Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προπαραγγελιες για pokemon sun/moon στο console club :devil:

Ποιος νομίζεις τις εγκαινίασε με 2 moon; :devil:

Από την προηγούμενη Δευτέρα έχω παραγγείλει 2 Moon. :P

Δημοσ.

Το ξερω υπαρχουν πολλες επιλογες, απλως πιστευω πως ειναι γρηγορα ακομη.. Εχει πολλα games για pre-order που βγαινουν σε 2-3 μηνες και οχι τελος του χρονου.. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου φαινεται τοσο δυσκολο μπορεις να βαλεις ενα mr.mime.Το βρισκεις κανοντας το ανταλλαγη με abra.Εγω προσωπικα το προτιμω απο το katabra μιας και ανεβαινει αρκετα πιο ευκολα lvl και εχει πολυ καλυτερο sp.def.Γενικα και τα 2 ειναι καλες επιλογες αφου θα σε βοηθησουν οταν φτασεις στο elite four.Η Agatha εχει poison types και τα gengar που εχει ειναι σκληρα καρυδια!

Αλλιως αν βαριεσαι κανε exp το butterfree.Αν δεν κανω λαθος στα 34 μαθαινει psybeam.Ποσα lvl τα εχεις τα ποκεμον?

Με σκοτώνεις.... :P

Ο Μπούλμπα είναι γύρω στο 50.

Τα αλλα αρκετά πιο κάτω.

Θα το παλεψω ομως

Δημοσ.

Με σκοτώνεις.... :P

Ο Μπούλμπα είναι γύρω στο 50.

Τα αλλα αρκετά πιο κάτω.

Θα το παλεψω ομως

Τον μπουλμπα τον εχεις μια χαρα!Αν ημουνα στην θεση σου δεν θα τον ανεβαζα παραπανω lv(αντε 55 το πολυ)l και θα κοιτουσα να ανεβασω τα υπολοιπα.Το να εχεις για παραδειγμα το starter pokemon 50+ και τα υπολοιπα κατω απο 40 δεν ειναι και οτι καλυτερο.Ενα καλο μερος για να expareis τα ποκεμον ειναι αυτο εδω και συγκεκριμενα αυτους που εχω σε κυκλο(Δεν εβρισκα καλυτερη φωτο).Τα weezing δινουν αρκετα καλο exp.Εγω μεχρι να παω τα ποκεμον 45+εκει εκανα exp.Να φανταστω εχεις παρει το vs seeker 2u7mxs0.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Στην safari zone αν δεν κανω λαθος βρισκεις και venomoth.. Με ενα psybeam είσαι άρχοντας :P Αν και θυμαμαι πως εχεις Butterfree, δωστου λιγακι exp και θα 'σαι κομπλε ρε συ..

Δημοσ.

Τι μου θυμισατε.

Εν τω μεταξυ εχω στο ντουλαπι ενα advance,ενα sp(το ειχα παρει απο αγγελια κοψοχρονια) και ολες τις 1ης γενιας(καποιες και 2 φορες μιας και τις ειχα παρει απο φιλο) και ruby κτλ.

Μου φαινεται θα ξανα αρχισω τη yellow.

Ειχα βαλει τη white στο κινητο σε emulaton αλλα ειχα παιξει ελαχιστα,ομολογω οτι δε με ειχε ενθουσιασει ενω η αληθεια ειναι οτι ο emulator υπολειπεται σε σχεση με το να εχεις στο χερι τη κονσολα.

Καλυτερη λυση η ενα android χειριστηριο η ενα xperia play  :P

Δημοσ.

Λογικά για Χριστούγεννα να υπολογίζουμε για τις νέες pokemon moon και sun!

Grim Ripper πώς και διάλεξες την Moon και όχι την Sun;;;

Δημοσ.

Λογικά για Χριστούγεννα να υπολογίζουμε για τις νέες pokemon moon και sun!

Grim Ripper πώς και διάλεξες την Moon και όχι την Sun;;;

Γιατί έχουμε λεπτομέρειες; :P  Απλώς το Moon κάνει καλύτερα στο μάτι :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...