BaronDavis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δε βρήκα. Θα ξανά μπω μπας και εμφανιστει Απο οτι εχω καταλαβει εκτος απο τον μπουλμπα ολα τα αλλα τα εχεις πολυ λιγα lvl.Αυτο που λες με το venomoth,ναι μεν θα σε βοηθησει,αλλα θα ειναι μια προσωρινη λυση μιας και στο επομενο badge ή ακομα και στο elite four,παλι θα εχεις προβλημα.Αυτο που θελω να πω,ειναι οτι το exp δεν το γλυτωνεις.Για αυτο παρε to vs seeker και δωσε πονο Το βρισκεις vermilion city μεσα στο νοσοκομειο.Μιλα μια με μπλε μαλλια και θα στο δωσει xD
d_gkal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 magikarp τον εχω γιατι θελω να κανω το surf οοοταν αναβαθμιστει
DTsuras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εγω αρχισα την green leaf παλι, ειμαι στο rocket hideout / παω για το 4ο εμβλημα
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 magikarp τον εχω γιατι θελω να κανω το surf οοοταν αναβαθμιστει Καταλαβαινω οτι εχεις βαλει μεσα pokemon λογω των HM αλλα τα lvls του Venusaur και των αλλων βγαζουν ματια 2
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλα και εγω pokemon εχω να παιξω απο το 2014 που ημουν φανταρος. Εκει μαλιστα ειδα και ο ιδιος τους περισσοτερους φανταρους να εχουν Android κινητα κυριως μονο και μονο για να παιζουν Pokemon.Και θυμαμαι και εγω επαιξα απο επισημες μεχρι την Ruby και Emerald και μετα κατι unofficial. Στο στρατο παντως επαιζε πολυ pokemon
Grim Ripper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι στο στρατό "έσπασα" το psp. Πλέον στο στρατό κάνα psp/ds/android με emulator επιβάλονται.
d_gkal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καταλαβαινω οτι εχεις βαλει μεσα pokemon λογω των HM αλλα τα lvls του Venusaur και των αλλων βγαζουν ματια Χαλιά μαύρα, το ξέρω...
Se7en92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 εγω διαλεξα και τις δυο για την ωρα!!!αμα βγει τοτε και το Zelda U (υπολογιζω να βγουν με μια εβδομδα διαφορα) παλι δεν θα χω καθλου λεφτα για τις γιορτες!!
DTsuras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Να ρωτησω κατι... ;p Στις νεες κασετες Pokemon παλι ενα save μπορεις να εχεις;
optimus_crime Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Να ρωτησω κατι... ;p Στις νεες κασετες Pokemon παλι ενα save μπορεις να εχεις; Ναι
optimus_crime Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Και δεν βρισκω και τον λογο για να γινει κατι τετοιο..
Grim Ripper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μπορεί να θες να ξαναπαίξεις αλλά να μην χάσεις το save. Μπορεί να θες να δοκιμάσεις nuzlocke.
optimus_crime Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μπορεί να θες να ξαναπαίξεις αλλά να μην χάσεις το save. Μπορεί να θες να δοκιμάσεις nuzlocke. Ετσι μπορει να χασουν ομως και μερικους που περνουν και τις 2 εκδοσεις σε καθε γενια.. Δεν ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα