arisg90 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το ΖΤΕ V5 Redbull (1-4 εκδοση) δουλευε αψογα με CM12 και με ελαχιστη χρηση απο την κατοχο του (με 10 εφαρμογες ολες κι ολες) μεχρι που ξαφνικα μια μερα πριν λιγες μερες αναψε φωτια.Ζεματαγε ολο.Και απο το τοτε στην αναμονη ειναι πολυ ζεστο (η καμερα,κατω απο την καμερα και η οθονη) και αργει να φορτισει.Και η μπαταρια πεφτει 10-20% ανα ωρα.Του φλασαρα διαφορες ρομ αλλα τιποτα.Τωρα το εχω με CM11. Πρεπει να δουλευει ο επεξεργαστης συνεχεια.Τι μπορει να συμβαινει?
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Βαλε το cputemp ή το cpu-z και δες ποση θερμοκρασια εχει το κινητο και ποση χρηση της cpu γινεται σε ηρεμια και πες μου.
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εκανες clean install σε ολες αυτες τις ρομ;;;. Αν ναι και με τοσες ρομ το συνεχιζει, αρχιζεις να σκεπτεσαι αλλαγη μητρικης... Ohĥh , ισως και αλλαγη μπαταριας...
d_gkal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 πριν λεγες μερες ειχαμε καυσωνα. και το δικο μου ηταν σε παρομοια κατασταση. οπως και αρκετων φιλων. εμενα σημερα ηταν λιγο καλυτερα. αν συνεχισει τοτε πρεπει να το κοιταξεις.
newsformobiles Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βάλε το wakelock detector να δεις τι τρέχει συνέχεια.
arisg90 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βαλε το cputemp ή το cpu-z και δες ποση θερμοκρασια εχει το κινητο και ποση χρηση της cpu γινεται σε ηρεμια και πες μου. 5 λεπτα μετα που το ανοιξα το κινητο,το cpu-z δειχνει θερμοκρασια 36.5 ενω στην CPU,δειχνει cpu load 50% και πανω,ενω στο δικο μου αρχαιο Newman NM890 με 4πυρηνο ΜΤΚ6589 δειχνει 3-4-5%. Βάλε το wakelock detector να δεις τι τρέχει συνέχεια. Πανω πανω στο awake το δικο μου σε αναμονη δειχνει 2%,το ΖΤΕ 60%!.
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 5 λεπτα μετα που το ανοιξα το κινητο,το cpu-z δειχνει θερμοκρασια 36.5 ενω στην CPU,δειχνει cpu load 50% και πανω,ενω στο δικο μου αρχαιο Newman Κατι δεν παει καλα και το ξερεις.
newsformobiles Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι τρέχει που δεν έπρεπε. Πήγαινε στο cpu wakelock και δες τι λέει.
arisg90 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι μετα απο τοσες εγκαταστασεις ρομ με wipe data,cache,dalvik cache τα αρχεια στη συλλογη (καποιες φωτο) παρεμειναν και δεν σβηστηκαν.
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι μετα απο τοσες εγκαταστασεις ρομ με wipe data,cache,dalvik cache τα αρχεια στη συλλογη (καποιες φωτο) παρεμειναν και δεν σβηστηκαν. Mηπως αυτα που δεν σβηστηκανε ειναι στην sd; Διοτι αυτο ειναι φυσιολογικο. Εαν κανεις επανω στις φωτο "ιδιοτητες" και η διαδρομη τους ειναι στην εσωτερικη μνημη rom τοτε ΝΑΙ δεν ειναι καλο.
arisg90 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εκανες clean install σε ολες αυτες τις ρομ;;;. Αν ναι και με τοσες ρομ το συνεχιζει, αρχιζεις να σκεπτεσαι αλλαγη μητρικης... Ohĥh , ισως και αλλαγη μπαταριας... Εννοεις wipe data,wipe cache σωστα?
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοεις wipe data,wipe cache σωστα? Σωστα.... Και το να μην σβηστουν αρχεια απο την μνημη τηλεφωνου ειναι φυσιολογικο αν εχει τον χωρο διαμοιρασμενο σε χωρο αρχειων και χωρο εφαρμογων.... Π.χ. απο τα 16gb (διαθεσιμα π.χ.14gb) διαμοιραζει 2gb για εφαρμογες και το υπολοιπο για αρχεια σαν internal storage.... Αυτο δεν το πειραζει το factory reset...
saruman123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θα σου προτηνα καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις αν εχεις προβλημα. 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor Μετα κατεβασε και το Watchdog να δεις πιες εφαρμογες σου ζοριζουν το κινητο.
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θα σου προτηνα καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις αν εχεις προβλημα. 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor Μετα κατεβασε και το Watchdog να δεις πιες εφαρμογες σου ζοριζουν το κινητο. Ειδικα το watchdogs το παιζω στο payday..... Τρελη πιστα...
saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ειδικα το watchdogs το παιζω στο payday..... Τρελη πιστα...Τεο το Watchdog Task Manager λεω...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα