Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 677
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πότε η Apple όταν παρουσίασε προϊόν μίλησε για πυρήνες και ram; Πάντα έλεγε «είναι τοσο% πιο γρήγορο απο το προηγούμενο» κλπ, και πάντοτε μετά όταν έπιανε το κάθε site το κινητό στα χέρια του, κοιτούσε απο τα διαφορά benchmarks. Θεωρώ ότι είναι τριπύρηνος με 2GB ram. Θα δείξει...

Πάντως, μη λέμε ό,τι να 'ναι. Για ποιο reload μιλάτε; Έχω το 5s και μόνο reload δεν κάνει. Και το λέω γιατί ταξιδεύω πολύ συχνά (5-6 φορές τον μηνα) κι έχω ανοιχτά fb, messenger, viber, μηνύματα και Safari για να περνάει η ώρα και πάνε ολα ρολόι.

Το δικό μου παράπονο είναι ότι για να τα κάνω όλα αυτά σημαίνει ότι πρέπει να έχω μέρος να το φορτίσω ή εξωτερική μπαταρία. Αλλά απο τη στιγμή που με κανονική χρήση μου βγάζει άνετα τη μέρα, είμαι κομπλέ.

Όπως και να έχει, αφήστε το κράξιμο κι αφήστε μας εμάς να είμαστε πρόβατα. Πάντως δεν νομίζω να κράζει κάνεις την Intel που μέχρι και τους i5 είναι διπυρηνοι οι επεξεργαστές αλλά είναι πιο δυνατοί απο τους οκταπύρηνους.

Ας περιμένουμε να υπάρξουν αποδείξεις και κράζουμε μετά όλοι μαζί.

Δημοσ.

Επίσης, κάποια στιγμή αργότερα θα σας ζητήσω βιογραφικό γιατι χρειάζομαι έναν να μου λέει πού να ξοδεύω τα λεφτά μου.

Αναφορικά πάντως, οκταπύρηνο tablet, δεκάρι με super amiled οθόνη 2Κ, γνωστής εταιρίας, κολλάει τα κέρατά του στην παιχνιδάρα που έχω κολλήσει (βοήθεια) criminal case. Και να φανταστείτε, έχει και τρία γκίγκα ραμ. Μάλλον δεν το κρατάω καλα...

Δημοσ.

σε 16GB χωρητικότητα εγώ προσωπικά ΔΕΝ ξαναπάω, ειδικά τώρα που έχω SD κάρτα 64GB + 32GB εσωτερική μνήμη στη συσκευή μου για μουσική και ταινίες-σειρές!!! ;)

Δημοσ.

Ο κανόνας για να δείτε αν το iphone χρειάζεται παραπάνω ram δεν είναι ούτε τα βίντεο με lag, ούτε τα benchmark ουτε τίποτα. Περιμένετε μέχρι να βάλει παραπάνω ram η apple και διαβάστε τότε τι λένε οι fans... Αφού δεν τους το δώσανε δεν το χρειάζονται (mms, μεγαλύτερο iPhone, widgets, άλλα πληκτρολόγια κτλ)

• Like 1
Δημοσ.

ο άλλος συγκρίνει την κάμερα του iPhone με του note 4 ... Καλά δεν πάμε καλά ... ! Δεν έχει δει μάλλον φωτο από note ...! Και αυτό με το live photos αντιγραφή από το live images του Nokia ! Και τώρα όλοι οι απλ φαν θα λένε ότι η νοκια έκλεψε την ιδέα από την απλ ... Χαχαχαχα ελεεινό ! Και το iPad pro με 1000€ ?? Ποιος ο λόγος αγοράς ;; ενώ παίρνεις surface με full Windows 10 ... ! Απλά τραγικό

• Like 1
Δημοσ.

Μια από τα ίδια. Ούτε 2gb Ram ούτε βασική έκδοση 32gb ούτε μεγαλύτερη μπαταρία ούτε καλύτερη οθόνη και κλασικά μεγαλύτερη τιμή από πέρσι. Για γέλια ξέρουν ότι θα πουλήσει και τίποτα να μην αλλάξουν οπότε το εκμεταλευονται.

Δημοσ.

Αν στον εμπορικο κοσμο εκαναν κουμαντο αυτοι που δεν εχουν χρηματα τα παντα θα ηταν γεματα ledakia με 20 slots 10 sim καιμ παταριες τουβλα....τα αυτοκινητα θα ηταν φτιγμενα ολα οπως το Multipla και θα ηταν 90 αλογα ατμοσφαιρα να καινε λιγο...ολες οι γυναικες ασχημες σεμνες και παχουλες για να μην εχουν οι αλλοι αντρες κινητρο να στη φανε και ολα αυτα... αλλα  ευτυχως τα πραγματα δεν ειναι ετσι. Σταματηστε να κραζετε και ζειστε με αυτα που εχετε μην κραζετε για τους αλλους ... και εγω δεν θα εδινα ποτε πανω απο 300 αλλα αν ειχα θα εδινα και θα επαιρνα iphone γιατι εχει καινοτομιες και η εμπειρια χρησης ειναι εξαιρετικη...και οι εφαρμογες του απλα τελειες

Δημοσ.

Case study:

Αν έχεις στον Safari 2-3 tabs (δεν μιλάμε πολλά tabs) και φορτώσεις ταυτόχρονα μια βαριά εφαρμογή (ας πούμε κάποιο παιχνίδι), αν ανοίξεις τον safari για να δεις μια ιστοσελίδα από τις 3, κάνει reload;

Το reload είναι το νέο όνομα της Apple. Βασικά δεν έχει καν multitasking

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για κάποιο λόγο πλέον τα iphone δεν με εντυπωσιάζουν οπως παλιά σαν συσκευές ίσως γιατι πλέον ο ανταγωνισμός και οι επιλογές που έχουμε ειναι πάρα πολλές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...