Προς το περιεχόμενο

iPad Pro. To… Surface της Apple

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοι πιστεύεις ότι θα το αγοράσουν; Ποιο κοινό θέλει να κερδίσει ή και να δημιουργήσει με αυτό το προϊόν;

Γιατί να μην αγοράσει κάποιος ένα macbook air / macbook  και να προτιμήσει το iPad Pro?

Εγώ πάντως ήλπιζα σε mac osx λειτουργικό. Και αυτή τη φορά δυστυχώς δεν...

Γνωρίζει κανείς αν θα συνδέεται με εξωτερική οθόνη και ποντίκι ή touchpad;

touchpad φυσικα οπως ολα τα ιπαντ ... 

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω απορία.

Να πάρω αυτό http://www.skroutz.gr/s/4385860/Corsair-Vengeance-K70.html

ή το apple keyboard;

καλα θελει  και ρωτημα;   φυσικα  απλ αυτο που δειχνεις ειναι χαλια  εμφανισιακα.   αν το θελεις για παιχνιδια οκ αλλα δεν θα επερνα ipad με αλλο πληκτρολογιο θα ειναι χαλια .. κατα την γνωμη μου. και απο οτι βλεπω ειναι και πανακριβο ποιο ακριβο απο απλ. αποριπτετε με τη μια.. απλ μονο..  αλλο να δωσεις 85  και αλλο 150 για ενα πληκτρολογιο. 

Δημοσ.

Εκτός από το ό,τι στο μέλλον πρέπει ίσως να σου ζητάμε άδεια για να σχολιάζουμε σε θέματα apple, εσύ δεν παρέλειψες να σχολιάσεις για το Huawei Watch και την τιμή του. Μήπως σε τράβηξε κι εσένα το ...μέλι?

(και είναι "σφήκες". Οι "σφίγγες" είναι κάτι άλλο).

Λογικό να ξέρεις τί είναι οι σφίγγες γιατί οι haters μιλούν πάντα σαν αυτές (με μηδαμινή σαφήνεια,μηδενικά επιχειρήματα,αινιγματικά,με ψευδή σοφία η οποία καταρρίπτεται με ευκολία).

Υ.Γ Είσαι ένα ''νέο'' μέλος,με μηδαμινή προσφορά στο φόρουμ (το οποίο επισκέπτεσαι για ίδιον όφελος) και με πολύ θράσος και επιθετική διάθεση ήδη από τις πρώτες 4 δημοσιεύσεις σου. Σεβάσου τους κανόνες του insomnia , μην βγαίνεις offtopic,να απαντάς επί του θέματος και να μη στρέφεσαι εσκεμμένα εναντίον χρηστών για να δημιουργείς έριδες.Την άδεια για σχολιασμό θα την χάσεις μετά από επαναλαμβανόμενο trolling,συνεχές offtopic,συνεχή reports κτλ κτλ. και όχι από εμένα.

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει παιδιά μας πείσατε για την ανωτερώτητα του Windows που με την εμφανιση του ipad αλλαξε 3 φορές το interface του, μπας και φιλοτιμηθεί κανένας και ασχοληθεί με εφαρμογές touch για windows.

Tώρα τι να πω...ειδικά οι επαγγελματίες του insomnia που θεωρούν κουτσό το ios αλλα ολοκληρη microsoft έστειλε δικό της ανθρωπο στην παρουσίαση να αποδείξει αυτά που λέτε...

Μας πείσατε και φέτος....αντε και του χρονου να μας ξαναρθέιτε με το windows 11 και το surface 4 να μας τα ξαναπείτε.....γιατί τοσα χρόνια δεν καταφέρατε τίποτα απο ότι φαινεται...

@atheatos Μην ασχολείσαι ειλικρινά.Η κατάσταση τους είναι παθολογική.Απολογούνται παντού και πάντα για τις ''έξυπνες'' επιλογές τους. Αντί να σχολιάσουν κάτι επί του θέματος μας βάζουν εικόνες από το surface. Τα άρθρα περί apple δεν θα σταματήσουν ποτέ να μαζεύουν haters.

Συμπέρασμα : Το δέντρο που έχει καρπούς όλοι το πετροβολούν...

• Like 2
Δημοσ.

Ram?? Υπάρχει καμιά πληροφορία?

Aν και στο site δεν το διευκρινίζει λογικά ίδια με το ipad air 2 (δλδ τουλάχιστον 2GB εφόσον σηκώνει άνετα το multitasking του ios9).

Δημοσ.

Aν και στο site δεν το διευκρινίζει λογικά ίδια με το ipad air 2 (δλδ τουλάχιστον 2GB εφόσον σηκώνει άνετα το multitasking του ios9).

Ναι το κοίταξα και εγώ και γενικά το έψαξα λίγο και κανείς δεν ξέρει... Λίγο λάθος να μην γράφει ram και ταχύτητα επεξεργαστή.... Αλλά κλασσικό αυτό....

• Like 1
Δημοσ.

Ας ελπίσουμε εμείς οι υπόλοιποι "ερασιτέχνες" να βγει κανένα ipad air 3 με A9 και force touch στο μέλλον γιατί καλά όλα αυτά, αλλά δεν είναι ολοι διατεθιμένοι να κουβαλάν 13" tablet.

Το ipad air 2 αντέχει χαλαρά πολλά χρόνια αλλα ειναι κρίμα να μην πάρει μερικά απο τα καλούδια του iphone 6S....

• Like 1
Δημοσ.

Ας ελπίσουμε εμείς οι υπόλοιποι "ερασιτέχνες" να βγει κανένα ipad air 3 με A9 και force touch στο μέλλον γιατί καλά όλα αυτά, αλλά δεν είναι ολοι διατεθιμένοι να κουβαλάν 13" tablet.

Το ipad air 2 αντέχει χαλαρά πολλά χρόνια αλλα ειναι κρίμα να μην πάρει μερικά απο τα καλούδια του iphone 6S....

Αυτό ενοείται.Εγώ μάλιστα θα προτιμούσα σε αυτό το μέγεθος να κουβαλώ ένα macbook από τα καινούρια τα οποία σου δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση φορητότητας. Αν είναι να κάνουμε παραγγελία στην apple από τώρα για το  air3 βάλε και τα τέσσερα ηχεία στη λίστα επιθυμιών .**Το air2 παραμένει θα έλεγα κορυφή από κάθε άποψη.Και το air 3 να παρουσιαστεί,το 2 με την πτώση τιμής που θα δεχθεί θα είναι πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.

Λογικό δεν είναι να μαζεύει "haters" ένα τέτοιο thread? 

Σήμερα είπα θα βάλω το stream της apple όλος χαρά και εφοδιασμένος με αντικειμενικότητα και μπύρες, είπα "Έλα όλο και κάτι καινοτόμο θα βγάλει η Apple, θα σπρώξει και τους άλλους vendors να ακολουθήσουν"(λέγοντας ότι το περυσινό event ήταν μια ατυχής στιγμή), μετά από αρκετή ώρα και ενώ κοντεύει να με πάρει ο ύπνος με το Apple watch και τα health gimmics βγαίνει ένας τυπάς και λέει "Today's iPad news are the biggest news since the iPad", λέω όπα εδώ είμαστε, μετά άρχισε να σπαμμάρει για το πόσο innovation έπεσε στο νέο iPad *hype intensifies meanwhile*, βλέπω το trailer και παρατηρώ τα 3 dots στο base λέω magnetic keyboard μάλιστα... όκ νωρίς είναι κάτι παραπάνω θα δείξει, έπειτα δείχνει το βαφτισμένο stylus apple pen κάπου εκεί με έχασε τελείως, τα ίδια και στο Apple TV, "We bring apps to TV! That's the innovation and our vision!" REALLY?! Πως τα λέει και δεν γελάει, ειλικρινά πιστεύω ότι πίσω από τον Cook βρίσκεται το evil group από το "Austin Powers" και γελάνε με το πιστό target group και το lineup τους.

Βγάζω καθαρό hate για αυτή την εταιρεία πλέον, όταν σταματήσει να πλασάρει τεχνολογίες ως grand innovation που άλλοι vendors έχουν βγάλει στο market χρόνια πριν ίσως την πάρω στα σοβαρά, όχι ότι έχει σημασία η άποψη μου....θα πουλήσει εκατομμύρια έτσι και αλλιώς.

Πλέον το μόνο αξιόλογο apple product είναι τα macbook retina 13-12 δεν ξέρω σε τι ίντσες παίζουν, I guess 1-2 ίντσες πάνω κάτω από το mainstream για να είναι innovative.

• Like 3
Δημοσ.

κοιταξτε .. ωραιο ειναι .. αν βγαλει ειδικες εκδοσεις η adobe και κανα προγραμμα ηχου σοβαρο τοτε αντι για imac h macbook θα παιρνουν αυτο.. ! εσωτερικος ανταγωνισμος??!

Δημοσ.

Θα θελε πολυ η apple.

Αλλο το FULL OS και αλλο ενα απλο και τιποτα ios. Ποσο κοροιδευουν τον κοσμο δεν λεγεται.

ΚΑΙ το ωραιο ειναι οτι τσιμπανε. χαχααχα

• Like 1
Δημοσ.

και αποκλειστικα μαλιστα ,ακομα λιγο και θα μου πεις οτι η library των χ86 ειναι ελλιπης σε σχεση με το ios .....

Για pc μια χαρά είναι το library του x86. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για pc. Oυτε είμαστε στην παρουσίαση του ipad 1, που έγινε κάποια χρόνια πριν. Θυμάμαι αντιστοιχες συζητήσεις και τότε και σε ποιο έντονο επίπεδο  μπορεί απο τα ίδια ατομα που γράφουν και τώρα...

Βέβαια οι προβλέψεις και οι απόψεις τους (όπως και τωρα) ήταν λάθος, αλλά δεν πειράζει.

Όταν θα δουν και το windows 10 ή 11 να τρεχει σε arm επεξεργαστη το ίδο καλα με τον x86 , θα γυρίσουν να ξαναπούν για την ανωτερώτητα του pc και άλλα τέτοια .... ξεχνόντας αυτά που λέγανε. Εδώ εφτασε ο άλλος να λέει για ASIC , ξεχνώντας οτι η ΙBM που συνεργαζεται με την Apple , εφτιαχνε ASIC παλαιότερα.Αλλά εντάξει αυτοι δεν ξερουν και ξέρουμε εμείς ......οκ.

Αν θέλετε μπορεί να συνεχίσετε και του χρόνου με τα ίδια επιχειρήματα . Αν υπάρχουν....

Θα θελε πολυ η apple.

Αλλο το FULL OS και αλλο ενα απλο και τιποτα ios. Ποσο κοροιδευουν τον κοσμο δεν λεγεται.

ΚΑΙ το ωραιο ειναι οτι τσιμπανε. χαχααχα

Εδώ τσιμπησε ολοκληρη Microsoft  από οταν βγήκε το πρώτο iPad. 

Οι υπόλοιποι ειναι το αστείο?

• Like 1
Δημοσ.

Ήθελα να ήξερα εάν αυτό το πράγμα το πούλαγαν στη μισή τιμή, τι θα γινόταν. ..Γιατί επιμένουν σε τόσο υψηλές τιμές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...