Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

A European Trademark site has added new listings today for two new possible game titles, complete with logos. These logos are Pokémon Sun and Pokémon Moon. It is not currently known if these are to be the games revealed in tomorrow's Pokémon Direct or if this is just a placeholder like many game titles that have come before such as Pokémon Brown, Pokémon Amethyst and so forth. We'll bring more news as it comes. Please note, this is currently unconfirmed

sun.jpgmoon.jpg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά πιστεύω πως θα έχουν κάποιο έξτρα αξεσουάρ ή πως θα επικοινωνούν με mobile συσκευές (ίσως το pokemon go;).

Έχουν NICE class 41 και τα προηγούμενα games που το είχαν ήταν οι HG/SS και το dream radar.

Τα παιχνίδια σε gen 6 δεν την έχουν αυτή τη class.

https://oami.europa.eu/eSearch/#basic/1+1+1+1/50+50+50+50/pokemon

Edit: Sorry για το double post. :/

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν μ' αρέσει που από RBY θα μπορούμε να τα στείλουμε μόνο σε Sun & Moon, θα ήθελα και σε X/Y/OR/AS.

Τουλάχιστον θα υπάρχει τρόπος από άτομα του project pokemon όπου θα προσθέσουν την δυνατότητα στο PkHex. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μ' αρέσει που από RBY θα μπορούμε να τα στείλουμε μόνο σε Sun & Moon, θα ήθελα και σε X/Y/OR/AS.

Τουλάχιστον θα υπάρχει τρόπος από άτομα του project pokemon όπου θα προσθέσουν την δυνατότητα στο PkHex. :P

Καλά αφού θα τα μεταφέρεις στην Bank δεν θα έχεις δυνατότητα και στην XY&ORAS?

3ds?

πρεπει να παρω ενα....

Είναι το XL το οποίο το πήρα σε πολύ καλή τιμή μεταχειρισμένο, γύρω στα 80 κουτάτο με mario kart installed

Δημοσ.

Ας κάνω και εδώ copy-paste ότι έκανα και στο legendarypokemon.net

Using Pokémon Bank, you'll be able to transfer Pokémon you've caught in the Nintendo 3DS Virtual Console versions of Pokémon Red, Pokémon Blue, and Pokémon Yellow into your copy of Pokémon Sun or Pokémon Moon.

Pokémon from Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X, and Pokémon Y can also be brought into Pokémon Sun and Pokémon Moon in the same way.

Note that Pokémon cannot be moved directly from Pokémon Red, Pokémon Blue, and Pokémon Yellow to Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X, or Pokémon Y via Pokémon Bank.

img_01.jpg

Source
Source
  • Like 1
Δημοσ.

Note that Pokémon cannot be moved directly from Pokémon Red, Pokémon Blue, and Pokémon Yellow to Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X, or Pokémon Y via Pokémon Bank.

Άρα λογικά για να λέει directly υπάρχει η δυνατότητα απλώς όχι απευθείας; Μπερδεύτηκα τώρα :P

Δημοσ.

Δείχνει έτσι αλλά το βλέπω πολύ απίθανο.

Δεν υπάρχει λόγος να μην το έκαναν μέσω pokebank οπότε μάλλον δεν θα το κάνουν καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Δείχνει έτσι αλλά το βλέπω πολύ απίθανο.

Δεν υπάρχει λόγος να μην το έκαναν μέσω pokebank οπότε μάλλον δεν θα το κάνουν καθόλου.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ.. Αλλά ελπίζω.. Μέχτι το τέλος του 2016 έχουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε το pokedex στην Red/Blue :P

Δημοσ.

Μάλλον θα πάρω την yellow εγώ κάποια στιγμή μέσα στο Μάρτιο  και ελπίζω να περάσω το Mew που έχω σε ένα save από μια Blue ενός φίλου μου. :P (ναι, κανονικό gen 1 event από τότε)

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θα πάρω την yellow εγώ κάποια στιγμή μέσα στο Μάρτιο  και ελπίζω να περάσω το Mew που έχω σε ένα save από μια Blue ενός φίλου μου. :P (ναι, κανονικό gen 1 event από τότε)

Αν και ο Mew γνωρίζει όλες τις επιθέσεις ποτέ δεν με ενθουσίαζε.. Mewtwo rules Kanto :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...