kostasgr78 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω καταλήξει βάσει απόστασης θέασης στις 55 ίντσες. Μού αρέσει το μενού και η προσέγγιση της Samsung. Τί θα προτείνατε στις 55 (ή και λίγο παραπάνω) μέχρι 1000 ευρώ; (για all-around χρήση, ταινίες και μπάσκετ και ντοκυμαντέρ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4639766/Samsung-UE55H6400.html http://www.skroutz.gr/s/4788137/Samsung-UE55H6670.html?keyphrase=ue55h6670 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις. Συγκλίνω ως τώρα στην 55H6400, για να μην πω οτι θα την παραγγείλω σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bpcrete Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 LG 8507. Στα συν της το ηχοσύστημα και η ποιότητα εικόνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 LG 8507. Στα συν της το ηχοσύστημα και η ποιότητα εικόνας. Αυτή παίζει στα 1400 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μα καλα η samsung βγαζει ακομη τηλεορασεις με αποκωδικοποιητη Τ2 και τις προτεινετε ρε παιδια? και σε αυτα τα λεφτα? Και πως θα βλεπουν digea? Και τι θα πουν οταν θα δουν digea σε μια τηλεοραση με Τ4 που θα ειναι η μερα με την νυχτα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V-a-c Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μα καλα η samsung βγαζει ακομη τηλεορασεις με αποκωδικοποιητη Τ2 και τις προτεινετε ρε παιδια? και σε αυτα τα λεφτα? Και πως θα βλεπουν digea? Και τι θα πουν οταν θα δουν digea σε μια τηλεοραση με Τ4 που θα ειναι η μερα με την νυχτα? επειδή και εγώ ψάχνω tv για ένα φίλο και το H6400 μοντέλο είναι μέσα στην λίστα μας , σου είναι εύκολο να εξηγήσεις πιο αναλυτικά ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Τ4 με με το Τ2 εχει σχεση με την αποδοση ποιοτητος στο tuner μονο, δλδ στη digea. Ειναι η μερα με τη νυχτα σε εικονα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V-a-c Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ , οπότε τα νέα μοντέλα υποθετικά έχουν T4 αποκωδικοποιητή όλα? από Sony μεριά ισχύει το ίδιο άραγε , ξέρεις τίποτα γιαυτό? edit : αυτό ισχύει και για την H6500 να υποθέσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Την Digea έτσι κι αλλιώς τη θεωρώ σαν να μην υπάρχει. Δεν νοείται τη σήμερον ημέρα να μιλάμε για υψηλής πιστότητας τηλεοράσεις με χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο. Προσωπικά βλέπω τα πάντα από ΟΤΕ TV δορυφορικό και δεν ξαναγυρίζω σε κάτι λιγότερο. Ακόμα και τα πανελλήνιας εμβέλειας τα βλέπω από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως πήρα την LG 55UF8507 4K LED.Σε 10 μέρες που μου έρχεται θα σας ενημερώσε περαιτέρω για ποιότητα εικόνας,ήχου κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 οποιος περιμενει να δει εικονα απο digea θα περιμενει πολυ....απλα απαραδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφέρομαι και εγώ για 55", με budget μέχρι 1.250 ευρώ. Δεν θέλω LG/Sony και αν μπορείτε, μαζί με προτάσεις, μια καθοδήγηση για το τί κοιτάμε όταν ψάχνουμε και τί ξεχωρίζει στην πρόταση. 3D δεν έχω δει ποτέ, αλλά δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μπας και έχουμε κάποια πρόταση για το ανωτέρω μήνυμά μου; Και, γενικά, πώς ψάχνουμε για καλή τηλεόραση; Τί κοιτάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infinity7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μπας και έχουμε κάποια πρόταση για το ανωτέρω μήνυμά μου; Και, γενικά, πώς ψάχνουμε για καλή τηλεόραση; Τί κοιτάμε; Εφόσον έχεις καθορίσει το budget σου κι έχεις ταυτόχρονα αποκλίσει κάποιους κατασκευαστές, νομίζω οι επιλογές σου δεν είναι πολλές. Δεν είμαι expert για να σου πω πώς επιλέγεις τηλεόραση αλλά με βάση τα λεγόμενά σου, πιθανολογώ ότι η καλύτερη πρόταση για σένα, σήμερα, είναι η παρακάτω: http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-55-UE55JU6000.htm UHD, μοντέλο '15, όχι 3D. Με 100€ παραπάνω πας σε curved αλλά προσωπικά δε με έχουν πείσει οι curved. Σε κάθε περίπτωση η αγορά τηλεόρασης σήμερα δεν είναι συμφέρουσα. Αν έχεις υπομονή, καλύτερα να περιμένεις προς τα Χριστούγεννα ή Φεβρουάριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα