IMAndreas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω ένα λάπτοπ με τα εξής χαρακτηριστικά/απαιτήσεις: - οθόνη 15,6" - επεξεργαστή i3 4ης γενιάς - χωρίς κάρτα γραφικών - μνήμη θα θελα 8gb όμως συνήθως έχουν τα πιο ακριβά μοντέλα οπότε θέλω οπωσδήποτε 1χ4 και να βάλω άλλο ένα στικ 20-30ευρώ (εκτός των 400ευρώ). Αν όμως τα λαπτοπ που έχουν 4gb το έχουν σε 2χ2 τότε θα πουλήσω το σετάκι και θα πάρω ένα άλλο 2χ4. - σκληρός 500gb αρκούν (δεν νομίζω αλλά αν κάποιο μοντέλο έχει 1tb σε καλύτερη η ίδια τιμή μέσα αλλά είναι αχρείαστα) - χωρίς λειτουργικό Έχω βρει διάφορα αλλά θα θελα να ρωτήσω του γνώστες ποιο αξίζει περισσότερο. Αν βγει 360-380 δεν είναι ανάγκη να πάμε στα 400, απλά τα 400ευρώ είναι ταβάνι. Επίσης θα θελα να ρωτήσω πέρα της turbo-x αν υπάρχει κάποια μάρκα που μπορεί να γίνει τροποποίηση hardware ώστε να έρθει στα μέτρα μου πριν την αγορά. Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει κατάλληλη ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις