Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός σκούτερ. Δεν γνωρίζω πάρα πολλά πάνω στο αντικείμενο και το κριτήριό μου είναι κυρίως οικονομικό. Θέλω χαμηλό κόστος αγοράς, χαμηλό κόστος στις μετακινήσεις μου, κάθε μέρα στη δουλειά (λίγα χλμ νομίζω 16χλμ) όμως για κάποιο λόγο το μηχανάκι θα κάνει αρκετές φορές τη διαδρομή Ραφήνα-Αργυρούπολη και γι αυτό το λόγο έχω μπει σε σκέψη. Ξεκίνησα να σκέφτομαι για το SYM FIDDLE 125, SYM SYMPHONY S 125 λόγω της τιμής τους. Μου αρέσουν, δεν με χαλάνε στην εμφάνιση. Επειδή θα πηγαίνω και λίγο πιο μακρυά όπως σας έγραψα πιο πάνω κοίταξα και το sym HD200cbs αλλά αυτή η διαφορά στην τιμή με πονάει αρκετά, θα με καθυστερήσει στην αγορά και μπορεί και να την ματαιώσει γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τα οικονομικά.

Επίσεις μεγάλη εκτίμηση έχω και στο HONDA PCX 125/150 και Yamaha nmax 125 με στάνταρ το ABS!!!! Και σε αυτές τις επιλογές όμως ισχυει ότι σας έγραψα και για το HD200 όμως ξέρω πολύ καλά ότι είναι αξιόλογα, θα μου κρατήσουν, έχω σκοπό να τους κάνω πολλά χιλιόμετρα.

Τι πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο? θεωρείτε ότι τα sym fiddle και sym symphony δεν είναι καλά μηχανάκια? θα με βγάλουν να πηγαίνω και λιγο παραπέρα μέχρι τη Ραφήνα? Μήπως με δελεάζει η τιμή και μόνο? Τι καλύτερο θα μου δώσουν τα άλλα 3 μηχανάκια που σας αναφέρω? αξίζει να ματώσω για να τα πάρω? ή θα κανω τη δουλειά μου και με τα άλλα? 

Δε θέλω να σας κουράσω και δεν θα παραθέσω τις διαφορές στις τιμές νομίζω ότι όποιος ασχολείται λίγο τις ξέρει τις τιμές.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και ανυπομονώ να διαβάσω τις απόψεις σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το Fiddle ξέχνα το γιατί έχει μικρές ρόδες - και ως νέος θα έχεις θέμα (όπως επίσης και σε όλες τις ανωμαλίες του δρόμου)

Το Symphony πολύ καλό - το είχα 2 χρόνια το 150cc

Μη κοιτάς όμως κάτω από 150 και χωρίς CBS ή ABS.

Γνώμη μου να δεις το HD200 CBS ή κάποιο μεταχειρισμένο σε Citycom 300 CBS

Γενικα κοιτα τα sym - οπως τα εχεις δει ηδη - ειναι πολυ οικονομικα στα σερβις τους και αξιοπιστα φουλ.

Δημοσ.

Κοίτα σε μεταχειρισμένο SH 150 ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από θέμα αξιοπιστίας. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Έχω ένα απο το 2004 με 76.000χλμ και δεν έχει κάνει κιχ. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το Fiddle ξέχνα το γιατί έχει μικρές ρόδες - και ως νέος θα έχεις θέμα (όπως επίσης και σε όλες τις ανωμαλίες του δρόμου)

Το Symphony πολύ καλό - το είχα 2 χρόνια το 150cc

Μη κοιτάς όμως κάτω από 150 και χωρίς CBS ή ABS.

Γνώμη μου να δεις το HD200 CBS ή κάποιο μεταχειρισμένο σε Citycom 300 CBS

Γενικα κοιτα τα sym - οπως τα εχεις δει ηδη - ειναι πολυ οικονομικα στα σερβις τους και αξιοπιστα φουλ.

Έχεις δίκιο, εγώ το μόνο που κοίταξα ήταν μια ρετρό εμφάνιση και μια καλή τιμή. Με έβαλες σε διαφορετική λογική τώρα. Το έψαξα λίγο. Μάλλον αναφέρεσαι στο symphony sr. Εγώ έλεγα για το s που η ροπή του δεν είναι καλή. Μετά από το μήνυμά σου πήγα και έριξα μια ματιά. Έχει και ένα st που είναι 200cbs και ψεκαστό. Δεν μου αρέσουν εξωτερικά αλλά μπορεί να το προσπεράσω. Anyway σε ευχαριστώ

Κοίτα σε μεταχειρισμένο SH 150 ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από θέμα αξιοπιστίας. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Έχω ένα απο το 2004 με 76.000χλμ και δεν έχει κάνει κιχ. 

Με βοήθησες αρκετά. Δεν το είχα στη λίστα. Πήγα και το είδα. Απέρριψα το pcx εξ αιτίας του. Δεν μου πήγαινε καθόλου δεν έδειχνα καλά πάνω σε αυτό. Κάθισα στο sh και κόλλησα. Ειλικρινά. Μου γέμισε το μάτι σε όλα. Παράλληλα όμως τσαντίστηκα με την τιμολογιακή πολιτική της χόντα. Δίνει pcx 125/150 με διαφορά 270 ευρώ και sh 125/150 με διαφορά μέχρι και 1000 ευρώ!!! δεν είναι φοβερό???? Αυτό παρασύρει και τα μεταχειρισμένα και δεν φταίνε οι ιδιοκτήτες φυσικά. Δεν ξέρω αν θα το πλήρωνα. Υπάρχουν yamaha x-city για να μην πω για τα scarabeo 200 (δεν λέω ότι θα το επαιρνα αλλά βλέπω τις διαφορές). Μου φαίνεται ακριβό και σε μεταχειρισμένο. Δε θελω να είμαι απόλυτος ακούω απόψεις και ξέρω την αξία της χόντα αλλά είναι too much.

Δεν θελω να κάνω το γυφτικο παζάρι σε έναν άνθρωπο που πουλάει ένα καλό μηχανάκι αξιόπιστο. Αυτή τη στιγμή λέω απλά ότι δε θα το πλήρωνα. Δεν ξέρω αυριο αν αλλάξω γνώμη. Πάντως με βοηθάει πολύ η ανταλλαγή απόψεων και σε ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...