Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε χρόνο η Apple βγάζει μια Τζάγκουαρ 115hp και όλοι οι άλλοι βγάζουν ένα Σκόντα 430hp (τα νούμερα είναι προφανώς τυχαία). Για ποιο λόγο τσακώνεστε;

• Like 3
  • Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειναι για κουτσομπολιό και ξεκατανιασμα γιατι απαντάς πρώτος πρώτος ; εισαι κατινα και κουτσομπολα ;

να απαντήσεις σοβαρά ; 

Γιατι σε ρώτησα κατι ; ζήτησα κάποια απάντηση ;

Ποτε σου μη μου απαντησεις σοβαρα ,ειλικρινα ,δε με ενδιαφερει,εσυ γιατι κοπτεσαι για μενα ; πατατρακακι;

Γράφεις σε ένα θέμα στο οποίο συμμετέχουμε πολλοί και σου απαντώ (αναλόγως). Έτσι λειτουργεί το φόρουμ. Λες δημόσια κάτι και οι άλλοι σου απαντούν. Δεν χρειάζεται να αναφερθείς προσωπικά σε κάποιον για να σχολιάσει κάποιος.

Τώρα, για το κουτσομπολιό. Δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά πρέπει να περιμένεις και τα ανάλογα σχόλια. Αν λες χαζομάρες, χαζομάρες θα ακούσεις.

ΥΓ

Μην σε πιάνει πατατράκ τόσο πολύ και κάνεις like κατά λάθος πάλι. Σταθερά τα χέρια.  :P

Δημοσ.

Έχει A9 επεξεργαστή, δεν λέω είναι πάρα πολύ δυνατός, έχει μεγάλες δυνατότητες και τα σχετικά. ΑΛΛΆ ποιος θα καταφέρει να χρησιμοποιηση όλοι του την ισχύ και της δυνατότητες του στο μάξιμουμ; Είμαι σίγουρος πως η περισσότερη που θα πάρουν το iphone 6S θα το έχουν για κλίσης, κάνα viber, whatsapp, messenger facebook και browsing. θέλω να πω πως ένα κινητό που κοστίζει 2 μηνιγγιτικούς (στην Ελλάδα τουλάχιστον) το όπιο άντε και το περνης δεν θα το εκμεταλλευτής ποτέ στο μάξιμουμ. Κινητά όπως Sony xperia Z2, Nokia Lumia 930, LG G3, Samsung Galaxy S4-S5 κάνουν πολύ μια χαρά την δουλειά τους. 

Δημοσ.

Έχει A9 επεξεργαστή, δεν λέω είναι πάρα πολύ δυνατός, έχει μεγάλες δυνατότητες και τα σχετικά. ΑΛΛΆ ποιος θα καταφέρει να χρησιμοποιηση όλοι του την ισχύ και της δυνατότητες του στο μάξιμουμ; Είμαι σίγουρος πως η περισσότερη που θα πάρουν το iphone 6S θα το έχουν για κλίσης, κάνα viber, whatsapp, messenger facebook και browsing. θέλω να πω πως ένα κινητό που κοστίζει 2 μηνιγγιτικούς (στην Ελλάδα τουλάχιστον) το όπιο άντε και το περνης δεν θα το εκμεταλλευτής ποτέ στο μάξιμουμ. Κινητά όπως Sony xperia Z2, Nokia Lumia 930, LG G3, Samsung Galaxy S4-S5 κάνουν πολύ μια χαρά την δουλειά τους. 

Τόσο καλά κάνουν την δουλειά τους όσο η ορθογραφία σου... όσους ξέρω με Galaxy παίζουν Candy Crush, Watsapp, Facebook, instagram. Τίποτα παραπάνω, μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Δεν είχες ποτέ iPhone στα χέρια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού και οι Android και οι Apple χρήστες είμαστε ευχαριστημένοι γιατί τσακωνόμαστε; Για το ποιος την έχει μεγαλύτερη; :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι λογικο; Σκεψου λιγο τις επιδοσεις εχει ακομα και ο 800 σε σχεση τα Apple SoCs. Οταν φτανεις σε ενα επιπεδο δεν γινεται καθε χρονο να εχεις 80% αυξηση απο πριν. Ειναι σαν να μου λες οτι 5960x επρεπε να ειναι 70% (και πανω) πιο γρηγορος απο τον 3960x. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Το οτι εχει περιθωρια τετοιας βελτιωσης σημαινει οτι ξερει οτι θα το πουλησει σε "προβατα" που απλα θα το παρουν γιατι ειναι iPhone. Οποτε οπως ειναι λογικο καθε επιχειρηματιας θα σκεφτει το κερδος. Καθαρα θεμα marketing.

Μονο που το 2013 , o snapdragon 800 ηταν περιπου στα ιδια επιπεδα με τον A7 σε cpu tasks.

Το 2014 με τον Α8 η apple ξεφυγε, οταν ο snapdragon 805 εφερε αυξηση της ταξης του 20%.

Το 2015 με τον Α9 η apple ξεφευγει ακομα παραπανω σε cpu tasks, οταν ο snapdragon 810 εχει στην πραξη ιδιες σχεδον επιδοσεις με τον snap805, αντε να ηταν 10-20% πιο γρηγορος σε μερικες περιπτωσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχης κατοχος Galaxy Note II με custom rom γιατι βαρεθηκα τις rom της sammy, ακομα δεν βγηκε κινητο που να με κανει να αναβαθμισω και να δω διαφορα. Ουτε απο πλευρα android ουτε απο πλευρα apple. Eχω πολυ καιρο που το αγορασα το εχω βαρεθει αλλα δεν μου παει η καρδια να δωσω 800€ για κινητο με καλυτερη αναλυση στις 5.5 απο το 720p. Και η καμερα στο κινητο μου ειναι αδιαφορη.

3 χρονια και καμια αλλη καινοτομια στις φορητες συσκευες. Αλλα αυτα γινονται οταν στηριζουμε αυτη την πολιτικη τους. Ποτε δεν θα ξεχασω την χρονια που εγινε το μπαμ με τα note το τι επιθεση ειχανε φαει απο την apple για τις μεγαλες οθονες.

Και να μαστε περυσι και iphone+ και τρελανε τα fanboy της.

Και φετος επαγγελματικο ipad με Ios με πενακι και keyboard και τρελαθηκαν τα fanboy

Λιγο ασχεετο με την παρουσιαση του iphone αλλα καποτε και αυτη παρουσιαζε δικες τις καινοτομιες. Τωρα βγαζει πενακια, keyboards και μεγαλα κινητα για ατομα με μικρους αντιχειρες...

• Like 2
Δημοσ.

Ψέμα?

άντε πάλι, πότε θα καταλάβετε ότι το iOS είναι φτιαγμένο για συγκεκριμένο Hardware, είναι Native. ΔΕΝ είναι Android ΔΕΝ Βγαίνει για 45000 συσκευές που πρέπει να τις μπουκώσεις με RAM για να μην κολλάει. Μην μας τα πρίζετε άλλο με τo LagDroid.

• Like 4
Δημοσ.

άντε πάλι, πότε θα καταλάβετε ότι το iOS είναι φτιαγμένο για συγκεκριμένο Hardware, είναι Native. ΔΕΝ είναι Android ΔΕΝ Βγαίνει για 45000 συσκευές που πρέπει να τις μπουκώσεις με RAM για να μην κολλάει. Μην μας τα πρίζετε άλλο με τo LagDroid.

το moto g μου με 1 gb ραμ γελάει ακόμα

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι τοτε ακομα και πανακριβη συσκευη του 2014(iphone 6+) λαγκαρει/καθυστερει οταν αλλαζεις τα tab στον browser?

Πχ, παμε ξανα:

Εδω ενδεκτικα πως περιγραφουν τα review την υπαρξη 2gb ram στο ipad air 2 που σταματησε το λαγκαρισμα:

http://arstechnica.com/apple/2014/10/the-ipad-air-2-a-host-of-hidden-upgrades-in-one-skinny-package/2/

In particular, we loaded a Facebook page in Safari, set the news feed sorting to "most recent," and began scrolling down. On older iPads, this doesn't take long to crash Safari browsing. In this Safari implementation, the site eternally scrolls without deleting any of the previously viewed content. It's a recipe for all-too-soon crashes.

Yet on the iPad Air 2, we could keep scrolling... and scrolling... and scrolling.

In another far-from-scientific Safari test, we loaded full sites on 15 tabs on both Air models, then waited a few minutes and flipped back through each tab to see how long it'd take for the iPad to either crash or reload a particular tabThe iPad Air 2 lasted 11 tabs before it had to call back to the server for a reload, while the original iPad Air needed a recall as early as its fifth.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι τοτε ακομα και πανακριβη συσκευη του 2014(iphone 6+) λαγκαρει/καθυστερει οταν αλλαζεις τα tab στον browser?

Πχ:

Εδω ενδεκτικα πως περιγραφουν τα review την υπαρξη 2gb ram στο ipad air 2 που σταματησε το λαγκαρισμα:

http://arstechnica.com/apple/2014/10/the-ipad-air-2-a-host-of-hidden-upgrades-in-one-skinny-package/2/

Εγώ που έχω το 6 γιατί δεν μου κολλάει με 14 ανοιχτά Tabs? Έχετε την εντύπωση ότι τα βίντεο σας θα πούνε κάτι, κλασσικοί χρήστες Android δεν έχουν αποδείξεις και ποστάρουν τα κλασσικά Shilling βίντεο, κρίμα που οι iOS χρήστες κρίνουν απο την εμπειρία τους και όχι από την παραπληροφόρηση άντε δεν πάτε σε κανένα Android Thread να αναλύσετε όλοι μαζί τις θεωρίες σας και τις ανακρίβειες σας; 

το moto g μου με 1 gb ραμ γελάει ακόμα

Εσύ δεν μπορείς να ανοίξεις ούτε μία 64bit Dekstop Class εφαρμογή ούτε καν παιχνίδι με γραφικά κονσόλας 

Δημοσ.

Τόσο καλά κάνουν την δουλειά τους όσο η ορθογραφία σου... όσους ξέρω με Galaxy παίζουν Candy Crush, Watsapp, Facebook, instagram. Τίποτα παραπάνω, μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Δεν είχες ποτέ iPhone στα χέρια σου.

ίδια τιμή έχει το galaxy s4-s5 με το Iphone 6S; ένα κινητό αξίας 250-400 ευρώ κάνουν παρά πολύ μια χαρά την δουλειά τους στις παραπάνω εφαρμογές. Γιατί λοιπόν εγώ να δώσω τόσα πολλά λεφτά για iPhone 6 και 6S που είναι τέρατα στις επίδοσης; Για να παίξω το Candy Crush;  Δεν τρελάθηκα ακόμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...