Lothar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Exei paei kaneis sas sto http://www.milkogame.gr? Einai paromoio me to spyfiles..
Lothar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 exw kolisei se ena simeio re gmt... ekei sto xwrio pou prepei na kaneis sinialo ston allon..
chris333 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Η βοήθεια για την σκηνή που βρίσκεστε είναι η εξής: Milko Game: Λύση γρίφου "Χωριό Αγρίων" Χωριό Αγρίων Παίρνουμε το δρεπάνι. Επιστροφή στον καταρράκτη. Αν είστε στο σημείο που έχουν απαγάγει την Μω: Δεμένη Μω Μιλάμε στην Μω. Χρησιμοποιούμε το μαχαίρι στα σκοινιά που είναι δεμένη η Μω. Πηγαίνουμε στο χωριό. Χωριό Αγρίων Χρησιμοποιούμε τον φακό πάνω στον Άντυ. Μιλάμε με τον Άντυ. Πηγαίνουμε επάνω στον βράχο. Καλη διασκέδση! είναι η βοήθεια που έλαβα με το help code... έχει κανείς κι άλλα ας το ποστάρει
Lothar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 to exw ki egw ayto alla aytos o #$%^ o andy de katalavainei xristo me ton fako. mipws prepei na eisai se sygkekrimeno simeio?
geia_sou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 egw pantws eixa paiksei kai sta 2 spyfiles all den kerdisa tipota eyxomai twra na kerdisw estw en amilko boukalo!!
Ευγενία Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Συγγνώμη... Το πρόβλημά σας είναι ότι δεν αντιδράει ο Άντυ;;; Δηλαδή με τη Μω βρήκατε τρόπο να μιλήσετε;;; Δεν μου λέτε κι εμένα πώς γιατί έχω κολλήσει 2 μέρες σε αυτό το σημείο και δεν μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ευγενία Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 chris333, μπορείς μήπως σε παρακαλώ να μου πεις αν έχεις ξεκολλήσει από το σημείο στο milko game όπου έχουμε δεμένη τη Μω και καθόμαστε και την κοιτάμε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ... Επειδή όπως βλέπεις τα νεύρα μου είναι λίγο τεντωμένα με αυτό το θέμα, χρειάζομαι λίγη ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επιγόντως.... Ευχαριστώ πολύ, Ευγενία.
chris333 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Ευγενία αν μου πεις πως κάνεις τον άντυ να χρησιμοποιήσει τη φωτοβολιδα και να πάω κοντά στη Μω θα σου πω...
Nemo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Mipos me to Drepani pou anefere o chris333 kobeis ta fylla piso apo tin kalyva poy isos kovoyn tin optiki epafi ???? Vevaia ego eimai sto idio simeio kai drepani den exo .....
PeiramatoZwo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Ehm paidia ego exo kolisei se ena simeio pou afou perasa thn limni me tis 2 spilies meta proxorisa sto simeio opou vlepeis panoramika to xwrio kai meta proxorisa poio pera mexri pou eftasa se ena simeio me vraxous opou den ksero ti na kano ... episis sto xwrio pigainontas piso apo ena zoulou mou vgazei ena hmm pou simainei oti prepei na kano kati ... mipos kserete ti ?
PeiramatoZwo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 toso eukolo! grrrrrr kai eixa spastei toso kairo !
Ευγενία Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν, για να μην μπερδευόμαστε... στον chris 33 θέλω να απαντήσω ότι αφού οι λύσεις γράφουν ότι πρώτα μιλάμε στη Μω και μετά κάνουμε σινιάλο στον Άντυ με το φακό, μην το κουράζουμε, προφανώς με αυτή τη σειρά πρέπει να γίνει... Όμως δεν μπορώ να καταλάβω με ΠΟΙΟΝ τρόπο μπορούμε να την πλησιάσουμε. Δεύτερον, δρεπάνι ούτε εγώ έχω γιατί από τη στιγμή που κόβεις τον κορμό, το δρεπάνι εξαφανίζεται. Τουλάχιστον σε μένα, έτσι έγινε. Έχω δοκιμάσει ΌΛΑ τα αντικείμενα στο χωριό και δεν γίνεται τίποτα. Αυτό όμως που με βάζει σε σκέψεις είναι το άνοιγμα του βράχου που είναι πίσω από χωρικό. Ένα σημείο, εκεί που έχει ένα μιλκομπούκαλο μόνο, κάπου δεξιά από κει που κόψατε το δέντρο, το οποίο το βλέπει, λέει χμμμ... αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα... Αυτό αναρωτιέμαι μήπως παίζει κάποιο ρόλο αλλά λύση δεν έχω ούτε για αυτό. Και τέλος, εμένα δεν με αφήνει να δώσω ΜΙΛΚΟμπούκαλο στον ζουλού. Εσείς πώς το κάνατε αυτό;;;; Περιμένω νέα σας γιατί βαρέθηκα να πηγαίνω τον βλάκα πάνω κάτω και να μην κάνει τίποτα.... Βοηθήστε!!!!
PeiramatoZwo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Akrivos ekei exo meinei kai ego paidia. Opos leei i eugenia. Ekana apopeira na doso milkompoukalo kai to ipie o vlakas o dikos mou :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.