Προς το περιεχόμενο

Αγορά 55 ιντσών

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

έχω καταλήξει βάσει απόστασης θέασης στις 55 ίντσες. Μού αρέσει το μενού και η προσέγγιση της Samsung.

Τί θα προτείνατε στις 55 (ή και λίγο παραπάνω) μέχρι 1000 ευρώ; (για all-around χρήση, ταινίες και μπάσκετ και ντοκυμαντέρ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα καλα η samsung βγαζει ακομη τηλεορασεις με αποκωδικοποιητη Τ2 και τις προτεινετε ρε παιδια? και σε αυτα τα λεφτα?  Και πως θα βλεπουν digea? Και τι θα πουν οταν θα δουν digea σε μια τηλεοραση με Τ4 που θα ειναι η μερα με την νυχτα? 

• Like 1

Μα καλα η samsung βγαζει ακομη τηλεορασεις με αποκωδικοποιητη Τ2 και τις προτεινετε ρε παιδια? και σε αυτα τα λεφτα?  Και πως θα βλεπουν digea? Και τι θα πουν οταν θα δουν digea σε μια τηλεοραση με Τ4 που θα ειναι η μερα με την νυχτα? 

επειδή και εγώ ψάχνω tv για ένα φίλο και το H6400 μοντέλο είναι μέσα στην λίστα μας , σου είναι εύκολο να εξηγήσεις πιο αναλυτικά

ευχαριστώ

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ,

οπότε τα νέα μοντέλα υποθετικά έχουν T4 αποκωδικοποιητή όλα? 

από Sony μεριά ισχύει το ίδιο άραγε , ξέρεις τίποτα γιαυτό?

edit : αυτό ισχύει και για την H6500 να υποθέσω ?

Την Digea έτσι κι αλλιώς τη θεωρώ σαν να μην υπάρχει. Δεν νοείται τη σήμερον ημέρα να μιλάμε για υψηλής πιστότητας τηλεοράσεις με χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Προσωπικά βλέπω τα πάντα από ΟΤΕ TV δορυφορικό και δεν ξαναγυρίζω σε κάτι λιγότερο. Ακόμα και τα πανελλήνιας εμβέλειας τα βλέπω από εκεί.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για 55", με budget μέχρι 1.250 ευρώ.

Δεν θέλω LG/Sony και αν μπορείτε, μαζί με προτάσεις, μια καθοδήγηση για το τί κοιτάμε όταν ψάχνουμε και τί ξεχωρίζει στην πρόταση.

3D δεν έχω δει ποτέ, αλλά δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ πολύ!

Μπας και έχουμε κάποια πρόταση για το ανωτέρω μήνυμά μου;

Και, γενικά, πώς ψάχνουμε για καλή τηλεόραση; Τί κοιτάμε;

Εφόσον έχεις καθορίσει το budget σου κι έχεις ταυτόχρονα αποκλίσει κάποιους κατασκευαστές, νομίζω οι επιλογές σου δεν είναι πολλές. Δεν είμαι expert για να σου πω πώς επιλέγεις τηλεόραση αλλά με βάση τα λεγόμενά σου, πιθανολογώ ότι η καλύτερη πρόταση για σένα, σήμερα, είναι η παρακάτω:

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-55-UE55JU6000.htm

UHD, μοντέλο '15, όχι 3D.

Με 100€ παραπάνω πας σε curved αλλά προσωπικά δε με έχουν πείσει οι curved.

Σε κάθε περίπτωση η αγορά τηλεόρασης σήμερα δεν είναι συμφέρουσα. Αν έχεις υπομονή, καλύτερα να περιμένεις προς τα Χριστούγεννα ή Φεβρουάριο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...