Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τον τελευταίο καιρό έχω μια επιθυμία να συνεχίσω τα pokemon series.Πρίν αρκετά χρόνια, ειχα(και εχω) στην κατοχή μου τα εξής pokemon games: Sapphire, Ruby, Emerald, green και fire.Δηλαδή, τα έπαιζα στο Gameboy SP, δεν πήρα ουτέ συνεχισα καινουργια games μετα απο αυτα.Δεν έχω εχω ουτε τα DS για να τα παιξω.

Οπότε εαν υπάρχει κάπιο παλικαρί να με κατατοπιση για την εξελιξη του franchise και τι να αποκτησω για να τα παίξω ΟΛΑ xD

Δημοσ.

Οπωσδήποτε παίξε την 2η γενιά (Gold, Silver, Crystal).

Την πρώτη (Red, Blue, Yellow) αφού την έπαιξες σε remake (Leaf Green, Fire Red) δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα..

Αυτά υπάρχουνε σε GameBoy, για τα υπόλοιπα πρέπει να πάς σε NDS και 3DS.

• Like 1
Δημοσ.

@ Ευχαριστώ φίλε, με βοήθησε αρκετα!

@JohnVani18 Κάτι άκουσα οτι ολα τα games του πρώτου και δευτερου DS μπορεις να τα παιξεις στο 3DS?

Δημοσ.

Να σου πώ την αλήθεια, τόσο καιρό δεν δοκίμασα να βάλω κασέτα DS στο 3DS.. :P

Λογικά ναί μιας και η Nintendo το έχει παράδοση οι νέες κονσόλες να υποστηρίζουν τα παιχνίδια της προηγούμενης.

Δημοσ.

@JohnVani18 Κάτι άκουσα οτι ολα τα games του πρώτου και δευτερου DS μπορεις να τα παιξεις στο 3DS?

Τα 3DS και New 3DS τρέχουν κανονικά τα παιχνίδια του DS/DSi -- αν και λόγω διαφοράς στο μέγεθος της οθόνης, υπάρχει κάποιο stretching στα γραφικά (στα περισσότερα που έπαιξα η διαφορά είναι ελάχιστη όμως).

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση, οι black and white εχουν διαφορα με black 2 and white 2 εκτός τον update στον χαρτι? αξιζει η αγορα των δυο πρωτων?

Δημοσ.

Απ' όσο μου είπε φίλος που τις έπαιξε έχουνε αρκετά μεγάλες διαφορές.

Προσωπικά δεν έτυχε να ασχοληθώ όσο έπρεπε με τη συγκεκριμένη γενιά, καθώς άφησα την White μετά απο 8 ώρες παιχνιδιού στο 3ο έμβλημα.

Δημοσ.

Η Black στα μεταχειρισμένα του Public έχει 11 €

http://www.public.gr/product/gaming/used-games/nintendo-dsi-used/used-:-pokemon-black-version-ds/prod3310470pp/

Προσωπικά θα έπαιρνα και μία εκ των Black 2/White 2 και για τη συλλογή αλλά και επειδή ξέρω οτι αξίζει μέχρι και το τελευταίο της ευρώ η κάθε κασέτα Pokemon :)

Δημοσ.

Άρα τι κάνω? προσπερνάω τις black/white και πάω κατευθείαν black/white 2?

Επίσης, πιο ds να πάρω καλυτερα?

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και την απλή και την 2 (βέβαια εγώ έχω και κόλλημα και θέλω να τις έχω όλες..).

Θέλεις απλό DS ή 3DS?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...