fotodv7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες το βράδυ έσπασε το τζαμάκι πάνω από την οθόνη από το xiaomi μου. Η οθόνη δουλεύει και δείχνει τα πάντα κανονικά. Και η αφή δουλεύει κανονικά. Γνωρίζετε αν μπορώ να βρω ανταλλακτικό από την Ελλάδα;
newsformobiles Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Από ελλάδα χλωμό. Μιλα με το μαγαζί που το πήρες καλύτερα.
jp7rgv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Στείλε ερώτηση στο vickmall, εγώ τους ρώτησα για τζαμάκι κάμερας και παρόλο που δεν το γράφει στο site , το παραγγέλνεις κανονικά μέσω Μάιλ.
fotodv7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Και πως το πληρώνεις; Με τα capital controls τι γίνεται;
newsformobiles Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να γεμίσεις το balance σου, αν και διαβάζω ότι σε κάποια μσγαζιά πέτυχε και κανονικά η πληρωμή, όπως πριν το cc.
jp7rgv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος το vickmall δέχεται και western union, που αν και αξιόπιστο κατάστημα δεν το συνιστώ σαν τροπο πληρωμής. Παρόλα αυτά και στο Miuihellas και στο myphone και εδώ υπάρχει ο οδηγός για το πως να φορτώσεις το balance του PayPal. Με αυτόν τον τροπο κατάφερα και πήρα το redmi note 2!
fotodv7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι απλά διάβασα ότι κάποιοι αντιμετώπισαν κυρώσεις από το PayPal. Η όχι;
jp7rgv Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Εγώ μέσω του γνωστού πλέον οδηγού φόρτωσα το PayPal και όλα μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα