technology_guy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7423345/Apple-iPhone-6s-16GB.html?keyphrase=iphone+6s
iMarilina Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εντυπωσιάστηκα. Θεωρώ λάθος τα 16GB ... μάλλον ποντάρει η Apple, στην αγορά χώρου Cloud, δεν εξηγείται αλλιώς. Γενικά είναι όμορφο, καθώς είναι ίδιο με το 6. Πιστεύω πως θα βγάζει καλές φωτογραφίες. Αυτά. Όσο για την μη 2GB RAM που δεν έχει, δεν νομίζω ότι τη χρειάζεται το iOS. Υ.Γ Περιμένω να δω πως θα είναι το καινούργιο iOS Δεν τη χρειαζόταν, αλλά να το full fledge multitasking που το βάλανε μόνο στο Air 2 με τα 2 γίγα ραμ και όχι στο air. https://www.skroutz.gr/s/7423345/Apple-iPhone-6s-16GB.html?keyphrase=iphone+6s Αυτοί πού το βρήκανε ότι έχει 2 γίγα ραμ? 2
Masma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως στο σκρούτζ λέει πως έχει 2 γίγα ραμ Εχεις δικιο μολις το ειδα και εγω. 2 gb ram γραφει.... Παιζει να ισχυει.. Γενικα η apple δεν εχει πει κατι. Τωρα ισως ξερουν κατι παραπανω στο σκρουτζ τι να πω...
technology_guy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τη χρειαζόταν, αλλά να το full fledge multitasking που το βάλανε μόνο στο Air 2 με τα 2 γίγα ραμ και όχι στο air. Αυτοί πού το βρήκανε ότι έχει 2 γίγα ραμ? Δεν έχω ιδέα αλλά έτσι λέει. Οπότε πλέον δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις....
iMarilina Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω ιδέα αλλά έτσι λέει. Οπότε πλέον δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις.... Oχι το skroutz πάντως τη στιγμή που όλα τα μεγάλα τεχνολογικά φόρουμ λένε για 1 γίγα ή για το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ στο event (το οποίο φυσικά παρακολούθησα λάιβ όπως πάντα) ή το σάιτ της apple δεν ανέφερε καν ραμ. Που σημαίνει ότι δεν αναβαθμίστηκε. Αλλιώς θα έβγαζαν ντουντούκα. 1
technology_guy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Oχι το skroutz πάντως τη στιγμή που όλα τα μεγάλα τεχνολογικά φόρουμ λένε για 1 γίγα ή για το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ στο event (το οποίο φυσικά παρακολούθησα λάιβ όπως πάντα) ή το σάιτ της apple δεν ανέφερε καν ραμ. Που σημαίνει ότι δεν αναβαθμίστηκε. Αλλιώς θα έβγαζαν ντουντούκα. Αμάν πια και είχα και μια κρυφή ελπίδα...
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παλι η Apple εδειξε τον δρομο με το 3D touch. Οσοι το επικρινουν τωρα, οταν το πιασουν στα χερια τους μετα απο 2 χρονια σε καποια android "ναυαρχιδα" θα λενε: -"ενταξει το android το ειχε και απο πριν αυτο" -" η apple δεν ειναι η πρωτη που το εβαλε" -"εγω παντα θυμαμαι android κινητα με 3D touch πριν 10 χρονια" -"να ρε κοιτα πως πατιέται το applic...οπα force close, μισο.." 1
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικα λογω συνεπεξεργαστη Μ9 2 gb ram θα εχει αλλιως ΔΕΝ βλεπω τον λογο μια τετοια cpu A9 να μπορει να τρεχει full features ios 9 εαν ριξουμε μια ματια στο Ipad air 2. Διαφορετικα και προσωπικα μιλαμε για Fail... Τελος του μηνα θα το δουμε. 1
Masma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Oχι το skroutz πάντως τη στιγμή που όλα τα μεγάλα τεχνολογικά φόρουμ λένε για 1 γίγα ή για το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ στο event (το οποίο φυσικά παρακολούθησα λάιβ όπως πάντα) ή το σάιτ της apple δεν ανέφερε καν ραμ. Που σημαίνει ότι δεν αναβαθμίστηκε. Αλλιώς θα έβγαζαν ντουντούκα. GSM ARENA εχουμε δει τι λενε? Εγω εκει τους εμπιστευομαι καθως απο εκει βλεπω και τα πιο πολλα review
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Bildano σώσε την κατάσταση! Ποια κατασταση ακριβως;
Masma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν λεει κατι για ram τελικα http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-7242.php
vagelisda Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παλι η Apple εδειξε τον δρομο με το 3D touch. Οσοι το επικρινουν τωρα, οταν το πιασουν στα χερια τους μετα απο 2 χρονια σε καποια android "ναυαρχιδα" θα λενε: -"ενταξει το android το ειχε και απο πριν αυτο" -" η apple δεν ειναι η πρωτη που το εβαλε" -"εγω παντα θυμαμαι android κινητα με 3D touch πριν 10 χρονια" -"να ρε κοιτα πως πατιέται το applic...οπα force close, μισο.." Ναι ρε ,ειναι χαζα τα άτομα . Εννοείται πως το iphone είχε πρώτο μπαρα ειδοποιησεων που κατεβαίνει κάτω ,και customizable home screen . Και μεγαλη οθόνη ,που ποτέ δεν είπε ότι ειναι άχρηστη . Και stylus ετσι : Πες μου ΠΟΥ το πας αυτό ;;; Αν ηξερες τι έχει πει ο jobs για stylus. Για το πληκτρολογιο του surface την πρωτοτυπία που εκραζαν; να πω ; Λαμογια ολοι,έχετε κατακλέψει την apple. Υ.γ. Να σου πω οτι force touch εχουν ανακοινωσει εδω και πολλες μερες πολλοι κινεζοι ; η θα ξενερωσεις ; 4
KAKADI Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικα πιστευω πως αν εβαζε 2 gb ram και ανανεωνε το look συν τα υπολοιπα που εδωσε εχτες θα γινοταν της καραπουτ@ν@ρας στις προπαραγγελιες.. Θα πεφτανε τα internετια.. Και εγω θα αναγκαζομουν να πουλησω κακην κακως το s6 edge plus που σημειωτεων ειναι lightning fast και η πιο ωραια συσκευη που εχω πιασει ποτε .. Απλα δε θελει να τα δωσει ολα με τη μια και ειναι λογικο. Ειναι ευκολο παντως καποιος να φανταστει το πως θα κατατροπωνε στο χαλαρο τον ανταγωνισμο στις ναυαρχιδες.. Προς το παρον το design και οι επιδοσεις που δινει η samsung (δε περιμενα ποτε να το πω αυτο) ηταν win-win για μενα.. 2
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 GSM ARENA εχουμε δει τι λενε? Εγω εκει τους εμπιστευομαι καθως απο εκει βλεπω και τα πιο πολλα review http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-7242.php Δεν ξερω αν υπαρχει καποια αλλη πηγη αλλα και αυτο δεν δινει στοιχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα