Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , ηθελα την γνωμη σας για τα κινητα MLS.Συγκεκριμενα για το MLS Aura.ειναι για κοπελα το κινητο και της αρεσε απο αποψη εμφανισης.η καμερα του μου φανηκε σχετικα καλη αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα για τα κινητα της εταιρεια περαν του οτι ειναι ελληνικη και βγαζει καλα GPS.

Δημοσ.

Ελληνικη;;;;;. Η mls ;;;. Μεταξεταστεος.....

η mls είναι ελληνική,τα smartphones βέβαια είναι κινεζικά OEM με το brand της mls κάτι σαν τα turbox 

Δημοσ.

η mls είναι ελληνική,τα smartphones βέβαια είναι κινεζικά OEM με το brand της mls κάτι σαν τα turbox

Και 'συ μεταξεταστεος.... Δηλωνουν εδρα Ελλαδα, εργοστασιο δεν εχουν πουθενα , παρα ειναι oem οπως ειπες, και τα κεφαλαια καταριανα.... Μονο το think-tank ειναι ελληνικο....
Δημοσ.

Η MLS Πληροφορική Α.Ε. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1989 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογίας στο χώρο των multimedia και την μετέπειτα εμπορική αξιοποίησή της.

http://www.mls.gr/?pid=2&la=1 το εργοστάσιο τι να το κάνουν?δεν είναι εταιρία κατασκευής  

Δημοσ.

Καλησπερα , ηθελα την γνωμη σας για τα κινητα MLS.Συγκεκριμενα για το MLS Aura.ειναι για κοπελα το κινητο και της αρεσε απο αποψη εμφανισης.η καμερα του μου φανηκε σχετικα καλη αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα για τα κινητα της εταιρεια περαν του οτι ειναι ελληνικη και βγαζει καλα GPS.

Aπλά ΌΧΙ... Μην ασχολείσαι καν.

Δημοσ.

Οτι περισσεύει απο Κινέζικα φθηνιάρικα εξαρτήματα τα βάζουν στα Turbo-X και στα MLS.Παίζει να είναι και μεταχειρισμένα τα εξαρτήματα.Ισως να έχει κάποια συγκεκριμένα μοντέλα που δεν βγάζουν προβλήματα αλλά δεν νομίζω πως αξίζουν τα προϊόντα τους γενικά σαν εταιρία.

Γράψε τι χρειάζεσαι απο το κινητό και μέχρι ποσά χρήματα διαθέτεις να σου προταθούν συγκεκριμένα κινητά.

Και μόνο το γεγονός ότι παρουσιάζουν την Κινεζιά ως Ελληνικό για να πουλήσουν είναι δείγμα κουτοπονηριάς.

ΥΓ:Δεν νομίζω η MLS να πηγαίνει καλά ως εταιρεία.Εμαθα απο γνωστό που έχει φίλο μέσα ότι δεν τους έχουν δώσει το επίδομα άδειας.Αν βάλει λουκέτο δεν έχεις εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...