Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπου 1 ώρα οι χρήστες iPhone 4S και μετά θα αναβαθμιστούν στο latest and greatest OS.....αυτό θα πει σεβασμός και υποστήριξη στον iOS user.

Οι Android users θα πρέπει να αγοράσουν νέα συσκευή ή να μάθουν να φλασάρουν custom rom :P :P

2d265gk.png

• Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια τώρα; Η Apple πρώτη έφερε το multitouch και γενικά τη μορφή που έχουν τα smartphone σήμερα, πρώτη έφερε το 3d touch, 1η έφερε την υψηλή ανάλυση στις οθόνες κινητών κλπ.

Δηλαδή να το πάμε έτσι; Και κάποιος άλλος εφερε την έννοια του smartphone πιο πριν, και κάποιος άλλος το κινητό τηλέφωνο γενικότερα. Δηλαδή τι καταλαβαίνεις/ετε με κάτι τέτοια;

Σιγά καλέ. Το Samsung Wave που είχα λίγο πριν βγει το iphone 4 είχε καλύτερη ανάλυση ΜΑΚΡΑΝ από το 3gs τότε. Αστο το θέμα της ανάλυσης. 

Σε περίπου 1 ώρα οι χρήστες iPhone 4S και μετά θα αναβαθμιστούν στο latest and greatest OS.....αυτό θα πει σεβασμός και υποστήριξη στον iOS user.

Οι Android users θα πρέπει να αγοράσουν νέα συσκευή ή να μάθουν να φλασάρουν custom rom :P :P

2d265gk.png

Που ναι ο σεβασμός στον iOS χρήστη του μόλις ΕΝΟΣ μοντέλου πίσω ipad (ipad air vs ipad air 2) που δε θα έχουν φουλ multitasking? Και πολλά και διάφορα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το έβαλα χθες. Είμαι κάτοχος iPhone 6.

Μετά από κάνα 5ωρο ενασχόλησης κατέληξα στο συμπέρασμα ότι επιστρέφω στην 8.4

Πολύ βαρύ ακόμα για το 6άρι μου. Ότι και να κάνω ακόμα και scroll down στις επαφές για παράδειγμα που έχω μέσα στο Whatsapp, 

ακόμα και (λιγότερο βέβαια) στις επαφές του κινητού, το scroll δεν είναι smooth και κάνει πολλά σπασίματα.

Στις εναλλαγές μεταξύ των εφαρμογών που τρέχουν στο Background δεν εναλλάσσονται όπως πριν. Πρώτα μαυρίζει η οθόνη και έρχεται μπροστά η εφαρμογή που επιλέγεις μετά από 1 δευτερόλεπτο, ενώ πριν οι εναλλαγές μεταξύ στις εφαρμογές ήταν άμεσες.

Γενικώς παρατήρησα ότι μειώθηκε, όχι τρομερά, αλλά αισθητά η ταχύτητα του κινητού.

Το μόνο θετικό μέχρι στιγμής ότι λόγο της γνωστής "πατέντας" που έκαναν με τις εφαρμογές κέρδισα περίπου 1GB ελεύθερου χώρου.

Αυτά τα μέχρι στιγμής συμπεράσματά μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ το έβαλα χθες. Είμαι κάτοχος iPhone 6.

Μετά από κάνα 5ωρο ενασχόλησης κατέληξα στο συμπέρασμα ότι επιστρέφω στην 8.4

Πολύ βαρύ ακόμα για το 6άρι μου. Ότι και να κάνω ακόμα και scroll down στις επαφές για παράδειγμα που έχω μέσα στο Whatsapp, 

ακόμα και (λιγότερο βέβαια) στις επαφές του κινητού, το scroll δεν είναι smooth και κάνει πολλά σπασίματα.

Στις εναλλαγές μεταξύ των εφαρμογών που τρέχουν στο Background δεν εναλλάσσονται όπως πριν. Πρώτα μαυρίζει η οθόνη και έρχεται μπροστά η εφαρμογή που επιλέγεις μετά από 1 δευτερόλεπτο, ενώ πριν οι εναλλαγές μεταξύ στις εφαρμογές ήταν άμεσες.

Γενικώς παρατήρησα ότι μειώθηκε, όχι τρομερά, αλλά αισθητά η ταχύτητα του κινητού.

Το μόνο θετικό μέχρι στιγμής ότι λόγο της γνωστής "πατέντας" που έκαναν με τις εφαρμογές κέρδισα περίπου 1GB ελεύθερου χώρου.

Αυτά τα μέχρι στιγμής συμπεράσματά μου

Πιπέρι,Μη λες τέτοια.

Και που εχεις αηφον,πάλι hater ή/και ανίδεο θα σε βγάλουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιπέρι,Μη λες τέτοια.

Και που εχεις αηφον,πάλι hater ή/και ανίδεο θα σε βγάλουν.

Αυτό το σχόλιο ήταν απλά για να πεις "τον πόνο σου" ή για να μαντέψεις τι θα πουν οι άλλοι?

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μια αναβάθμιση δεν "κάθεται" καλά σε μια συσκευή χωρίς να είναι απαραίτητο να συμβαίνει σε όλους. Σε iphone 6 φίλου που κάναμε αναβάθμιση, δεν παρατηρήσαμε αυτά τα θέματα που αναφέρει ο χρήστης και είναι περίεργο που συμβαίνουν σε συσκευή όπως το 6 και όχι σε κάποιο παλιότερο.

:)

Δημοσ.

Αυτό το σχόλιο ήταν απλά για να πεις "τον πόνο σου" ή για να μαντέψεις τι θα πουν οι άλλοι?

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μια αναβάθμιση δεν "κάθεται" καλά σε μια συσκευή χωρίς να είναι απαραίτητο να συμβαίνει σε όλους. Σε iphone 6 φίλου που κάναμε αναβάθμιση, δεν παρατηρήσαμε αυτά τα θέματα που αναφέρει ο χρήστης και είναι περίεργο που συμβαίνουν σε συσκευή όπως το 6 και όχι σε κάποιο παλιότερο.

:)

Τιποτα απ τα 2.

Τον προϊδεάζω απλά.

Ps. Πόνο?όντως?Tι πόνο?   :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...