Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά καί καλό Φθινόπωρο

Εδώ καί 2 βδομάδες έχει δημιουργηθή ένα πρόβλημα στό pc

Οταν τό ανοίγω φορτώνουν τά windows βγαίνει η επιφάνεια εργασίας αλλά μετά τρώει κόλλημα,π.χ πάω νά ανοίξω ένα πρόγραμα καί βγαίνει η κλεψύδρα καί δέν ανοίγει μέ τίποτα,και αναγκάζομαι να πατήσω το κουμπί τής επανεκκίνησης ξαναφορτώνουν τα windows καί όλα καλά,αυτό γίνεται περίπου 3 φορές τήν βδομάδα γιά δύο εβδομάδες σερί.

Νομίζω ότι είναι η αρχή κάποιου προβλήματος hardware μήπως μπορείτε να μού πείτε πού νά εστιάσω περισσότερο γιά νά λύσω τό πρόβλημα

Ευχαριστώ έκ τών προτέρων.

Δημοσ.

Οχι δέν έκανα καμμιά αλλαγή στό σύστημα μου,αποτελειται από ένα pentium dual core,asus μητρική,απλό pc είναι ίσα γιά να σερφάρω τό έχω.

Δημοσ.

Θερμοκρασίες έχεις τσεκάρει; Επίσης το θέμα μπορεί να είναι Software, αν για παράδειγμα έχεις παλιό η/υ και έχεις να περάσεις τα Windows πριν από 7 χρόνια! Συνήθης ύποπτος σε hardware είναι το τροφοδοτικό που μπορεί να τα έχει παίξει.

Δημοσ.

Είναι καλοκαίρι και αν δεν έχει θερμοαγώγιμη πάστα μπορεί να ζεσταθεί η cpu γρήγορα.. αφού είσαι οκ Α) το λογισμικό πόσο καιρό το έχεις εγκαταστημένο; Β.) Μπορείς να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις την μία από τις δύο μνήμες και εναλλάξ και να δεις αν κολλάει το pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...