Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ωρε χρυσες δουλειες θα κανει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
corsair04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 1. Αν είναι να το πάρεις καινούριο / να στο φέρουν, πάρτο ξεκλείδωτο. Θα κερδίσεις 200Ε χοντρικά. 2. Μπορείς να προτιμήσεις επίσης ξεκλείδωτο μοντέλο (usa) από skroutz. Θα κερδίσεις 100Ε χοντρικά. 3. Οτιδήποτε άλλο κάνεις, κατά πάσα πιθανότητα θα κλαις τα χρήματά του, θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο οπότε ... Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η 4. Θα το φας το κεφάλι σου, Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η. 5. Βλέπε 3 και 4. Εν μέρει συμφωνώ με τον οδηγό αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιώντας ένα κινητό κλειδωμένο σε δίκτυο με μια rsim χαμηλού κόστους γλυτώνεις και το official ξεκλείδωμα και τα μεγάλα κόστη από τα ελληνικά καταστήματα ακόμα και από το skroutz . 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εν μέρει συμφωνώ με τον οδηγό αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιώντας ένα κινητό κλειδωμένο σε δίκτυο με μια rsim χαμηλού κόστους γλυτώνεις και το official ξεκλείδωμα και τα μεγάλα κόστη από τα ελληνικά καταστήματα ακόμα και από το skroutz . Αλλά έχεις θέματα όπως αναβάθμιση, να χάνει καμιά φορά το σήμα και κάποιες κάρτες αν δεν κάνω λάθος δεν υποστήριζαν 3g / 4g. Για μένα αξίζει ή το ξεκλείδωτο ή το official unlock. Τα άλλα μου φαίνονται ημίμετρα 1
corsair04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλά έχεις θέματα όπως αναβάθμιση, να χάνει καμιά φορά το σήμα και κάποιες κάρτες αν δεν κάνω λάθος δεν υποστήριζαν 3g / 4g. Για μένα αξίζει ή το ξεκλείδωτο ή το official unlock. Τα άλλα μου φαίνονται ημίμετρα Η αλήθεια είναι πως τέτοιου είδους μικρό κολλήματα έχεις αλλά έχω χαρακτηριστικό παράδειγμα πέρυσι αγοράζοντας καινούριο iphone 5s 16 από Αμερική στην τιμή των 250€ όταν ένα μεταχειρισμένο έχει κοντά στα 300-350€ και με μια rsim10 το ξεκλείδωσα (sprint) 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστεύω πως το καλύτερο είναι να ξέρει ο κάθε ενδιαφερόμενος τι είναι το κάθε unlock κι από κει και πέρα ας διαλέξει ό,τι θέλει και τον βολεύει! Η αλήθεια είναι πως τέτοιου είδους μικρό κολλήματα έχεις αλλά έχω χαρακτηριστικό παράδειγμα πέρυσι αγοράζοντας καινούριο iphone 5s 16 από Αμερική στην τιμή των 250€ όταν ένα μεταχειρισμένο έχει κοντά στα 300-350€ και με μια rsim10 το ξεκλείδωσα (sprint) 2
Runner25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Συγνωμη δεν υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια στην ελλαδα?
corsair04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Συγνωμη δεν υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια στην ελλαδα? υπάρχουν οι επίσημοι εισαγωγείς για τα iphone (vodafone,cosmote,wind)
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Συγνωμη δεν υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια στην ελλαδα? H infoquest είναι απ'ό,τι ξέρω
mistr4l Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 corsair04 θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του zio10. Γενικότερα όμως ναι, ας ξέρει ο καθένας τις επιλογές του. Αν θες να το πάρεις κλειδωμένο, είσαι σίγουρος πως με Rsim θα το ξεκλειδώσεις και είσαι βέβαιος πως δεν θα έχεις προβλήματα (είσαι 'ψαγμένος' με άλλα λόγια) τότε ναι, μαζί σου. Δυστηχώς όμως οι περισσότεροι δεν έχουν γνώση, ενώ στην προσπάθειά τους ν' αγοράσουν ένα κινητό στο 1/3 της τιμής του, 'κλαίνε' κι αυτό το ποσό. Για να μην αναφέρω το βασικό αρνητικό της αναβάθμισης που για εμένα είναι κρίσιμο. Όσο για τον οδηγό, προφανώς έχει και το χιουμοριστικό του χαρακτήρα 1
SaFiS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Και μην ξεχνάμε τις λαμογιές που κάνουν πολλοί πλέον πωλητές.Το πουλάνε, το δηλώνουν μετά κλεμμένο (για αποζημίωση απο ασφάλεια), σου τραβάνε και ένα iCloud Lock και έχεις ένα τουβλάκι μέχρι να έρθει στα χέρια σου...
Runner25 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Και μην ξεχνάμε τις λαμογιές που κάνουν πολλοί πλέον πωλητές.Το πουλάνε, το δηλώνουν μετά κλεμμένο (για αποζημίωση απο ασφάλεια), σου τραβάνε και ένα iCloud Lock και έχεις ένα τουβλάκι μέχρι να έρθει στα χέρια σου... Και που σαι ακομη εδω αλλοι κανουν βιομηχανικη κατασκοποια......
corsair04 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Και μην ξεχνάμε τις λαμογιές που κάνουν πολλοί πλέον πωλητές.Το πουλάνε, το δηλώνουν μετά κλεμμένο (για αποζημίωση απο ασφάλεια), σου τραβάνε και ένα iCloud Lock και έχεις ένα τουβλάκι μέχρι να έρθει στα χέρια σου... έχω αγοράσει όλα μου τα iphone(3g,3gs,4,4s,5,5s,6) από την Αμερική και πάντα με rsim κανένα δεν έμεινε άχρηστο στο συρτάρι όλα μου μέχρι και την αλλαγή τους ήταν πλήρως λειτουργικά τώρα ακόμα και ελληνικό να είναι το κινητό και ο προηγούμενος κάτοχος να έχει κρατήσει την απόδειξη πάλι μπορείς να την πάθεις είναι θέμα ανθρώπου . (πιο πολλές φορές την έπαθα από Έλληνες και έχασα χρήματα πάρα από τις αγορές μου στο εξωτερικό)
mistr4l Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 έχω αγοράσει όλα μου τα iphone(3g,3gs,4,4s,5,5s,6) από την Αμερική και πάντα με rsim κανένα δεν έμεινε άχρηστο στο συρτάρι όλα μου μέχρι και την αλλαγή τους ήταν πλήρως λειτουργικά τώρα ακόμα και ελληνικό να είναι το κινητό και ο προηγούμενος κάτοχος να έχει κρατήσει την απόδειξη πάλι μπορείς να την πάθεις είναι θέμα ανθρώπου . (πιο πολλές φορές την έπαθα από Έλληνες και έχασα χρήματα πάρα από τις αγορές μου στο εξωτερικό) Αναφέρεσαι σε αγορές κινητών από επίσημη εταιρεία (π.χ verizon) όπου έβαλες εσύ μετά RSIM ή σε αγορές από ebay ??
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις σκοπό να τα πουλήσεις πάντως, αυτά που κερδίζεις στην αγορά δεν τα χάνεις στη μεταπώληση;
corsair04 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αναφέρεσαι σε αγορές κινητών από επίσημη εταιρεία (π.χ verizon) όπου έβαλες εσύ μετά RSIM ή σε αγορές από ebay ?? όχι από ebay τα περισσότερα και ήταν κλειδωμένα (sprint.verizon) είχαν περάσει από τα χέρια μου και δυο από Αγγλία αλλά σε αυτά δεν αξίζει η rsim με 20€ τα ξεκλειδώνεις official και πότε από site πάντα έστελνα email στις εταιρίες που ήταν κλειδωμένα τα κινητά . Αν έχεις σκοπό να τα πουλήσεις πάντως, αυτά που κερδίζεις στην αγορά δεν τα χάνεις στη μεταπώληση; Εξαρτάται αυτό εάν ξέρεις να πουλήσεις κάτι οτιδήποτε να είναι αυτό θα βγάλεις κέρδος τα περισσότερα κινητά τα πούλησα σε χρήστες που δεν είχαν σχέση με iphone απλά ήθελαν ένα κινητό μόνο για εικόνα που οι (περισσότεροι χρήστες έτσι είναι ) π.χ το iphone 5s to αγόρασα 250€ από κάποιον που δεν ήξερε να το ξεκλειδώσει ούτε την rsim δεν ήξερε το αγόρασα και πριν μερικές μέρες το πούλησα 350€ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα