Grim Ripper Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Επειδή Umbreon>Espeon. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο, δεν έχουμε δει και τίποτα. Το πολύ πολύ το αλλάζω αν θέλω, ελπίζω μόνο να μπορέσω να την πάρω. Όταν βγαίνoυν νέα για S&M ( ) να τα βάζουμε σε spoiler. (και να τα συζητάμε σε spoiler) Θέλω να μην δω τίποτα από S&M ώστε να είναι σαν τα παλιά παιχνίδια όταν τα παίζαμε για πρώτη φορά σαν παιδιά όπου δεν γνωρίζαμε τι θα βρούμε. Χλωμό το βλέπω. 1
Andre85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γιατί έχουμε λεπτομέρειες; Απλώς το Moon κάνει καλύτερα στο μάτι Εγώ λέω μήπως παραπέμπει σε κάτι άλλο...χαχαχα Απλώς για να μην πάρουμε όλοι την ίδια έκδοση ώστε όταν έρθει η ώρα να είμαστε έτοιμοι για μάχες,ανταλλαγές κλπ
Andre85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δεν κάνω μάχες. Μα γιατί;;; Ούτε για πλάκα;;; Ανταλλαγές;;;
optimus_crime Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εγώ λέω μήπως παραπέμπει σε κάτι άλλο...χαχαχα Απλώς για να μην πάρουμε όλοι την ίδια έκδοση ώστε όταν έρθει η ώρα να είμαστε έτοιμοι για μάχες,ανταλλαγές κλπ Αχαχα Επειδή Umbreon>Espeon. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο, δεν έχουμε δει και τίποτα. Το πολύ πολύ το αλλάζω αν θέλω, ελπίζω μόνο να μπορέσω να την πάρω. Όταν βγαίνoυν νέα για S&M ( ) να τα βάζουμε σε spoiler. (και να τα συζητάμε σε spoiler) Θέλω να μην δω τίποτα από S&M ώστε να είναι σαν τα παλιά παιχνίδια όταν τα παίζαμε για πρώτη φορά σαν παιδιά όπου δεν γνωρίζαμε τι θα βρούμε. Χλωμό το βλέπω. Χλωμό και εγώ.. Δεν γίνεται, και να μην το ψάξεις εσύ, θα 'ρθει μόνο του να σε βρει.. :/
Andre85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Όταν βγαίνoυν νέα για S&M ( ) να τα βάζουμε σε spoiler. (και να τα συζητάμε σε spoiler) Θέλω να μην δω τίποτα από S&M ώστε να είναι σαν τα παλιά παιχνίδια όταν τα παίζαμε για πρώτη φορά σαν παιδιά όπου δεν γνωρίζαμε τι θα βρούμε. Χλωμό το βλέπω. οκ..Οταν αναφερόμαστε στις m&s θα χρησιμοποιούμε spollers... το θέμα είναι ότι όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα στοιχεία για αυτές το θέμα αυτό θα είναι στις 40 σελίδες και δεν θα θυμόμαστε αυτό το ποστ!
Grim Ripper Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τα πρώτα στοιχεία θα βγούν στο corocoro, είτε τώρα είτε στο επόμενο. Οπότε δεν παίζει να είμαστε στις 40 σελίδες. Ανταλλαγές κάνω αν και δεν ξέρω τι θα μπορεί να θέλω, inject->breed->release μάλλον θα κάνω πάλι. 1
d_gkal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τον μπουλμπα τον εχεις μια χαρα!Αν ημουνα στην θεση σου δεν θα τον ανεβαζα παραπανω lv(αντε 55 το πολυ)l και θα κοιτουσα να ανεβασω τα υπολοιπα.Το να εχεις για παραδειγμα το starter pokemon 50+ και τα υπολοιπα κατω απο 40 δεν ειναι και οτι καλυτερο.Ενα καλο μερος για να expareis τα ποκεμον ειναι αυτο εδω και συγκεκριμενα αυτους που εχω σε κυκλο(Δεν εβρισκα καλυτερη φωτο).Τα weezing δινουν αρκετα καλο exp.Εγω μεχρι να παω τα ποκεμον 45+εκει εκανα exp.Να φανταστω εχεις παρει το vs seeker vs seeker τι είναι?
Grim Ripper Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Vs._Seeker
Andre85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τα πρώτα στοιχεία θα βγούν στο corocoro, είτε τώρα είτε στο επόμενο. Οπότε δεν παίζει να είμαστε στις 40 σελίδες. Ανταλλαγές κάνω αν και δεν ξέρω τι θα μπορεί να θέλω, inject->breed->release μάλλον θα κάνω πάλι. Αν κανεις αυτό που λες και έχεις όλα το Pokemon ίσα ίσα που θα μας βοηθησεισ κιόλας (αν θες) στο να τα αποκτήσουμε και εμείς..
optimus_crime Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Με venonat lvl24 έχω καμία ελπιδα? Δεν νομιζω
optimus_crime Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Φρίκη... Με venonat σκέτο? Σε ποιο λεβελ? Στο safari δεν βρηκες venomoth? Τουλαχιστον ενα 35αρι lvl το θες.. Για τον muk κυριως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα