Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τα refresh που κανει το safari με τα ανοιχτα tabs δεν σου ειναι προβλημα, και δεν μιλαω για τα 512MB, τοτε δεν εχω να πω κατι παραπανω. Εκτος και αν δουλευεις λιγα tabs για να λες οτι δεν εχει προβλημα...

Ανοίγω γύρω στα 5-6 Tabs την φορά αφού δεν μου χρειάζεται να τα αφήνω όλα ανοιχτά, αν τώρα εννοείς 30-40 Tabs εννοείτε ότι δεν θα τα σηκώσει η μνήμη. Την ανάγκη για μνήμη την δημιουργούμε εμείς όπως είπε και κάποιος άλλος. 

• Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι και την τελευταία έκδοση του ios 8 το 1gb ram ήταν μια χαρά. Μόνο λόγω cpu συναντάς διαφορές ταχύτητας σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Όχι λόγω ram.

Τώρα για το 9 μένει να δούμε πως θα τρέχει για να κρίνουμε. Πάντως εαν όντως καταφέρουν να τρέχουν force touch + το αναβαθμισμένο search (σε στυλ google+) + καλύτερο Siri με την ίδια μνήμη τότε μπράβο τους.

Γιατί κολλάτε στα specs πάλι? Το θέμα δεν είναι αν η συσκευή είναι γρήγορη ή όχι???

Εαν πχ βγει και είναι τίγκα στο lag τότε φυσικά και θα κράξουμε γιατί δεν έβαλαν περισσότερη μνήμη. 

Αλλά βλέπω από προηγούμενες σελίδες ότι ο αριθμός tabs στον browser είναι η νέα τάση της μόδας στο αν επαρκεί η μνήμη των συσκευών ή όχι... απλά για γέλια.

• Like 4
Δημοσ.

Είναι γνωστό πως σε κάθε, μα σε κάθε παρουσίαση iPhone/iPad η Apple ανακοινώνει πρώτα πρώτα με μεγάλα γράμματα πόση RAM και πόσους πυρήνες έχουν οι συσκευές της. Αυτό συμβαίνει απο το 2007. Φέτος δεν ανακοίνωσε ΤΙΠΟΤΑ. Αυτο το γεγονός σε συνδυασμο με την μη απελευθέρωση του bluetooth και την επιμονη της να μην βάζει αναφορα στα SMS με κάνει να πιστεύω ακράδαντα οτι θα είναι μια δύσκολη, απο άποψη πωλήσεων και εσόδων, χρονιά για την εταιρεία...

• Like 12
Δημοσ.

Είναι γνωστό πως σε κάθε, μα σε κάθε παρουσίαση iPhone/iPad η Apple ανακοινώνει πρώτα πρώτα με μεγάλα γράμματα πόση RAM και πόσους πυρήνες έχουν οι συσκευές της. Αυτό συμβαίνει απο το 2007. Φέτος δεν ανακοίνωσε ΤΙΠΟΤΑ. Αυτο το γεγονός σε συνδυασμο με την μη απελευθέρωση του bluetooth και την επιμονη της να μην βάζει αναφορα στα SMS με κάνει να πιστεύω ακράδαντα οτι θα είναι μια δύσκολη, απο άποψη πωλήσεων και εσόδων, χρονιά για την εταιρεία...

ahhaahahahahahahahahahahahahha.

Eλα παραδεξου το δεν εχεις ιδεα.... Ποτε δεν ανακοινωνη ram για παραδειγμα η apple. Oυτε στο 6 ειχαν πει κατι ουτε πριν απο οτι θυμαμαι.

Επισης αληθεια νομιζεις οτι ο κοσμος κοιταει τα Bluetooth η την αναφορα παραδωσης στην αγορα του?

Και το 6 νομιζες οτι θα παει  απατο ε?

Ρε αληθεια καταλαβετε το  η APPLE εχει μονοπολιο στο λειτουργικο της το IOS ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ marketing και το 6s θα πουλησει πιο πολυ απο το 6...........

• Like 2
Δημοσ.

<p>

Είναι γνωστό πως σε κάθε, μα σε κάθε παρουσίαση iPhone/iPad η Apple ανακοινώνει πρώτα πρώτα με μεγάλα γράμματα πόση RAM και πόσους πυρήνες έχουν οι συσκευές της. Αυτό συμβαίνει απο το 2007. Φέτος δεν ανακοίνωσε ΤΙΠΟΤΑ. Αυτο το γεγονός σε συνδυασμο με την μη απελευθέρωση του bluetooth και την επιμονη της να μην βάζει αναφορα στα SMS με κάνει να πιστεύω ακράδαντα οτι θα είναι μια δύσκολη, απο άποψη πωλήσεων και εσόδων, χρονιά για την εταιρεία...<br />

Ναι, θα κλάψει πολύς κόσμος στην Apple φέτος...</p>
Δημοσ.

Μην ξεχναμε και την απουσια του Steve...

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ντροπή σε κινητα τέτοιου κόστους να μην ειναι πια standard μνήμη τουλαχιστον 2GB και αποθηκευτικός χώρος 128 για να μην και παραπάνω. Κοστίζει 4-5€ το πολύ. Αλλα εαν μας τα δώσουν απο τωρα τι θα εχουν να μας πουλήσουν σε 6 μηνες που θέλετε να ανανεώνονται οι συσκευές. Αλλα εσεις ζητάτε νέες συσκευές καθε λιγο καλα σας κανουν. Έχετε ξεζουμίσει τα κινητα σας δηλαδη και δεν σας καλύπτουν πια σε ενα χρόνο. Πλάκα κάνετε. Εχω το 4s εδω και χρονια και πραγματικα δεν αισθάνομαι ανάγκη να το αλλάξω. Ναι μου αρέσουν τα καινούργια αλλα δεν θα μου δώσουν κατι αλλο τοσο διαφορετικό. Ζω και με ενα lag. Δεν πειράζει. Το κινητο μου το χρησιμοποιώ για την δουλεια και οι πιτσιρικαδες για παιχνιδια. Μια χαρά ειμαστε ολοι μας. Αποθηκευτικό χωρο μονο θα ηθελα γιατι μου το γεμίζουν οι μικροί αλλα και τα βιντεάκια και πολυ μεγαλύτερη μπαταρια. Τίποτε απο αυτά δεν εχει το νέο S. Με τα χρήματα που δίνεις για αυτο αγοράζω όσο cloud χωρο θελω που μου ειναι χρήσιμος και για την δουλεια. Εντωμεταξύ οι περισσοτεροι απο οσους γκρινιάζουν και αλλάζουν κινητα καθε έξι μηνες κυκλοφορούν και με το tablet αγκαλιά ολη την ώρα. Παρόλα αυτά θελουν το κινητο να μοιάσει στο tablet αλλα και παλι θα εχουν και τα δυο. Συνέλθετε. Πάρτε οποιο θέλετε και αφήστε τις αλλαγές για μετα απο 2-3 χρονια. Ενα καλο των iPhones ειναι οτι θα αντέξουν σαν σκυλιά για 3-4 χρονια χαλαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ντροπή σε κινητα τέτοιου κόστους να μην ειναι πια standard μνήμη τουλαχιστον 2GB και αποθηκευτικός χώρος 128 για να μην και παραπάνω. Κοστίζει 4-5€ το πολύ. Αλλα εαν μας τα δώσουν απο τωρα τι θα εχουν να μας πουλήσουν σε 6 μηνες που θέλετε να ανανεώνονται οι συσκευές. Αλλα εσεις ζητάτε νέες συσκευές καθε λιγο καλα σας κανουν. Έχετε ξεζουμίσει τα κινητα σας δηλαδη και δεν σας καλύπτουν πια σε ενα χρόνο. Πλάκα κάνετε. Εχω το 4s εδω και χρονια και πραγματικα δεν αισθάνομαι ανάγκη να το αλλάξω. Ναι μου αρέσουν τα καινούργια αλλα δεν θα μου δώσουν κατι αλλο τοσο διαφορετικό. Ζω και με ενα lag. Δεν πειράζει. Το κινητο μου το χρησιμοποιώ για την δουλεια και οι πιτσιρικαδες για παιχνιδια. Μια χαρά ειμαστε ολοι μας. Αποθηκευτικό χωρο μονο θα ηθελα γιατι μου το γεμίζουν οι μικροί αλλα και τα βιντεάκια και πολυ μεγαλύτερη μπαταρια. Τίποτε απο αυτά δεν εχει το νέο S. Με τα χρήματα που δίνεις για αυτο αγοράζω όσο cloud χωρο θελω που μου ειναι χρήσιμος και για την δουλεια. Εντωμεταξύ οι περισσοτεροι απο οσους γκρινιάζουν και αλλάζουν κινητα καθε έξι μηνες κυκλοφορούν και με το tablet αγκαλιά ολη την ώρα. Παρόλα αυτά θελουν το κινητο να μοιάσει στο tablet αλλα και παλι θα εχουν και τα δυο. Συνέλθετε. Πάρτε οποιο θέλετε και αφήστε τις αλλαγές για μετα απο 2-3 χρονια. Ενα καλο των iPhones ειναι οτι θα αντέξουν σαν σκυλιά για 3-4 χρονια χαλαρά.

Τα iphone βγαίνουν κάθε 9 Σεπτεμβρίου ποιους 6 μήνες; Ότινανε..

Δημοσ.

Μα είπαμε ρε παιδιά αφού κάθε χρόνο η Apple κλείνει! Μη τα ξαναλέμε. Αφού το λένε τόσοι έγκυροι οικονομικοί αναλυτές κάθε φορά. 

• Like 4
Δημοσ.

ahhaahahahahahahahahahahahahha.

Eλα παραδεξου το δεν εχεις ιδεα.... Ποτε δεν ανακοινωνη ram για παραδειγμα η apple. Oυτε στο 6 ειχαν πει κατι ουτε πριν απο οτι θυμαμαι.

Επισης αληθεια νομιζεις οτι ο κοσμος κοιταει τα Bluetooth η την αναφορα παραδωσης στην αγορα του?

Και το 6 νομιζες οτι θα παει  απίστευτο είναι ε?

Ρε αληθεια καταλαβετε το  η APPLE εχει μονοπολιο στο λειτουργικο της το IOS ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ marketing και το 6s θα πουλησει πιο πολυ απο το 6...........

57502479.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Μα είπαμε ρε παιδιά αφού κάθε χρόνο η Apple κλείνει! Μη τα ξαναλέμε. Αφού το λένε τόσοι έγκυροι οικονομικοί αναλυτές κάθε φορά. 

Τα iPhone 6S έχουν 1GB Ram και Μαζί με τα iPad δεν μπορούνε να κάνουνε το παραμικρό αφού σέρνονται ασταμάτητα, επίσης με τα iPhone δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αφού δεν είναι ανοιχτό να βάζεις μέχρι και Malware. Επίσης η Apple δεν ειναι οικολογική εταιρία, μας κατασκοπεύει και ετοιμάζεται να κλείσει. Επίσης με τις συσκευές της δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναείδα το γνωστό βίντεο με τα tabs στον safari του iPad που φορτώνουν και ξαναφορτώνουν, ενώ διάβασα για LG G2 κλπ. Μάλλον ζούμε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, δεν εξηγείτει αλλιώς. Η δική μου πραγματικότητα σε 5άρι iPhone και σε LG G2 με 5.0.1 είναι ακριβώς η ανάποδη. O Safari ΠΟΤΕ με ΠΟΤΕ δεν έχει παρουσιάσει το πρόβλημα που φαίνεται στο βίντεο, ΕΚΤΟΣ και αν επιστρέφω στον safari μετά από αρκετή ώρα χρήσης, που το λειτουργικό έχει δευσμεύσει τη RAM αλλού. Αντίθετα, στο G2 αυτή τη στιγμή έχω ανοίξει 5 tabs στον chrome (ενεργές εφαρμογές 6, RAM 1,48GB σε χρήση και 343 MB ελεύθερη) και χωρίς να περάσω σε άλλη εφαρμογή αλλά παραμένοντας στον Chrome, σε κάθε πέρασμα από tab σε tab κάνει reload...

Για τα νέα iPhones, τα είπατε. Οι άνθρωποι είναι μπροστά όχι γιατί ανεβάζουν specs (η καρδιά του συστήματος είναι έτσι και αλλιώς πολύ μπροστά), αλλά για τον τρόπο με τον οποίο υλοποιούν τις ιδέες τους και μας τις προσφέρουν.

Μόλις δοκίμασα το LG G3 μου με 3gb ram σε opera και chrome browser

Μπορώ να έχω 9 tabs ανοιχτά και να εναλλάσσονται απροβλημάτιστα χωρίς reload και στους δύο browsers

Όταν προσθέτω και δέκατο tab τότε αρχίζουν τα reload και στους δύο browsers

Με άλλους δεν δοκίμασα

Κάποιος με iphone 6 που έχει εγκατεστημένους τους παραπάνω browsers ας δοκιμάσει και να μας πει στα πόσα tabs αρχίζουν τα reload

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέγεθος 

Είπαμε ,μη λετε τέτοια !
Ενα καρο κόσμος ,εδω ,σε αυτό το ποστ ,ορκίζεται ότι το 1gb ram ,τα κάνει ολα .
Η apple δε θα παρει πίσω αυτό που έλεγε.
Σε λίγα πράγματα ήταν ανυποχώρητοι :
Μεγεθος οθόνης .
Μη υπαρξη stylus .
Μονο την ακρως απαραιτητη ram ,η οποια 1 gb ram ειναι υπεραρκετη .
Ξέχασα πόσο χλεύαζαν τα hardware πληκτρολόγια οι μουσιτσες που πρωτοτυπούν στα πάντα.

Αρχικά θα παραδεχτείς ΔΗΜΟΣΙΑ πως μπήκες εδώ για να γράψεις αυτά που θες άσχετα με το αν θα έχει 1, 2, 10gb ram (γι'αυτό και όταν βλέπεις πως μια πληροφορία δεν "σου βγαίνει", πας και θυμάσαι κάτι άλλο έτσι για να έχουμε να λέμε...)

Μετά, θα δούμε αν θα σε πάρουμε στα σοβαρά.

Ευχαριστώ.

• Like 2
Δημοσ.

Τα iPhone 6S έχουν 1GB Ram και Μαζί με τα iPad δεν μπορούνε να κάνουνε το παραμικρό αφού σέρνονται ασταμάτητα, επίσης με τα iPhone δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αφού δεν είναι ανοιχτό να βάζεις μέχρι και Malware. Επίσης η Apple δεν ειναι οικολογική εταιρία, μας κατασκοπεύει και ετοιμάζεται να κλείσει. Επίσης με τις συσκευές της δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ξέχασες και το πιστόλι στον κρόταφο του Κινέζου εργάτη στην Foxxcon. Επειδή όλοι εδώ μέσα μαχόμαστε καθημερινά για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κάνουμε έρευνα για τις συνθήκες εργασίας σε κάθε προιόν που αγοράζουμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...