DTsuras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, τον τελευταίο καιρό έχω μια επιθυμία να συνεχίσω τα pokemon series.Πρίν αρκετά χρόνια, ειχα(και εχω) στην κατοχή μου τα εξής pokemon games: Sapphire, Ruby, Emerald, green και fire.Δηλαδή, τα έπαιζα στο Gameboy SP, δεν πήρα ουτέ συνεχισα καινουργια games μετα απο αυτα.Δεν έχω εχω ουτε τα DS για να τα παιξω. Οπότε εαν υπάρχει κάπιο παλικαρί να με κατατοπιση για την εξελιξη του franchise και τι να αποκτησω για να τα παίξω ΟΛΑ xD
MrAristotelis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε! Δες αυτή τη λίστα, από την wikipedia πιστεύω σου κάνει σε όσα ακριβώς ρωτάς!!! https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pok%C3%A9mon_video_games 1
JohnVani18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οπωσδήποτε παίξε την 2η γενιά (Gold, Silver, Crystal). Την πρώτη (Red, Blue, Yellow) αφού την έπαιξες σε remake (Leaf Green, Fire Red) δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα.. Αυτά υπάρχουνε σε GameBoy, για τα υπόλοιπα πρέπει να πάς σε NDS και 3DS. 1
DTsuras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 @ Ευχαριστώ φίλε, με βοήθησε αρκετα! @JohnVani18 Κάτι άκουσα οτι ολα τα games του πρώτου και δευτερου DS μπορεις να τα παιξεις στο 3DS?
JohnVani18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Να σου πώ την αλήθεια, τόσο καιρό δεν δοκίμασα να βάλω κασέτα DS στο 3DS.. Λογικά ναί μιας και η Nintendo το έχει παράδοση οι νέες κονσόλες να υποστηρίζουν τα παιχνίδια της προηγούμενης.
DTsuras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αρα τσιμαω ενα 3DS και ειμαι κομπλε?
JohnVani18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ναί, αλλά μη σε πάρω στον λαιμό μου.. Ψάξ'το καλύτερα google, just in case..
Greygore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 @JohnVani18 Κάτι άκουσα οτι ολα τα games του πρώτου και δευτερου DS μπορεις να τα παιξεις στο 3DS? Τα 3DS και New 3DS τρέχουν κανονικά τα παιχνίδια του DS/DSi -- αν και λόγω διαφοράς στο μέγεθος της οθόνης, υπάρχει κάποιο stretching στα γραφικά (στα περισσότερα που έπαιξα η διαφορά είναι ελάχιστη όμως). 1
DTsuras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ερωτηση, οι black and white εχουν διαφορα με black 2 and white 2 εκτός τον update στον χαρτι? αξιζει η αγορα των δυο πρωτων?
JohnVani18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Απ' όσο μου είπε φίλος που τις έπαιξε έχουνε αρκετά μεγάλες διαφορές. Προσωπικά δεν έτυχε να ασχοληθώ όσο έπρεπε με τη συγκεκριμένη γενιά, καθώς άφησα την White μετά απο 8 ώρες παιχνιδιού στο 3ο έμβλημα.
DTsuras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει λογος αγορας και των δυο εκδοσεων? 1
thomason993 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Η Black στα μεταχειρισμένα του Public έχει 11 € http://www.public.gr/product/gaming/used-games/nintendo-dsi-used/used-:-pokemon-black-version-ds/prod3310470pp/Προσωπικά θα έπαιρνα και μία εκ των Black 2/White 2 και για τη συλλογή αλλά και επειδή ξέρω οτι αξίζει μέχρι και το τελευταίο της ευρώ η κάθε κασέτα Pokemon
DTsuras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα τι κάνω? προσπερνάω τις black/white και πάω κατευθείαν black/white 2? Επίσης, πιο ds να πάρω καλυτερα?
JohnVani18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και την απλή και την 2 (βέβαια εγώ έχω και κόλλημα και θέλω να τις έχω όλες..). Θέλεις απλό DS ή 3DS?
DTsuras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αναγκαστικα πρεπει να παω σε 3ds επειδη το χρειαζομαι για X/Y.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα