Grim Ripper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μιλάω για trades εγώ. Πήρα 2 κωδικούς και τους έκανα redeem σε ORAS. Ο πρώτος ήταν ευρωπαϊκός και θεωρητικά μπορούσαν όλοι να πάρουν (δυστυχώς όχι πλέον) και ο δεύτερος ήταν αμερικάνικος οπού εκεί θέλει hacked 3ds με custom firmware άρα δεν είναι για όλους. Για τον πρώτο τρόπο έχω φτιάξει και guide σε άλλο site, αν ενδιαφέρεστε μπορώ να δώσω link. Ουσιαστικά θα συνδέεται το 3ds σε κάποιο άλλο nintendo zone στην Ευρώπη αλλά από το σπίτι σας. Η/Υ με windows + wifi θες μόνο. Πρακτικά ότι event γίνεται σε Ευρώπη μέσω nintendo zone θα μπορούσαμε να το πάρουμε. 1
optimus_crime Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μιλάω για trades εγώ. Πήρα 2 κωδικούς και τους έκανα redeem σε ORAS. Ο πρώτος ήταν ευρωπαϊκός και θεωρητικά μπορούσαν όλοι να πάρουν (δυστυχώς όχι πλέον) και ο δεύτερος ήταν αμερικάνικος οπού εκεί θέλει hacked 3ds με custom firmware άρα δεν είναι για όλους. Για τον πρώτο τρόπο έχω φτιάξει και guide σε άλλο site, αν ενδιαφέρεστε μπορώ να δώσω link. Ουσιαστικά θα συνδέεται το 3ds σε κάποιο άλλο nintendo zone στην Ευρώπη αλλά από το σπίτι σας. Η/Υ με windows + wifi θες μόνο. Πρακτικά ότι event γίνεται σε Ευρώπη μέσω nintendo zone θα μπορούσαμε να το πάρουμε. Ενδιαφέρον, αλλά μιας και υπάρχει και το online trade, μια χαρά τα βγάζω, έχω κάνει 3-4 δυνατές 6αδες τώρα
Grim Ripper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Παίζεις competitive; Φτου ξέχασα να βάλω link για το vgc/tcg stream που είχε εχθές σε κάποια regionals.
optimus_crime Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Παίζεις competitive; Με φιλαράκια παίζω online battles..
optimus_crime Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κλείνοντας το 3DS μου, μου ήρθε και πάλι το παράπονο των παλιών χρόνων.. Κυρίως στην εποχή της Ruby/Sapphire.. Εδώ θέλω να πω πως μάλλον δεν φταίει ούτε η τεχνολογία που περνά σαν αέρας, ούτε οι νέες σειρές(pokemon), ούτε οι νέες κονσόλες κτλπ.. Ο χρόνος φταίει που περνά.. Θυμάμαι πως περίμενα πως και πως στο σχολείο να σχολάσω, να πάω σπίτι και να δω Ποκεμον - Ντιτζιμον που ήταν τα αγαπημένα μου.. Και αργότερα να κάτσω να λιώσω στο gameboy μου.. Θυμάμαι επίσης συγκεκριμένα στις εορτές του σχολείου, κυρίως τα Χριστούγεννα(δεν ξέρω γιατί ) όπου έβλεπες τα κορίτσια πραγματικά τώρα να κάνουν πρόβες τα λόγια τους που θα πούνε στην σκηνή, και εμείς με σκυμμένα κεφάλια να κάνουμε μάχες, ανταλλαγές, hatching starters και legendaries κυρίως, να επιστρέφουμε πίσω και να καφιόμαστε στον αδερφό μας για τα νέα μας Pokemon.. Μου 'ρχονται και άλλα στο μυαλό αλλά δεν θέλω να συνεχίσω γιατί μόλις ένα δάκρυ κύλησε.. Ωραία χρόνια εκείνα, χωρίς σκοτούρες, χωρίς να σκέφτομαι ποιό παιχνίδι να πάρω αυτό το μήνα και αν θα πάρω, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Εκείνη την εποχή όμως ήθελε ρώτημα; Δείτε και αυτό το βίντεο που πραγματικά πηγάζει ένα ωραίο μήνυμα! 2
JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το απόγευμα θα έχω και την Black!! 1
optimus_crime Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Η καλύτερη φιγούρα από mewtwo είναι αυτή από d-arts 3
JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ήρθε και η Black (μεταξύ άλλων)! Τώρα άλλες δύο για το NDS και είμαι κομπλέ. 2
optimus_crime Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ήρθε και η Black (μεταξύ άλλων)! Τώρα άλλες δύο για το NDS και είμαι κομπλέ. Πολύ όμορφη και η edition του kz2.. Ωραίος! 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 A Pokémon Direct is to be held this Friday. It is unknown what this will reveal but we will provide all the news straight away and will host the stream here. This Pokémon Direct is to last for 5 minutes.The timing is as followsUK: 15:00Europe: 16:00US (East Coast): 10:00US (West Coast): 07:00Japan: 00:00 17.00 για εμάς. Όλα τα nintendo twitter pages (τα official) το πόσταραν οπότε μάλλον είναι πολύ σημαντικό 5λεπτο. 1
alxlightning Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 A Pokémon Direct is to be held this Friday. It is unknown what this will reveal but we will provide all the news straight away and will host the stream here. This Pokémon Direct is to last for 5 minutes. The timing is as follows UK: 15:00 Europe: 16:00 US (East Coast): 10:00 US (West Coast): 07:00 Japan: 00:00 17.00 για εμάς. Όλα τα nintendo twitter pages (τα official) το πόσταραν οπότε μάλλον είναι πολύ σημαντικό 5λεπτο. μολις εβγαλα πολύ δυνατη κραυγη. είμαι στη δουλεια. με κοιτανε παραξενα. χμ. 1
alxlightning Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 τι ετσι pokemon direct;;;; κατι σαν ποντκαστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα