thelos257 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε ορισμενα βοηθητικα εργαλεια προγραμματα δηλ π.χ. για ελεχου θερμοκρασιων , διαγνωστικα προγραμματα με αποτελεσματα στο τελος τους κλπ. Σας ευχαριστω παρα πολυ.
thelos257 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καποιος ρε παιδια που να γνωριζει ;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ελεγχος θερμοκρασιών: hwmonitor hwinfo speccy core temp gpu-z διαγνωστικά με εννοια να σου πει τι πρόβλημα έχει ο επεξεργαστής δεν υπάρχει.Υπάρχουν stability tests για να ελέγξεις αν ο επεξεργαστής ειναι σταθερός μετά το OC ή η κάρτα γραφικών 1
thelos257 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ελεγχος θερμοκρασιών: hwmonitor hwinfo speccy core temp gpu-z διαγνωστικά με εννοια να σου πει τι πρόβλημα έχει ο επεξεργαστής δεν υπάρχει.Υπάρχουν stability tests για να ελέγξεις αν ο επεξεργαστής ειναι σταθερός μετά το OC ή η κάρτα γραφικών Καλημερα καλημερουδιαααα σε ευχαριστω πολυ διαγνωστικα δεν λεω μονο για επεξεργαστη αλλα για ολο το μερος του υπολογιστη οπως αυτα που εχει η hp στα λαπτοπσ της ενα πραγμα για ελεχους δισκους κλπ κλπ καταλαβατε ;
skfn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Mem86 για τις μνημες Hdsentinel για τους δισκους. Occt για ολο το συστημα σχεδον... Furmark για καρτα γραφικων Τα δυο τελευταια ειναι στην ουσια stress test , τα τρεχεις με δικη σου ευθυνη. 1
thelos257 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Mem86 για τις μνημες Hdsentinel για τους δισκους. Occt για ολο το συστημα σχεδον... Furmark για καρτα γραφικων Τα δυο τελευταια ειναι στην ουσια stress test , τα τρεχεις με δικη σου ευθυνη. Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να σαι καλα. Δν υπαρχει ενα αλλο για ολο το συστημα καπως πως το λενε ; Το εικονιδειο του ειναι μια φωτια και ενα pc.. τι κανει αυτο ακριβως ;
skfn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να σαι καλα. Δν υπαρχει ενα αλλο για ολο το συστημα καπως πως το λενε ; Το εικονιδειο του ειναι μια φωτια και ενα pc.. τι κανει αυτο ακριβως ; http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ Αν εννοεις αυτο, στρεσαρει τη καρτα γραφικων. Αν ειναι κατι αλλο , φανταζομαι οτι υπονοει το εικονιδιο που περιγραφεις! Στρεσαρει το συστημα. Ολα αυτα ξαναλέω ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΎΝΗ! Μπορει να βαλει ...φωτια που να μη ..σβησει!
thelos257 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ Αν εννοεις αυτο, στρεσαρει τη καρτα γραφικων. Αν ειναι κατι αλλο , φανταζομαι οτι υπονοει το εικονιδιο που περιγραφεις! Στρεσαρει το συστημα. Ολα αυτα ξαναλέω ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΎΝΗ! Μπορει να βαλει ...φωτια που να μη ..σβησει! Αυτο που σου κυκλωσα θελω φιλε μου αν καταλαβεις ποιο ειναι.
skfn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 20150830_142236.jpg Αυτο που σου κυκλωσα θελω φιλε μου αν καταλαβεις ποιο ειναι. Αν έγραφες το όνομα του , θα ηταν ποιο εύκολο. Δεν φαίνεται τίποτα απο τι φώτο.
thelos257 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αν έγραφες το όνομα του , θα ηταν ποιο εύκολο. Δεν φαίνεται τίποτα απο τι φώτο. Καλησπερα φιλε μου ψαχνω ενα προγραμμα να το πω διαφορετικα αλλιως δηλαδη που να βαθμολογει τον υπολογιστη μου εχουμε κατι τετοιο; Σε σχεση μ το υλικο του κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα