. Τώρα πας για κατούριμα και βγάζεις 20 selfies 

Δημοσ.

Εχει κανενας καμια gold η silver και να ψηνει ανταλλαγη με μια blue που εχω?

Θελω να τις παιξω,μιας και πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες ποκεμον(ειχα τη gold πριν καμια 10αρια χρονια,δε ξερω που πηγε  :-D  )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...