blackm76 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 γεια σας παιδια.το λαπτοπ του αδερφου μου ειναι ενα toshiba l300 d με λειτουργικο συστημα linux mint kde.ανεβαζε θερμοκρασια και εσβηνε.το καθαρισα,αλλαξα παστες και τα σχετικα και μειωθηκε ο συχνοτητα που εσβηνε.επειδη ομως μειοθηκε αλλα δεν σταματησε να σβηνει το πηγα και εξω σε καποιον τεχνικο για να σιγουρευτω μηπως εκανα κατι λαθος εγω.τελικα οπως μου ειπε ο τεχνικος δεν εκανα λαθος αλλα το ξαναεκανε και αυτος.το αποτελεσμα ειναι ιδιο.δηλαδη ενω σε γενικες γραμμες η θερμοκρασια ειναι πολυ καλη 50-60 βαθμους αραια και που ανεβαινει 90 και σβηνει.τι αλλο μπορει να φταιει πλην του καθαρισμου και της θερμοκρασιας;;;;
corsair04 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 γεια σας παιδια. το λαπτοπ του αδερφου μου ειναι ενα toshiba l300 d με λειτουργικο συστημα linux mint kde. ανεβαζε θερμοκρασια και εσβηνε. το καθαρισα,αλλαξα παστες και τα σχετικα και μειωθηκε ο συχνοτητα που εσβηνε. επειδη ομως μειοθηκε αλλα δεν σταματησε να σβηνει το πηγα και εξω σε καποιον τεχνικο για να σιγουρευτω μηπως εκανα κατι λαθος εγω. τελικα οπως μου ειπε ο τεχνικος δεν εκανα λαθος αλλα το ξαναεκανε και αυτος. το αποτελεσμα ειναι ιδιο. δηλαδη ενω σε γενικες γραμμες η θερμοκρασια ειναι πολυ καλη 50-60 βαθμους αραια και που ανεβαινει 90 και σβηνει. τι αλλο μπορει να φταιει πλην του καθαρισμου και της θερμοκρασιας;;;; το ανεμηστηρακι του laptop δουλευει σωστα ? μηπως εχει θορυβο η σταματαει να δουλευει (κολλαει) και κλεινει το laptop
blackm76 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 το ανεμηστηρακι του laptop δουλευει σωστα ? μηπως εχει θορυβο η σταματαει να δουλευει (κολλαει) και κλεινει το laptop οχι δεν εχει προβλημα και μαλιστα ο τεχνικος που το κοιταξε ειπε οτι ειναι καλο.
pitogiro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παρόμοιο πρόβλημα είχα και γω με το λαπτοπ μου και τις διανομές λίνουξ. Στην περίπτωσή μου όμως ήταν η κάρτα γραφικών που έπιανε θερμοκρασίες 90+ για πλάκα, και όχι ο επεξεργαστής. Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει ένα τέτοιο θέμα με κάρτες γραφικών ati. Καθάρισμα υπολογιστή ή αλλαγή drivers δεν άλλαξαν κάτι, οπότε no linux for me.
blackm76 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μόνο που από την αρχή δεν εσβηνε αλλά ξαφνικά μετά από λίγο καιρό. Επισεις και εγώ έχω ATI κάρτα γραφικών και λίνουξ αλλά δεν σβήνει.
blackm76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 no linux for me εβαλα και windows και παλι τα ιδια.πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να φταιει. δεν μπορω να βρω λυση με τιποτα.συνεχιζει και σβηνει.
blackm76 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ακυρο παιδια.τελικα μετα απο εγκατασταση windows και drivers δεν σβηνει.φτανει και 90 βαθμους αλλα δεν σβηνει.περιεργο αλλα δεν σβηνει.δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.στο δικο μου λαπτοπ παραδειγμα δουλευω οτι λειτουργικο θελω και δεν σβηνει.στο συγκεκριμενω μονο υπαρχει αυτο το θεμα αν και δεν ξερω γιατι το κανει αλλα δεν πειραζει θα το αφησω με windows.
blackm76 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια συγνωμμη για τα απανωτα μηνυματα αλλα δεν ειχε σβησει μεχρι το μεσημερι και για αυτο εστειλα οτι ειναι ολα καλα.τελικα παλι εσβησε και με windows αλλα αργησε περισσοτερο να σβησει.δεν ξερω τι μπορει να φταιει. θα σκασω.
sil_unique Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο γρήγορα σβύνει; Το κάνει και με την μπαταρία μόνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα