ilias_97 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις έκανα format στον υπολογιστή πέρασα κανονικά τα windows 7 τα οποία είναι και ενεργοποιημένα αλλά δεν μπορώ να κάνω τα updates. Συγκεκριμένα κολάει συνέχεια στο checking for updates (μέχρι μία ώρα το άφησα). Έκανα clean το registry απο ccleaner και disk cleanup από safe mode αλλά τίποτα. Κατέβασα ένα fix it για το windows update και μου βγάζει το ακόλουθο και αν το ξανακάνω βγάζει πάλι το ίδιο που σημαίνει ότι το πρόβλημα που προηγουμένως έφτιαξε το ξαναφτιάχνει;! Καμία ιδέα για το πως να το φτιάξω;
InfernoN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις έκανα format στον υπολογιστή πέρασα κανονικά τα windows 7 τα οποία είναι και ενεργοποιημένα αλλά δεν μπορώ να κάνω τα updates. Συγκεκριμένα κολάει συνέχεια στο checking for updates (μέχρι μία ώρα το άφησα). Έκανα clean το registry απο ccleaner και disk cleanup από safe mode αλλά τίποτα. Κατέβασα ένα fix it για το windows update και μου βγάζει το ακόλουθο και αν το ξανακάνω βγάζει πάλι το ίδιο που σημαίνει ότι το πρόβλημα που προηγουμένως έφτιαξε το ξαναφτιάχνει;! Καμία ιδέα για το πως να το φτιάξω; http://www.insomnia.gr/topic/368335-προβλημα-με-windows-7-update/?p=52702387 1
ilias_97 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 1ον νοιώθω ηλίθιος που δεν έψαξα να δω αν υπάρχει το θέμα... 2ον δε φαίνεται να δουλεύει ούτε αυτό (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) Όταν πάτησα net stop bits μου έβγαλε μήνυμα πως η υπηρεσία δεν είχε ξεκινήσει, παρόλα αυτά όταν πάτησα να ξεκινήσει ξεκίνησε κανονικά.
InfernoN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως εχει παρα πολλα mb update Και σου κολλαει στο 0% αλλα δεν κολλαει στα αληθεια? ανοιξε το αστο να τρεχει και πηγαινε C:/windows/Temp και δες αν ο φακελος temp μεγαλωνει, αν μεγαλωνει απλα εχεις μεγαλο update και δν φαινεται
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δες Πηγή: αυτό.. Διορθώνει τα αρχεία του windows update.
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις το sp1 εγκατεστημενο και τελευταια εκδοση του ie; Εαν ναι θα εκτελεσεις μετα απο restart τις εντολες μονο net stop και net start(wu...) απο το λινκ που σου δοθηκε.
ilias_97 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως εχει παρα πολλα mb update Και σου κολλαει στο 0% αλλα δεν κολλαει στα αληθεια? ανοιξε το αστο να τρεχει και πηγαινε C:/windows/Temp και δες αν ο φακελος temp μεγαλωνει, αν μεγαλωνει απλα εχεις μεγαλο update και δν φαινεται Δυστυχώς κολλάει τον έλεγχο για updates όχι στη λήψη... Δες Πηγή: αυτό.. Διορθώνει τα αρχεία του windows update. Από εκεί κατέβασα το fixit θα κάνω και manually τις εντολές να δω αν θα φτιάξει Εχεις το sp1 εγκατεστημενο και τελευταια εκδοση του ie; Εαν ναι θα εκτελεσεις μετα απο restart τις εντολες μονο net stop και net start(wu...) απο το λινκ που σου δοθηκε. Το sp1 είναι εγκατεστημένο ναι αλλά όχι η τελευταία έκδοση του ie
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν παίζει ρόλο ποια εκδοση internet explorer εχει για να τρεξει το windows update.
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα το ιδιο προβλημα και μου κρασαριζε το update λογω μη τελευταιας εκδοσης του ie.Κατεβασε τον απο την ms επισημα και εγκατεστησε τον.Μετα κανε αυτο με την command prompt.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 A οκ.Νομιζα οτι μονο στα xp χρειαζοταν αυτο.
ilias_97 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα το ιδιο προβλημα και μου κρασαριζε το update λογω μη τελευταιας εκδοσης του ie.Κατεβασε τον απο την ms επισημα και εγκατεστησε τον.Μετα κανε αυτο με την command prompt. Μόλις το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι... αρχικά έβαλα net stop wuauserv αλλά μου έβγαλε μήνυμα service is not started μετά που πάτησα start ξεκίνησε κανονικά. Παρ'όλα αυτά ακόμα ελέγχει για updates... edit: Δε φαίνεται να δουλεύει τίποτα, θα έχω θέμα αν δεν κάνω τα updates (με antivirus και firewall εμπορικό) ; Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά όταν γράφει ότι ελέγχει για updates δεν ψάχνει πραγματικά γιατί τι λαμπάκι στο router δεν αναβοσβήνει...
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι... αρχικά έβαλα net stop wuauserv αλλά μου έβγαλε μήνυμα service is not started μετά που πάτησα start ξεκίνησε κανονικά. Παρ'όλα αυτά ακόμα ελέγχει για updates... edit: Δε φαίνεται να δουλεύει τίποτα, θα έχω θέμα αν δεν κάνω τα updates (με antivirus και firewall εμπορικό) ; Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά όταν γράφει ότι ελέγχει για updates δεν ψάχνει πραγματικά γιατί τι λαμπάκι στο router δεν αναβοσβήνει... Κανε μια δοκιμη και ΞΕτσεκαρισε στο windows update και στις αλλαγες ρυθμισεων τις προτεινομενες ενημερωσεις. Ετσι ωστε να ελεγξει μονο τις βασικες.Εαν ειναι πρωτη φορα που κανεις μετα το sp1 ενημερωση θα σου παρει λιγη ωριτσα.
ilias_97 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έφτιαξε...ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους σας τελικά θα κάνω πάλι format και θα βάλω έκδοση win7 με όλα τα updates μέχρι και του αυγούστου οπότε δε νομίζω να έχω πάλι το ίδιο θέμα.
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έφτιαξε...ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους σας τελικά θα κάνω πάλι format και θα βάλω έκδοση win7 με όλα τα updates μέχρι και του αυγούστου οπότε δε νομίζω να έχω πάλι το ίδιο θέμα. Τα 7 που εβαλες ειναι γνησια ενεργοποιημενα ή...
ilias_97 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τα 7 που εβαλες ειναι γνησια ενεργοποιημενα ή... edit: Μόλις έφτιαξε από το πουθενά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα