tekas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ρίξτε καμία πρόταση, ψάχνω αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου.Θα βάζω μέσα το tableb,τα έγγραφα του αυτοκινήτου, μερικά βιβλία σχετικά μικρά σε μέγεθος και ελάχιστα πράγματα (ψείρες ακουστικών, usb γενικά πράγματα σε αυτό το μέγεθος)Από τιμές δεν ξέρω που κυμαίνονται.
Str Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 eastpackσκυλίό,τι μέγεθος γουστάρειςλίγο ακριβές αλλά την μια πλάτης την είχα βρει σε καλή τιμή 40€ νομίζω εδώ και 5 χρόνια, τις 2 σάκες/βαλίτσες από αμαζον ΣΚΥΛΙ δεν παθαίνει τπτ, ουτε το υφασμα, ούτε τα φερμουάρ, ουτε τίποτα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Mία CAT ήταν η πιο πετυχημένη για εμένα. Της έχω κάνει διάφορα μαρτύρια και παραμένει άψογη. Επειδή την κουβαλάω με την μηχανή έχει και ένα μίνι-αδιάβροχο ενσωματωμένο σε μια θήκη. Κι αν βάζεις μέσα ευαίσθητα πράγματα είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα βραχούν.
totem_lost Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτές; http://shop.herschelsupply.com/collections/backpacks
WorldOfGlass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μην παρεις πλατης για tablet Ακομα θυμαμαι το κρακ που εκανε η οθονη οταν εγειρα στο τοιχο (rip)
Mikeasdf Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 eastpack σκυλί ό,τι μέγεθος γουστάρεις λίγο ακριβές αλλά την μια πλάτης την είχα βρει σε καλή τιμή 40€ νομίζω εδώ και 5 χρόνια, τις 2 σάκες/βαλίτσες από αμαζον ΣΚΥΛΙ δεν παθαίνει τπτ, ουτε το υφασμα, ούτε τα φερμουάρ, ουτε τίποτα... Πραγματικα ομως, εχω την eastpak μου 9 χρονια και δεν εχει παθει το παραμικρο.
idomeneas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μην παρεις πλατης για tablet Ακομα θυμαμαι το κρακ που εκανε η οθονη οταν εγειρα στο τοιχο (rip) Το τάμπλετ μπορεί να το βάλει σε ξεχωριστη αφράτη θήκη και θα ειναι κομπλε.
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 να παρεις τσαντα που θα χει ξεχωριστη θηκη για λαπτοπ/ταμπλετ. Προτεινω oakley
d_gkal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 αν βρεις samsonite και μπορεις να την παρεις, μη το σκεφτεις καθολου
thanasis00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5431303/The-North-Face-Borealis-Tnf-Black.html Λίγο τσιμπημένη, αλλά ίσως να παίζει και σε χαμηλότερη τιμή αλλού. Πιο σκυλί δε πάει, 3.5 χρόνια τώρα, καθημερινή χρήση, την έχω πάρει και σε ταξίδια στο εξωτερικό (χωράει άνετα ρούχα 4-6 ημερών) και γενικά αρκετά ευρύχωρη. Plus είναι ιδανικό μέγεθος για πτήσεις με ryanair και easyjet (σαν χειραποσκευή).
tony81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ για κάποια μαθήματα που έκανα πήρα μια νικε ταχυδρόμου. Γνκ πλάτης τσάντες δεν μαρεσουν για κάθε μέρα. Μόνο σε κάνα μπάνιο γυμναστηριο ή καμία μπάλα κτλ..την θεωρώ φλορικια σε δουλειές σχολές κτλ..Άνετες βέβαια. Επίσης με του ταχυδρόμου εχω άμεσα το χέρι μ σε επαφή ενώ πλάτης αγχωνομαι. Α και για πιο επίσημες δουλειές πάλι χειρός καλύτερες από πλάτης πιστεύω..
d_gkal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ταχυδρομου τελειως αβολες. καθε μερα στη σχολη με σημειωσεις κλπ, με κουραζε. πλεον μονο πλατης.
WorldOfGlass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το τάμπλετ μπορεί να το βάλει σε ξεχωριστη αφράτη θήκη και θα ειναι κομπλε. No. 1
fsbmaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σε ενδιαφερει κατι εξειδικευμενο δες 5.11 και tasmanian tiger...καποιες εξαιρετικες απομιμησεις αυτων εχει και η Ελληνικη pentagon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα