Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικα πιστευω πως αν εβαζε 2 gb ram και ανανεωνε το look συν τα υπολοιπα που εδωσε εχτες θα γινοταν της καραπουτ@ν@ρας στις προπαραγγελιες.. Θα πεφτανε τα internετια.. Και εγω θα αναγκαζομουν να πουλησω κακην κακως το s6 edge plus που σημειωτεων ειναι lightning fast και η πιο ωραια συσκευη που εχω πιασει ποτε .. Απλα δε θελει να τα δωσει ολα με τη μια και ειναι λογικο. Ειναι ευκολο παντως καποιος να φανταστει το πως θα κατατροπωνε στο χαλαρο τον ανταγωνισμο στις ναυαρχιδες.. Προς το παρον το design που δινει η samsung (δε περιμενα ποτε να το πω αυτο) ειναι απιστευτο... Αυτοί περιμένουν σίγουρα το 7 για να γίνει αυτό που λές, το 6s είναι απλά ένα βελτιωμένο 6 δεν λέει και πολλά αν έχεις το 6
panos2000gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παίδες, τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.Τι περιμένατε δηλαδή από την παρουσίαση?? Κάθε φορά τα s είναι μια μικρή αναβάθμιση του προηγούμενου μοντέλου. Μόνο μικρή δεν θα την χαρακτηριζα...Μάλλον από τις μεγαλύτερες που θύμαμαι σε S model. Αρκετα ισχυρότερος επεξεργαστής, force touch, εντελώς ανανεωμένη κάμερα, νέα υλικά κατασκευής, γρηγορότερος fingerprint sensor , δυνατότερο μοντεμ κτλ κτλ Αν είχε 2GB RAM και 32gb χωρητικότητα στο entry model θα ήταν από τις πλέον πετυχημένες ανανεώσεις της Apple 2
Masma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο μικρή δεν θα την χαρακτηριζα...Μάλλον από τις μεγαλύτερες που θύμαμαι σε S model. Αρκετα ισχυρότερος επεξεργαστής, force touch, εντελώς ανανεωμένη κάμερα, νέα υλικά κατασκευής, γρηγορότερος fingerprint sensor , δυνατότερο μοντεμ κτλ κτλ Αν είχε 2GB RAM και 32gb χωρητικότητα στο entry model θα ήταν από τις πλέον πετυχημένες ανανεώσεις της Apple Αν ειχε 2gb ram και 32 gb storage θα κλεινανε πολλες εταιριες και ας ειναι ακριβο. Υ.Γ Τον ανταγωνισμο τον κερδιζει ειδη οποτε φανταστειτε τι θα γινοταν και με τα παραπανω.. 1
DragonFighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τρίχες ανανέωση ήταν. Να το έκαναν αδιάβροχο, να έδιωχνα το 6αρακι
efkairiakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους! Πόσα παραγγείλαμε ως τώρα σαν Ινσομνια? ;) 1
Masma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους! Πόσα παραγγείλαμε ως τώρα σαν Ινσομνια? ;) Εγω δυστυχως δεν μπορω... Πρεπει να εχω ΒΕΝΖΙΝΗ - φαγυτο για 2 μηνες. Θα το κοιταξω μηπως μπορεσω και το παρω στο μελλον. Αντικειμενικα αν θελει καποιος κανα Samsung galaxy s6 edge η κανα I phone 6s πρεπει να το προγραματιζει καιρο.... 1
Achileas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι μια καλή αναβάθμιση για iphone.. αλλά γενικά δεν είναι μια καλή αναβάθμιση.. Πλέον έχουμε 3GB ram τουλάχιστον και οθόνες full HD με αυτονομία μπαταρίας πάνω από μια μέρα.H apple απλά βάζει κάποια πραγματάκια που πλέον είναι απαραίτητα όπως περισσότερα MP και κλασικά βάζει gimmicks όπως το "3D touch" που μόνο ο χρόνος θα δείξει αν πραγματικά είναι κάτι επιλήψιμο. Παραυτά, παρόλα τα drawbacks σε σχέση με τα androids η μπαταρία εκεί, ακάθεχτει με λιγότερο από μια μέρα κανονικής χρήσης
KAKADI Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ειχε 2gb ram και 32 gb storage θα κλεινανε πολλες εταιριες και ας ειναι ακριβο. Υ.Γ Τον ανταγωνισμο τον κερδιζει ειδη οποτε φανταστειτε τι θα γινοταν και με τα παραπανω.. Αυτο λεω και γω. Απλα βαζω και την ανανεωση εξωτερικα γτ η samsung την επιασε εκει αν οχι την ξεπερασε.. Ειναι ωραιο να φανταζεσαι παντως. Anyway εγω δεν ειμαι κολλημενος με κανεναν και πιστευω πως ακομα και τωρα οποιος το επιλεξει θα μεινει ευχαριστημενος ακομα και απο αντιπαλο στρατοπεδο. Μου λειπει ορισμενες φορες θα ελεγα αλλα και ταυτοχρονα μου περναει οταν κοιταω το edge plus.. 1
runner69 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αφου βρισκει ανθρωπους που σκανε τοσα χρηματα και παιρνουν κινητα με 16GB rom και 1GB ram, γιατι να τα αλλαξει; Ας εχει το μεγιστο κερδος οσο παει... 16GB rom... που με το 1080p@120fps θα γεμισει για πλακα. Εδω με τα 720@240fps γεμιζε, φαντασου τωρα. Και οσο για το 1GB ram, που θεωρω οτι εχει καθως διαφορετικα θα το διατυμπανιζανε και δεν θα το κρατουσαν κρυφο, ειναι μια χαρα για τον iphone χρηστη μεχρι να του βαλουν σε x χρονια τα 2 GB και να καταλαβει εκει οτι του ελειπε. Ειπαμε οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... 3
Masma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι μια καλή αναβάθμιση για iphone.. αλλά γενικά δεν είναι μια καλή αναβάθμιση.. Πλέον έχουμε 3GB ram τουλάχιστον και οθόνες full HD με αυτονομία μπαταρίας πάνω από μια μέρα. H apple απλά βάζει κάποια πραγματάκια που πλέον είναι απαραίτητα όπως περισσότερα MP και κλασικά βάζει gimmicks όπως το "3D touch" που μόνο ο χρόνος θα δείξει αν πραγματικά είναι κάτι επιλήψιμο. Παραυτά, παρόλα τα drawbacks σε σχέση με τα androids η μπαταρία εκεί, ακάθεχτει με λιγότερο από μια μέρα κανονικής χρήσης Καλα οπως το παμε στα android σε ενα χρονο θα ακουμε οτι τα 4 gb ram τελικα δεν ειναι αρκετα....... Αυτο λεω και γω. Απλα βαζω και την ανανεωση εξωτερικα γτ η samsung την επιασε εκει αν οχι την ξεπερασε.. Ειναι ωραιο να φανταζεσαι παντως. Anyway εγω δεν ειμαι κολλημενος με κανεναν και πιστευω πως ακομα και τωρα οποιος το επιλεξει θα μεινει ευχαριστημενος ακομα και απο αντιπαλο στρατοπεδο. Μου λειπει ορισμενες φορες θα ελεγα αλλα και ταυτοχρονα μου περναει οταν κοιταω το edge plus.. Αν επιτρεπεται ποσο το πηρες το edge plus? Η οθονη υπεροχη αυτο το παραδεχομαι στη samsung
Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα οπως το παμε στα android σε ενα χρονο θα ακουμε οτι τα 4 gb ram τελικα δεν ειναι αρκετα....... Αν επιτρεπεται ποσο το πηρες το edge plus? Η οθονη υπεροχη αυτο το παραδεχομαι στη samsung Εμένα εκτός από την οθόνη, μου άρεσε το βάρος του Edge, υπερβολικά ελαφρύ.
Masma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αφου βρισκει ανθρωπους που σκανε τοσα χρηματα και παιρνουν κινητα με 16GB rom και 1GB ram, γιατι να τα αλλαξει; Ας εχει το μεγιστο κερδος οσο παει... 16GB rom... που με το 1080p@120fps θα γεμισει για πλακα. Εδω με τα 720@240fps γεμιζε, φαντασου τωρα. Και οσο για το 1GB ram, που θεωρω οτι εχει καθως διαφορετικα θα το διατυμπανιζανε και δεν θα το κρατουσαν κρυφο, ειναι μια χαρα για τον iphone χρηστη μεχρι να του βαλουν σε x χρονια τα 2 GB και να καταλαβει εκει οτι του ελειπε. Ειπαμε οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... Mην σκαλωνετε με το 1gb ram. Αυτη τη στιγμη δεν συναντας κανενα προβλημα. Με το ios 9 δεν ξερω ακομα προφανως αν χρειαζεται 2gb ram.
runner69 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Mην σκαλωνετε με το 1gb ram. Αυτη τη στιγμη δεν συναντας κανενα προβλημα. Με το ios 9 δεν ξερω ακομα προφανως αν χρειαζεται 2gb ram. Αυτο το λες εσυ. Επετρεψε σε αλλους που δουλευουν ios με 1 GB ram να εχουν διαφορετικη αποψη. Στα πρωτα post παρεθεσαν και βιντεο.
KAKADI Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα οπως το παμε στα android σε ενα χρονο θα ακουμε οτι τα 4 gb ram τελικα δεν ειναι αρκετα....... Αν επιτρεπεται ποσο το πηρες το edge plus? Η οθονη υπεροχη αυτο το παραδεχομαι στη samsung 860 το πηρα day two. Βεβαια πουλησα το note 4 οποτε η διαφορα ηταν κατω απ τη μιση τιμη με καποια extra που ειχα.. Θα μπορουσα βεβαια να το παρω κ απο εξω ως ναυτικος αλλα προσπαθω να αγοραζω απο ελλαδα συνηδειτα (ισως δεν εχω δικιο θα πειτε μερικοι αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη συζητηση)... Οντως η οθονη παντως μου εκανε εντυπωση καθως ηταν ακομα πιο φωτεινη απ το απλο edge σε διπλα διπλα συγκριση..
Masma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το λες εσυ. Επετρεψε σε αλλους που δουλευουν ios με 1 GB ram να εχουν διαφορετικη αποψη. Στα πρωτα post παρεθεσαν και βιντεο. Καλα προφανως προσωπικη αποψη εχω να εκθεσω.... Τι να πω λογο να πειτε ψεματα δεν εχετε... Μακαρι να εχει 2 gb ram να ειναι ολοι ευχαριστημενοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα