Προς το περιεχόμενο

Pokemon GO.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Nintendo θα βγάλει παιχνίδι AR για κινητά iOS και Android, το 2016.

Το παιχνίδι θα είναι Pokemon trainer simulator και θα κυνηγάς να πιάσεις pokemon στον... πραγματικό κόσμο.

• Like 5
Δημοσ.

Δυστυχώς ήρθε το τέλος της ανεξάρτητης Nintendo - πάει για third party developer. SEGA τέλος, ATARI τέλος, Nintendo τέλος. Τουλάχισοτν κρατάει η Sony κάπως.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς ήρθε το τέλος της ανεξάρτητης Nintendo - πάει για third party developer. SEGA τέλος, ATARI τέλος, Nintendo τέλος. Τουλάχισοτν κρατάει η SonΓιατι

Γιατι δυστυχως?

Δημοσ.

Δυστυχώς ήρθε το τέλος της ανεξάρτητης Nintendo - πάει για third party developer. SEGA τέλος, ATARI τέλος, Nintendo τέλος. Τουλάχισοτν κρατάει η Sony κάπως.

Μπα...Ισα ισα που απλα κοιταζει να επεκταθει και σε αλλες αγορες(των κινητων δηλαδη)αφου βλεπει οτι υπαρχει μπολικο ψωμι. Δεν ειναι τυχαιο πχ που το παραπανω δεν ειναι διαθεσιμο για Windows phone πχ.

Ουτως ή αλλως εχει το 3ds που παιζει μπαλα μονο του στα φορητα,τοσο που τα remastered pokemon πουλανε τρελα,εχει και την σταθερη κονσολα για τα ποιοτικα exclusive και αφου η αγορα των Smartphone εχει ανεβει πλεον τοσο πολυ σε σχεση με παλιες εποχες Iphone 4 κλπ καλα κανει να κοιταει και προς τα εκει.

Αλλωστε κακα τα ψεματα το ολο σκηνικο που ειδα παραπανω με την μεταφορα pokemon απο το ενα κινητο στο αλλο μου αρεσε πολυ σε σχεση με τα παλια καλωδια για οσους απο μας το προλαβαμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Αλλωστε κακα τα ψεματα το ολο σκηνικο που ειδα παραπανω με την μεταφορα pokemon απο το ενα κινητο στο αλλο μου αρεσε πολυ σε σχεση με τα παλια καλωδια για οσους απο μας το προλαβαμε :P

TΙ ΕΠΟΧΕΣ!  :wub:

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

TΙ ΕΠΟΧΕΣ!  :wub:

Μόνο και μόνο που πηγαίναμε εκδρομές στο Δημοτικό και όλοι ήμασταν πάνω από ένα gameboy ήταν όλα τα λεφτά! Ωραίες εποχές που τουλάχιστον εγώ νιώθω τυχερός που τις έζησα.. τώρα γεμισαμε με selfie sticks και αηδίες..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...