boogie_thief Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια, δεν το εχετε παρει χαμπαρι ακομα οτι ολοι αυτοι που γραφουν και ξανα γραφουν για το ποσο επαγγελματικο εργαλειο ειναι το ipad, ειναι καραφαν.. Αναθεμα και αν εχουν δουλεψει ποτε το ipad ως επαγγελματικο εργαλείο. Ολοι ειδαν, ακουσαν, διαβασαν, τους τοπε ο φιλος τους ο μιτσος που είναι πυρινικος φυσικος στην νασα κλπ. Δε βλεπετε γυρω σας καθημερινά πως το χρησιμοποιουν ολοι? Πινουν το καφεδακι τους και σερφαρουν, κανα παιχνιδακι απλο γιατι χωρίς μοχλο, λιγα παιχνίδια παιζεις. Προσπαθουν να δωσουν αξια τεραστια σε κατι που σίγουρα εχει μια αξια, αλλα οχι σε αυτο το επιπεδο. Τωρα οτι εχουν βγει καποιες σοβαρες εφαρμογές σε καποιους τομεις, πχ ιατρικες, γραφιστικες κλπ δεν αναιρει το παραπάνω. Ουτε το 0,0000001% δεν αγοραζει ipad για επαγγελματίκο λογο και οποιοι ισχυρίζονται το αντιθετο, ακούγονται σαν καθυστερυμενοι. Και ναι ειχα και iphone και ipad, εχω τωρα tab s android και surface pro 2, ξερω τη διαφορα.. Εδω έχουμε ενα τεράστιο ipad. Τιποτα λιγότερο, τιποτα περισσότερο. Ουτε επαγγελματίκο εργαλειο δεν είναι, ουτε τιποτα. Ενα εργαλείο για το σπιτι/ κρεβατι για διασκέδασή ειναι, απευθυνεται ακριβως στους ιδιους που απευθυνονταν και το μικρο ipad. Ισως μάλιστα να μην απευθύνεται καν στους ελαχιστους επαγγελματίες που χρησιμοποιουσαν το ipad επαγγελματικα. Γιατι οσοι καναν κατι τετοιο το κανανε για τη φορητοτητα. Εδω εχουμε ενα τεράστιο ταψι, κυριως για κρεβατι. Αν ειναι να κουβαλας αυτο, κουβαλας και λαπτοπ. Αν ειμουν ακομα χρηστης ipad, θα το αγοραζα για το σπιτι. Τα παιχνιδια ,ιντερνετ κλπ θα ειναι φοβερα σε τετοιο μέγεθός οθονης. Για "επαγγελματικο προιον" ειναι για γελια.. επειδη ΕΣΥ επινες καφε με το ipad παει να πει οτι ετσι κανουν ολοι? επειδη απο τους 100 που θα το παρουν οι 99 θα το χουν μονο για το κρεβατι αναιρει τις δυνατοτητες του? οταν ειχε βγει το πρωτο ipad κατι τυποι σαν εσενα ελεγαν οτι ειναι ενα μεγαλο iphone μια πατατα και μιση που δεν εχει λογω υπαρξης και μεσα σε μερικα χρονια εδωσε τρομερη δουλεια στους devs σκοτωσε την κατηγορια netbook και γεμισε tablet ολος ο πλανητης απο ποσες εταιριες εγω ουτε ακουσα ουτε μου ειπαν το χρησιμοποιω και μαλλον εχεις να ασχοληθεις με το ipad αρκετο καιρο για να λες οτι δεν ειναι επαγγελματικο εργαλειο τσαντιζομαι γιατι εισαι απολυτος και οποιος το εχει για εργαλειο στη δουλεια του απλα γελαει μ αυτα που καθεσαι και γραφεις 1
lepaterious Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 4gb RAM έχει το Pro http://9to5mac.com/2015/09/10/ipad-pro-4gb-ram/ Πάλι καλά αν είναι αλήθεια αυτό!
ramarg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Απλα τραγικο!!! Καθε χρονο και χειροτερα η Apple. Eφόσον η άποψη σου είναι παραλλαγή της φράσης κάθε πέρυσι και καλύτερα κρίνω σκόπιμο να σου διευκρινίσω ότι οι οπισθοδρομικοί έχουν το πρόβλημα όχι η Apple ! Eίπαμε,respect σε ο,τι vintage αλλά όχι και έτσι.. 2
Lomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχεις ταμπλετ λοιπον και εχεις και τεκμηριωμενη αποψη μονο με google search απλα σταματαω την αντιπαραθεση γιατι δεν εχει νοημα... ασχετοσυνη και μισος xωρις λογο και ενα τελευταιο γιατι πραγματικα φαινεται οτι εισαι μονο google και τιποτα αλλο καταφερες να με μπερδεψεις κι εμενα σου ειπα οτι δεν το ηξερα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αυτο το auria που μου εστειλες ειναι απλα ενα ονειρο και τιποτα αλλο δεν ειναι για android στη σελιδα που μου εστειλες λεει αυτο REQUIREMENTS: iPad 2 or later strongly recommended. Requires iOS 5.0 or later USB audio interfaces require Camera Connection Kit αυτη ειναι η επισημη σελιδα http://auriaapp.com/Products/auria Σε αυτό με το auria και εμένα με μπέρδεψε το "... for Android", ήμουν λάθος το αναγνωρίζω. Προς υπέρασπιση του android υπάρχει σαν ενναλακτικό του auria αυτό (ίσως να μην είναι στο ίδιο επίπεδο βέβαια, αλλά απ'ότι διάβασα είναι αρκετά καλό και υπάρχει και σε ios): http://www.musicradar.com/reviews/tech/fl-studio-mobile-for-android-578086 1
Dagsieboy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 1ον) Αυτό άμα θέλω το πιστεύω 2ον) Μπορεί τα συγκεκριμένα που χρησιμοποιεί ο παραγωγός μηχανήματα να έχουν μόνο ios εφαρμογές. Δες για Korg και όχι μόνο μηχανήματα τα apps που πόσταρα πιο πάνω αν δε σε έχει τυφλώσει το πολύ σανό και κλαρινοπαραγωγοί ps: έχουμε 2015, διαδίκτυο, google τα πάντα και ακόμα περιμένεις με το ξεφτιλισμένο επιχείρημα του "μου το είπε ο φίλος μου ο Σκίστης" να πείσεις κάποιον σε φόρουμ και περιμένεις να σε πάρει ο οποιοσδήποτε στα σοβαρά; Ξυδάκι μαζί με το σανό λοιπόν για να ηρεμήσετε που σας προσβάλαμε την επίκληση στην αυθεντία των "φίλων σας των παραγωγών", άσχετοι ακόμα και στο ψάξιμο Υπάρχει ορολογία για άτομα σαν εσένα; Δηλαδή που το μόνο που κάνουνε είναι να γράφουν σε forums χωρίς προσωπική εμπειρία με μόνο όπλο το Google? Τελικά επαγγελματίας = μόνο μουσική? Το καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενικό, αλλά κάνα πιο σημαντικό/παραγωγικό επάγγελμα δεν βρήκαμε για παράδειγμα? Πείτε και κάνα άλλο, έτσι για ποικιλία... Τώρα που το λες....επαγγελματικά μόνο από μουσικούς έχω ακούσει να το χρησιμοποιούν σοβαρά...
mdr21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Επαγγελματιες δεν ειναι μονο οι μουσικοι και οι φωτογραφοι ,που και γι' αυτους μια χαρα ΕΠΙΠΛΕΟΝ λυσεις-διευκολυνσεις θα δωσει το pro. Eπισης επαγγελματικη εργασια , δεν σημαινει μονο βαρια εργασια παραγωγης.Στην Αμερικη και στις αλλες ανεπτυγμενες χωρες , χρησιμοποιουσαν το ipad σε διαφορες εφαρμογες της επιχειρηματικης καθημερινοτητας τους , μια σειρα απο επιχειρησεις-επαγγελματιες οπως ιατροι , νομικοι , πωλητες , εμποροι , παιδαγωγοι κλπΚαι ολοι αυτοι ζηταγαν ενα iPad με περισσοτερες δυνατοτητες/μεγαλυτερη οθονη.Ολοι οι παραπανω δεν τους ενδιαφερουν τα ΨΑΓΜΕΝΑ potentials ενος surface ή ενος android (μιλαμε για κανονικες επιχειρησεις , οχι μπατηρηδες). Τους ενδιαφερει μια αξιοπιστη και εμφανισιμη συσκευη που με απλα βηματα θα τους παρεχει συγκεκριμενα app , που θα τους λυνουν τα χερια σε συγκεκριμενα tasks.ΥΓ: σας εχει ερθει ποτε πωλητης να σας κανει παρουσιαση προιοντων με android tablet????? looooolΜεχρι να ξεφυλλισει την παρουσιαση με το lag ή να παιξει καποιο video με το landscape , τον εχεις διωξει γιατι εχεις και δουλειες και δεν γινεται να τον περιμενεις... 3
Fotis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Επαγγελματιες δεν ειναι μονο οι μουσικοι και οι φωτογραφοι ,που και γι' αυτους μια χαρα ΕΠΙΠΛΕΟΝ λυσεις-διευκολυνσεις θα δωσει το pro. Eπισης επαγγελματικη εργασια , δεν σημαινει μονο βαρια εργασια παραγωγης. Στην Αμερικη και στις αλλες ανεπτυγμενες χωρες , χρησιμοποιουσαν το ipad σε διαφορες εφαρμογες της επιχειρηματικης καθημερινοτητας τους , μια σειρα απο επιχειρησεις-επαγγελματιες οπως ιατροι , νομικοι , πωλητες , εμποροι , παιδαγωγοι κλπ Και ολοι αυτοι ζηταγαν ενα iPad με περισσοτερες δυνατοτητες/μεγαλυτερη οθονη. Ολοι οι παραπανω δεν τους ενδιαφερουν τα ΨΑΓΜΕΝΑ potentials ενος surface ή ενος android (μιλαμε για κανονικες επιχειρησεις , οχι μπατηρηδες). Τους ενδιαφερει μια αξιοπιστη και εμφανισιμη συσκευη που με απλα βηματα θα τους παρεχει συγκεκριμενα app , που θα τους λυνουν τα χερια σε συγκεκριμενα tasks. ΥΓ: σας εχει ερθει ποτε πωλητης να σας κανει παρουσιαση προιοντων με android tablet????? loooool Μεχρι να ξεφυλλισει την παρουσιαση με το lag ή να παιξει καποιο video με το landscape , τον εχεις διωξει γιατι εχεις και δουλειες και δεν γινεται να τον περιμενεις... Επιτελους ενας εδω μεσα που εχει επαφη με την αγορα ξερει γιατι πραγμα μιλαει και δεν ειναι φοιτητης,κομπλεξικος , ασχετος με την παραγωγικοτητα . Το αν εχει ερθει πασης φυσεως πωλητης να δειγματισει με android tablet kai oxi me ipad ειναι η μεγαλυτερη αληθεια την οποια βλεπουμε καθημερινα οσοι δουλευουμε και δεν κοπροσκυλιαζουμε . Πραγματικα δεν υπαρχει ουτε ενας ,ειναι απλα ανεκδοτο ολοι με ipad δειγματιζουν . Τωρα τι λεει το καθε πιτσιρικι εδω μεσα που πρωτον δεν εχει τα λεφτα να το αποκτησει ,δευτερον οχι surface pro αλλα ουτε παιδικο tablet δεν κατεχει και μπουρδολογει χωρις να ξερει καν γιατι πραγμα μιλαει πραγματικα αυτο με ξεπερνα. Εξαιρετικο το ipad pro θα το αγορασω μαζι με το πληκτρολογιο το οποιο θεωρω απαραιτητο και οχι με το pen το οποιο προσωπικα δεν χρειαζομαι . 2
Dagsieboy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαιρετικο το ipad pro θα το αγορασω μαζι με το πληκτρολογιο το οποιο θεωρω απαραιτητο και οχι με το pen το οποιο προσωπικα δεν χρειαζομαι . imac 5k Retina 27' ,DELL XPS L702x , iphοne 6 plus 64gb space grey ,ipad Air 2 wifi 16 gb gold ,PS4 white ,Samsung UE55F8000SL Χρειάζεσαι και ένα MacBook Pro. Α, και Apple TV. Να κλείσει η συλλογή. Δεν θα το έγραφα αυτό αλλά γίνεσαι κακόγλωσσος χωρίς λόγο λέγοντας κοπρόσκυλα τους άνεργους.
iPhoTe64 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά μου άρεσε το καινούργιο iPad, οι δυνατότητες του σε σχέση βέβαια με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας. Το πληκτρολόγιο δεν με ενδιαφέρει αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αξιοποίηση των δυνατοτήτων στο πρώτο Pen της εταιρείας του Apple pencil. Δεν είναι κάτι καινούριο ένα Pen σε tablet ή τηλέφωνο αλλά αυτά τα (σχετικά) λίγα που είδα στην παρουσίαση μου άρεσαν. Αναμένουμε τα προϊόντα στα retail stores της Apple να να δοκιμάσουμε από κοντά. Έτσι θα έχουμε και μια καλύτερη και πιο τεκμηριωμένη άποψη. 1
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω πάντως πωλητή με ipad δεν εχω δει ακομα, τωρα που τους βλεπετε ολα τα φανμποι εσεις.. Η δουλειά που περιγράφετε παντως (επειδηξη φωτογραφιών ουσιαστικά σε μια οθονη) , γίνεται πανευκολα σε οτι πλατφόρμα θες, δε χρειάζεται να είσαι πυρηνικος φυσικος για να το καταλαβεις.. Αυτα που λετε περι λαγκ κλπ, χανετε καθε σοβαρότητα, μη τα γραφετε καλυτερα.. Ο μόνος που μου εχει ερθει εμενα με ταμπλετα, ηταν ενας τεχνικός της hol, και ειχε μια παπαρια κινεζικη android..
mdr21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 οι πωλητες απο τις μεγαλες εταιρειες μου ερχονται με iPad. Οι πωλητες απο μικρες Ελληνικες ερχονται με android. Και οντως για την απλη επιδειξη φωτογραφιων , που δεν χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος ειτε με κινεζια , ειτε με galaxy το android τους λαγκαρει και δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους. Γι'αυτο και οι περισσοτεροι επιστρεφουν στη πατροπαραδοτη παρουσιαση με ντοσιε και μπροσουρες σε ζελατινες. Οσοι πωλητες εχουν iPad , ειτε ειναι ασχετοι ειτε οχι , ΤΕΛΙΚΑ την δουλεια τους θα την κανουν. Και τον επιχειρηματια που θα κανει την επενδυση για τους υπαλληλους του , αυτο τον ενδιαφερει. Μια συσκευη που δεν θα χρειαζεται να εισαι χακερ για να τρεχει σωστα και με 2-3 taps θα μπορει να βρισκει τα apps που τον αφορουν για τα καθημερινα επιχειρηματικα tasks του. Το οτι δεν εχουν ΑΚΟΜΑ διαδοθει οι apple συσκευες στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρησεις ειναι καθαρα θεμα κοστους και ελλειψης τεχνολογικης παιδειας για το τι παρεχει η apple. Ειναι πιο ευπεπτο να πεις σε εναν Ελληνα , οτι "αυτο εχει διπλασια GB RAM και την μιση τιμη απο την αντιστοιχη apple συσκευη".Φυσικα αυτο στη νεα ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ γενιά , σιγα-σιγα αλλαζει...Αλλα ετσι και αλλιως το iPad PRO δεν βγηκε για την Ελληνικη επιχειρηματικη αγορα , ουτε για να το κρινει ο ανεργος Ελληνας μαθητης-φοιτητης κλπ(το ανεργος δεν ειναι υποτιμητικο , απλα σηματοδοτει οτι ο αλλος δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα της εργασιας) 1
tarantules Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Και η Τσαπανίδου ipad μοστράρει στο κανάλι, και όλοι στα πρωινάδικα apple έχουν... 1
viper2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 οι πωλητες απο τις μεγαλες εταιρειες μου ερχονται με iPad. Οι πωλητες απο μικρες Ελληνικες ερχονται με android. Και οντως για την απλη επιδειξη φωτογραφιων , που δεν χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος ειτε με κινεζια , ειτε με galaxy το android τους λαγκαρει και δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους. Γι'αυτο και οι περισσοτεροι επιστρεφουν στη πατροπαραδοτη παρουσιαση με ντοσιε και μπροσουρες σε ζελατινες. Οσοι πωλητες εχουν iPad , ειτε ειναι ασχετοι ειτε οχι , ΤΕΛΙΚΑ την δουλεια τους θα την κανουν. Και τον επιχειρηματια που θα κανει την επενδυση για τους υπαλληλους του , αυτο τον ενδιαφερει. Μια συσκευη που δεν θα χρειαζεται να εισαι χακερ για να τρεχει σωστα και με 2-3 taps θα μπορει να βρισκει τα apps που τον αφορουν για τα καθημερινα επιχειρηματικα tasks του. Το οτι δεν εχουν ΑΚΟΜΑ διαδοθει οι apple συσκευες στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρησεις ειναι καθαρα θεμα κοστους και ελλειψης τεχνολογικης παιδειας για το τι παρεχει η apple. Ειναι πιο ευπεπτο να πεις σε εναν Ελληνα , οτι "αυτο εχει διπλασια GB RAM και την μιση τιμη απο την αντιστοιχη apple συσκευη". Φυσικα αυτο στη νεα ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ γενιά , σιγα-σιγα αλλαζει... Αλλα ετσι και αλλιως το iPad PRO δεν βγηκε για την Ελληνικη επιχειρηματικη αγορα , ουτε για να το κρινει ο ανεργος Ελληνας μαθητης-φοιτητης κλπ (το ανεργος δεν ειναι υποτιμητικο , απλα σηματοδοτει οτι ο αλλος δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα της εργασιας) αν υπηρχε τεχνολογικη παιδεια τοτε οι περισσοτεροι θα παιρναν ενα κινεζο και θα αλλαζαν rom ειτε ειναι κινητο ειτε tablet. Επισης, ηρεμια, οταν βγουν τα πρωτα reviews τα ξαναλεμε. PS. τα $200 για το πληκτρολογιο ειναι unjustifiable ειτε εισαι βαμμενος ειτε οχι
Losalexopou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλύτερο tablet έχω το iPad το 2 και ακόμα τα σπάει..
oldnew Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 οι πωλητες απο τις μεγαλες εταιρειες μου ερχονται με iPad. Οι πωλητες απο μικρες Ελληνικες ερχονται με android. Και οντως για την απλη επιδειξη φωτογραφιων , που δεν χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος ειτε με κινεζια , ειτε με galaxy το android τους λαγκαρει και δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους. Γι'αυτο και οι περισσοτεροι επιστρεφουν στη πατροπαραδοτη παρουσιαση με ντοσιε και μπροσουρες σε ζελατινες. Οσοι πωλητες εχουν iPad , ειτε ειναι ασχετοι ειτε οχι , ΤΕΛΙΚΑ την δουλεια τους θα την κανουν. Και τον επιχειρηματια που θα κανει την επενδυση για τους υπαλληλους του , αυτο τον ενδιαφερει. Μια συσκευη που δεν θα χρειαζεται να εισαι χακερ για να τρεχει σωστα και με 2-3 taps θα μπορει να βρισκει τα apps που τον αφορουν για τα καθημερινα επιχειρηματικα tasks του. Το οτι δεν εχουν ΑΚΟΜΑ διαδοθει οι apple συσκευες στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρησεις ειναι καθαρα θεμα κοστους και ελλειψης τεχνολογικης παιδειας για το τι παρεχει η apple. Ειναι πιο ευπεπτο να πεις σε εναν Ελληνα , οτι "αυτο εχει διπλασια GB RAM και την μιση τιμη απο την αντιστοιχη apple συσκευη". Φυσικα αυτο στη νεα ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ γενιά , σιγα-σιγα αλλαζει... Αλλα ετσι και αλλιως το iPad PRO δεν βγηκε για την Ελληνικη επιχειρηματικη αγορα , ουτε για να το κρινει ο ανεργος Ελληνας μαθητης-φοιτητης κλπ (το ανεργος δεν ειναι υποτιμητικο , απλα σηματοδοτει οτι ο αλλος δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα της εργασιας) Κάθεσαι ρε αδερφε και γραφεις σεντονια, που απο την αρχη μεχρι το τελος σταζουν μισος για το android.. Ουτε καν υγιες δεν το λες αυτο. Ειναι ολοφανερο οτι δε σε ενδιαφέρει ουτε να πισεις ούτε τιποτε. Οτι αυτα που γραφεις ειναι εκτος τοπου και χρονου,οταν αναφέρεσαι στο ανδροιντ για το λαγκ κλπ δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα .. Απλα γινεσαι αντιπαθητικος σε οσους πολους εχουν μια σοβαρη ταμπλετα με android, που δεν εχει καμια σχεση με οτι παρουσιάζεις συστηματικα.. Με το να τα τσουβαλιαζεις ολα ως αχρηστα και να προβαλεις το ipad (το οποιο ειναι μια χαρα συσκευη γι αυτο για το οποιο προοριζεται, δηλαδη διασκέδασή, σερφινγκ κυριως), πραγματικά δεν πιθεις κανεναν. Ακομα και αν το κανεις με καποιο σκοπο πχ δουλευεις στην απλ κλπ (πολοι εδω μεσα κανουν μαρκετινγκ και για τις 2 πλατφορμες) το κανεις πολυ ασχημα. Χανεις το οποιο δικαιο εχεις. Ακριβώς για εντελως φανμποιστικες λογικες σαν και τη δικη σου , διαβαζω συχνα, αλλα γραφω πολυ σπανια πλεον. Δε θελετε ουτε να ακουσετε, ουτε να μαθετε, θελετε απλα να θαβετε γραφοντας ασυναρτησίες. Τωρα αν το κανετε εσκεμενα ή απλα δεν ξερετε οτι γραφετε ασυναρτησίες νομιζοντας οτι εχετε δικαιο αυτο ειναι αλλο θεμα. Δυστυχως εχετε μεινει να γραφετε εδω μεσα οσοι γραφετε εντελώς φανμποιστικα, και ασυναρτησίες. Καλη συνεχεια στο μάρκετινγκ του ipad. Φιλική συμβουλη που ξερω οτι δε θα ακούσεις. Γραφε τα θετικά του ipad, και μη θάβεις συστηματικά το android. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα