Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι λάτρης των ipod ειδικά των nano. Είχα μέχρι στιγμής 4 nano και 1 touch (το touch χάλασε μέσα σε 4 μήνες απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου, ενώ γενικά τα nano μου έχουν βγει σκυλιά). Είδα όμως ότι τα έβγαλε από την "πρώτη θέση" στο site της.. γενικά καταλαβαίνω ότι τα smartphones τα έχουν εκτοπίσει γενικά αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ. Υπάρχει περίπτωση να βγει καινουρίο ipod nano 8th gen? 

Δημοσ.

http://www.apple.com/ipod/compare-ipod-models/

Εδώ είσαι. Πρόσφατα τα ανανέωσε. Το Touch σίγουρα. Στα άλλα δύο δεν κοίταξα για αλλαγές. Σίγουρα τα νέα χρώματα. Δεν τα έχει πλεον σαν επιλογή στην πρώτη σελίδα. Είναι κομμάτι του Music που πρόσθεσε πρόσφατα η Apple στις υπηρεσίες της.

Όσο γι αυτό που λες ισχύει. Τα smartphones έχουν εκτοπίσει λίγο τέτοιου είδους συσκευές από την αγορά. Με μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίες, μεγαλες χωρητικότητες, κλπ πλεον ο κόσμος μπορεί να έχει την μουσική στο κινητό του.

Δημοσ.

Η εταιρια κανει οτι κανει,αναλογα του τι ζητηση υπαρχει. Και απο οτι θυμαμαι(και μετα το Classic)η ζητηση ειχε πεσει αρκετα στα ipod(γιατι και το Touch δεν το λες και μικρο σαν χωρο δεδομενου οτι λογικα θα εχεις και smartphone,αρα ειναι σαν να κουβαλας συνεχεια 2 κινητα).

Δημοσ.

Η εταιρια κανει οτι κανει,αναλογα του τι ζητηση υπαρχει. Και απο οτι θυμαμαι(και μετα το Classic)η ζητηση ειχε πεσει αρκετα στα ipod(γιατι και το Touch δεν το λες και μικρο σαν χωρο δεδομενου οτι λογικα θα εχεις και smartphone,αρα ειναι σαν να κουβαλας συνεχεια 2 κινητα).

Πιο πολύ για το  nano με νοιάζει. Γιατί είναι πολύ ελαφρύ, έχει καλή μνήμη και ραδιόφωνο που δεν έχει ούτε το iphone ούτε το ipod touch. Γενικά το βρίσκω τραγικό που δεν έχει ραδιόφωνο το iphone. Τόσο δύσκολο πια είναι;

Δημοσ.

Πιο πολύ για το  nano με νοιάζει. Γιατί είναι πολύ ελαφρύ, έχει καλή μνήμη και ραδιόφωνο που δεν έχει ούτε το iphone ούτε το ipod touch. Γενικά το βρίσκω τραγικό που δεν έχει ραδιόφωνο το iphone. Τόσο δύσκολο πια είναι;

Βασικα ραδιο εχει αλλα ειναι μεσω internet/εφαρμογης.

Επισης ετυχε το προηγουμενο κινητο μου(Htc One M8)να ειχε ραδιο,αλλα και παλι τι να το κανεις. Στο μετρο δεν επιανε,στο τρενο σε συγκεκριμενες στασεις εχανε το σημα και το κυριοτερο πολλες και βαρετες διαφημισεις.

Δημοσ.

Βασικα ραδιο εχει αλλα ειναι μεσω internet/εφαρμογης.

Επισης ετυχε το προηγουμενο κινητο μου(Htc One M8)να ειχε ραδιο,αλλα και παλι τι να το κανεις. Στο μετρο δεν επιανε,στο τρενο σε συγκεκριμενες στασεις εχανε το σημα και το κυριοτερο πολλες και βαρετες διαφημισεις.

Το ξέρω για το μετρό.. εκεί έβαζα τα δικά μου τραγούδια.. αλλά όταν πάω για τρέξιμο ή είμαι σε λεφωορείο ή ο,τιδήποτε μου αρέσει να ακούω ραδιόφωνο. Το βρίσκω πολύ πιο χρήσιμο από άλλες ηλίθιες λειτουργίες που έχει. 

ΥΓ έχω iphone και μου τη σπάει που δεν έχει ράδιο

Δημοσ.

Το ξέρω για το μετρό.. εκεί έβαζα τα δικά μου τραγούδια.. αλλά όταν πάω για τρέξιμο ή είμαι σε λεφωορείο ή ο,τιδήποτε μου αρέσει να ακούω ραδιόφωνο. Το βρίσκω πολύ πιο χρήσιμο από άλλες ηλίθιες λειτουργίες που έχει. 

ΥΓ έχω iphone και μου τη σπάει που δεν έχει ράδιο

Μπορείς όμως να πάρεις εκείνο το καλωδιάκι που συνδέεται με τα ακουστικά και είναι δέκτης ραδιοφώνου και συνεργάζεται με μια εφαρμογή στο αειφον και ακούς κανονικά ραδιόφωνο χωρίς χρήση ίντερνετ. Δε θυμάμαι πως το λένε ρε γαμώτο iFM ή κάτι τέτοιο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...