Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βρήκα. Θα ξανά μπω μπας και εμφανιστει

Απο οτι εχω καταλαβει εκτος απο τον μπουλμπα ολα τα αλλα τα εχεις πολυ λιγα lvl.Αυτο που λες με το venomoth,ναι μεν θα σε βοηθησει,αλλα θα ειναι μια προσωρινη λυση μιας και στο επομενο badge ή ακομα και στο elite four,παλι θα εχεις προβλημα.Αυτο που θελω να πω,ειναι οτι το exp δεν το γλυτωνεις.Για αυτο παρε to vs seeker και δωσε πονο :P 

Το βρισκεις vermilion city μεσα στο νοσοκομειο.Μιλα μια με μπλε μαλλια και θα στο δωσει xD

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

magikarp τον εχω γιατι θελω να κανω το surf οοοταν αναβαθμιστει

jza0sp.png

Καταλαβαινω οτι εχεις βαλει μεσα pokemon λογω των HM αλλα τα lvls του Venusaur και των αλλων βγαζουν ματια :P

• Like 2
Δημοσ.

Καλα και εγω pokemon εχω να  παιξω απο το 2014 που ημουν φανταρος. Εκει μαλιστα ειδα και ο ιδιος τους περισσοτερους φανταρους να εχουν Android κινητα κυριως μονο και μονο για να παιζουν Pokemon.Και θυμαμαι και εγω επαιξα απο επισημες μεχρι την Ruby και Emerald και μετα κατι unofficial.

Στο στρατο παντως επαιζε πολυ pokemon :P

Δημοσ.

Καταλαβαινω οτι εχεις βαλει μεσα pokemon λογω των HM αλλα τα lvls του Venusaur και των αλλων βγαζουν ματια :P

Χαλιά μαύρα, το ξέρω...
Δημοσ.

εγω διαλεξα και τις δυο για την ωρα!!!
αμα βγει τοτε και το Zelda U (υπολογιζω να βγουν με μια εβδομδα διαφορα)

παλι δεν θα χω καθλου λεφτα για τις γιορτες!! :shock:

Δημοσ.

Μπορεί να θες να ξαναπαίξεις αλλά να μην χάσεις το save.

Μπορεί να θες να δοκιμάσεις nuzlocke.

Ετσι μπορει να χασουν ομως και μερικους που περνουν και τις 2 εκδοσεις σε καθε γενια.. Δεν ξερω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...