Προς το περιεχόμενο

Locked iPhone 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι από ebay τα περισσότερα και ήταν κλειδωμένα (sprint.verizon) είχαν περάσει από τα χέρια μου και δυο από Αγγλία αλλά σε αυτά δεν αξίζει η rsim με 20€ τα ξεκλειδώνεις official και πότε από site πάντα έστελνα email στις εταιρίες που ήταν κλειδωμένα τα κινητά .

Εξαρτάται αυτό εάν ξέρεις να πουλήσεις κάτι οτιδήποτε να είναι αυτό θα βγάλεις κέρδος τα περισσότερα κινητά τα πούλησα σε χρήστες που δεν είχαν σχέση με iphone απλά ήθελαν ένα κινητό μόνο για εικόνα που οι (περισσότεροι χρήστες έτσι είναι ) π.χ το iphone 5s to αγόρασα 250€ από κάποιον που δεν ήξερε να το ξεκλειδώσει ούτε  την rsim δεν ήξερε το αγόρασα και πριν μερικές μέρες το πούλησα 350€ .

Οκ όπως το βλέπει ο καθένας, εγώ δεν θα το έκανα πάντως :)

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμπέρασμα : και για μένα καλύτερα να το αγοράσεις ξεκλείδωτο εάν δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα  και έχεις και την οικονομική δυνατότητα   !!!

• Like 1
Δημοσ.

Συμπέρασμα : και για μένα καλύτερα να το αγοράσεις ξεκλείδωτο εάν δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα  και έχεις και την οικονομική δυνατότητα   !!!

Ερώτηση, με την εγγύηση είχες κανένα θέμα (σε περίπτωση που τη χρειάστηκες)

Δημοσ.

όχι δεν χρειάστηκε να κάνω πότε χρήση της εγγύησης αλλά φίλος μου που την χρειάστηκε πήγε στην ifoquest και έμαθα πως το κινητό άσχετα με τον ένα χρόνο που είχε εγγύηση τον κάλυπτε ακόμα ένας χρόνος λόγο Ευρώπης(2 χρόνια εγγύηση  στην ευρωπαϊκή ένωση) 

Δημοσ.

η apple στην τηλεφωνικη υποστηριξη λεει ξεκαθαρα οτι για  θεματα  με τη συσκευη θα πρεπει να επικοινωνησεις με τον παροχο σου

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...