Johnboy21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα στο λαπτοπ μου εχω το Google Crome και εχω ως επεκταση μονο το Adblock και συνεχιζει να μου βγαζει διαφημησεις !!! Το απεγκατεστισα το crome και το ξανα κατεβασα και βαζω παλι το adblock και παλι μου βγαζει διαφημισεις το ιδιο γινετε αμα το βαλω και σε mozilla ! Ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω για να βγουνε ??
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Κανε scan με το adwcleaner. Επέλεξε το δευτερο αποτελεσμα στο google.
Johnboy21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Κανε scan με το adwcleaner. Επέλεξε το δευτερο αποτελεσμα στο google. ποιο 2ο αποτελεσμα??
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γραψε στο google adwcleaner και πατα enter. Επελεξε το 2 αποτελεσμα που θα βγαλει και κατεβασε το. Ετσι όπως το εγραψα ούτε εγω βγαζω ακρη
Johnboy21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γραψε στο google adwcleaner και πατα enter. Επελεξε το 2 αποτελεσμα που θα βγαλει και κατεβασε το. Ετσι όπως το εγραψα ούτε εγω βγαζω ακρη χαχαχα σε ευχαριστω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα