Dagsieboy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 εχει αντικαταστησει αρκετα hardware μηχανηματα που αν τα αγοραζες ολα μαζι θα επαιρνες 10 ipad οχι ενα Αυτό βασικά. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. 1
atropa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σοβαρά τώρα ποιος παραγωγός πήρε ipad και έδωσε το minimoog,phatty etc και το θεωρεί και καλλίτερα? Θες να μου πεις δηλαδή ότι ο σοβαρός παραγωγός και performer θα πάρει μια touch συσκευή και θα αντικαταστήσει τα novation,arturia etc hardware controllers ? Και ναι υπάρχουν και για win (άπειρα) και για android touch surfaces για remote control (touch osc, image line remote etc) παραδέχονται ότι γλυκοκοιταζα ένα ipad μιας και ή native instruments traktor audio 2 δουλεύει μια χαρά στο ταμπλετ αλλά αυτό δεν ανερει ότι δεν μπορεί να αντικατάσταση το λάπτοπ μου σε καμία περίπτωση αλλά έχει το χαβαλε του. Ένα surface όμως μπορεί να πάρει τη θέση του λάπτοπ μου και μου δίνει και touch. Τώρα ότι είναι ένα υπερμεγέθες media consumption μηχανική με κάποιες έξτρα δυνατότητες ναι. Ότι ειναι μπανικο, όμορφο και με κάποιες ωραίες τεχνολογίες ναι. Ότι ειναι το τρομερό εργαλείο του επαγγελματία είναι κάτι που θες να είναι αλλά είναι πολύ μακριά από το να ειναι ακόμα.
Lomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις να μου πεις για καποιο σοβαρο app? να "ακουει"το touch τοσο καλα τοσο ωστε να μπορεσω να το αντικαταστησω hardware controller? οι εταιριες που υπαρχουν στο appstore και εχουν τα καλυτερα software για pc/mac υπαρχουν στο android? Το touch δεν "ακούει" τόσο καλά; Πρώτη φορά το ακούω αυτό! 1. Σχετικά με το FabFilter ως plugin στο Auria 2. Cubase Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει κανέναν αν το UI του ios είναι πιο εύχρηστο για κάποιον, αυτό είναι απόλυτα σεβαστό & υποκειμενικό, αλλά αυθαιρεσίες του στυλ "αυτό γίνεται στο ipad και όχι σε android" ή οτι το touch είναι καλύτερο είναι απλά έλεος, ακόμα και να ισχύει (που δεν ισχύει) δεν πιλοτάρεται αεροπλανο ούτε μιλάμε για σχέδιο (που εκεί ο πραγματικά pro θα πάει σε wacom) για να παίζει τόσο ρόλο. Λες και ΑΝ ίσχυει θα χανόταν κανένα ημιτόνιο λόγο touch
lepaterious Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως έχει πλάκα κάποια apple-friendly site έχουν πει το ipad pro είναι καλύτερο από το surface pro 3 χωρίς καν να το έχουν πιάσει στα χέρια τους... Χωρίς να αναφέρουν βεβαία ότι το ένα φοράει arm - άγνωστη ταχύτητα και άγνωστη ram και το άλλο είναι full pc... Μεγάλο λάθος παρόλο που είναι ios η συγκεκριμένη συσκευή να μην υποστηρίζει mouse ή trackpad θα διευκόλυνε ιδιαίτερα σε κάποιες εφαρμογές. 2
Dagsieboy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως είπε και κάποιος ποιο πάνω, υπάρχουν εφαρμογές στο iPad με τις οποίες αντικαθιστάς 1 έως κάμποσα μηχανήματα όπως controllers όπου η εφαρμογή μπορεί να κάνει 10-20$ ενώ ο hardware controller 200-250. 1
Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως έχει πλάκα κάποια apple-friendly site έχουν πει το ipad pro είναι καλύτερο από το surface pro 3 χωρίς καν να το έχουν πιάσει στα χέρια τους... Χωρίς να αναφέρουν βεβαία ότι το ένα φοράει arm - άγνωστη ταχύτητα και άγνωστη ram και το άλλο είναι full pc... Μεγάλο λάθος παρόλο που είναι ios η συγκεκριμένη συσκευή να μην υποστηρίζει mouse ή trackpad θα διευκόλυνε ιδιαίτερα σε κάποιες εφαρμογές. 4gb RAM έχει το Pro http://9to5mac.com/2015/09/10/ipad-pro-4gb-ram/
Lomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως είπε και κάποιος ποιο πάνω, υπάρχουν εφαρμογές στο iPad με τις οποίες αντικαθιστάς 1 έως κάμποσα μηχανήματα όπως controllers όπου η εφαρμογή μπορεί να κάνει 10-20$ ενώ ο hardware controller 200-250. ναι γιατί ως γνωστόν μόνο στο ipad υπάρχουν αυτά, έλεος με την ασχετοσύνη και τη παραπληροφόρηση εδω μέσα, λες και το ipad έχει κάτι περισσότερο απο wifi και auxilary σε σχέση με σοβαρό android... 1
Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ναι γιατί ως γνωστόν μόνο στο ipad υπάρχουν αυτά, έλεος με την ασχετοσύνη και τη παραπληροφόρηση εδω μέσα, λες και το ipad έχει κάτι περισσότερο απο wifi και auxilary σε σχέση με σοβαρό android... Ασχολήθηκες καθόλου με Μουσικές εφαρμογές στο iPad; Να συνδέσεις και όργανα επάνω; Υποστηρίζει το ταμπλετάκι σου κονσόλα μουσικής; μπορείς να το συνδέσεις πάνω σε επαγγελματική κονσόλα; 1
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά εχω παρει ελαφρως μεταχειρισμενο, σε κατασταση ολοκαινουριου surface pro 2 μαζι με πληκτρολόγιο 8 γιγα ram, 256 ssd core i5. Του εχω βαλει και Android σε double boot μαζι με τα win10.. 470ε... Απο τις αγγελιες εδω.. Οποτε κατι λυσεις τυπου ipad 1000ε επιτρέψτε μου να γελαω.. Κυρίως λογο του κοστους για οτι παιρνεις, οχι οτι δεν ειναι καλο γι αυτο για το οποίο φτιάχτηκε δηλαδη σερφαρισμα και εφαρμογές / παιχνιδια. Πάντως ειναι καλη συσκευη και γραφουν στο ιντερνετ οτι εχει 4 γιγα μνήμη. Σε συνδιασμο με το ελαφρυ ios και τον καλο για απλες εφαρμογες cpu σε καποια απλα πράγματα η εμπειρία χρησης θα ειναι εξαιρετικη. Στα 450ε για εκδοση 64 γιγα αποθ χωρο θα το σκεφτόμουνα.. Φυσικα αυτο δε θα γίνει ποτε.. 2
alextrela172 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά σοβαρά τώρα? Οι τιμές της Microsoft σε πείραξαν? Ο ένας σου δίνει ultrabook με intel i5, 128 SSD, 4 GB RAM + full OS μαζί στα 1200 (μαζί με πενάκι και πληκτρολόγιο) και ο άλλος στην ίδια τιμή σου δίνει mobile OS με ARM επεξεργαστή... Αλλά σου φαίνονται ψηλές οι τιμές του πρώτου? Οκ... Μάλλον εσύ προσθέτεις και την αξία του μήλου (γύρω στα 600 ευρώ θα ναι πιστεύω) Όντως ακόμα παραμένει το καλύτερο στην κατηγορία του αλλά Lenovo Asus Toshiba κτλ έχουν βγάλει αξιόλογες προτάσεις... Καλή η προσπάθεια,ωραίες οι προσθήκες σε συνδυασμό με το iOS 9,αλλα στο τέλος παίρνεις ενα πολυ λειψό μηχάνημα που ζήτημα 30% να κάνει απο αυτο του ανταγωνισμό με truly pro χαρακτηριστικά. Προτιμώ να δώσω τα 800-1000 αλλα να εχω 100% full laptop/ultrabook replacement και extra ενα 30% tablet feature capability και όλα αυτα σε tablet form factor που αποτελεί αποθέωση της φορητότητας και πρακτικότητας με μια συσκευή να καλύψεις όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες παρα το αντίθετο που προσφέρει η παρόν πρόταση που και υπερκοστολογημενη και πολυ λίγη. Οταν βγάλει OS X με full touch support,active digitazer σε 2 σε 1 tablet form factor το συζητάμε. Το να το συγκρίνουμε με το surface η αλλα 2 σε 1 υβριδικά(Asus,Dell,Lenovo,Toshiba)απλά αποτελεί σύγκριση ημέρα με την νύχτα. Απλα ενα πιο μεγάλο air 2 ειναι στην ουσία με περιτύλιγμα ενα pencil και ενα keyboard που δεν μπορεί να κρύψει τις πολλές αδυναμίες του με ενα mobile λειτουργικο. 1
Lomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ασχολήθηκες καθόλου με Μουσικές εφαρμογές στο iPad; Να συνδέσεις και όργανα επάνω; Υποστηρίζει το ταμπλετάκι σου κονσόλα μουσικής; μπορείς να το συνδέσεις πάνω σε επαγγελματική κονσόλα; Το δικό μου τάμπλετ (που δεν έχω) όχι, άλλοι επαγγελματίες με android ναι. Ξέρεις η ασχετοσύνη με το marketing και τα υπερτιμημένα ipad, σε συνδυασμό με παραπάνω θύρες που δεν έχει (σε σχέση με τα android) δε σε κάνει πιο επαγγελματία Επίσης σχετικά με εφαρμογές δες το προ-προηγούμενο ποστ μου Απλά επειδή οι iLovers δεν φημίζεστε για τις ικανότητες σας στο ψάξιμο, παρα μόνο στη κατάποση σανό: http://www.musicalandroid.com/blog/category/hardware
Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Το δικό μου τάμπλετ (που δεν έχω) όχι, άλλοι επαγγελματίες με android ναι. Ξέρεις η ασχετοσύνη με το marketing και τα υπερτιμημένα ipad, σε συνδυασμό με παραπάνω θύρες που δεν έχει (σε σχέση με τα android) δε σε κάνει πιο επαγγελματία Επίσης σχετικά με εφαρμογές δες το προ-προηγούμενο ποστ μου Δύο εφαρμογές και; 58 σελίδες με επαγγελματικές εφαρμογές http://www.promusicapps.com/category/ipad/
Lomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δύο εφαρμογές και; 58 σελίδες με επαγγελματικές εφαρμογές http://www.promusicapps.com/category/ipad/ οι 2 προηγούμενες εφαρμόγες ήταν απάντηση στο επιχείρημα για τις συγκεκριμένες που άλλο μέλος πόσταρε, αυτές είχε αυτές έγραψε. Πέρα απο τις 50 κάτι που οι μισές είναι οι ίδιες σε λειτουργίες κτλ, υπάρχει και αυτό: http://www.musicalan...tegory/hardware ps: τελικά το σανό το τρώτε με το κιλό οι iLovers 1
Dagsieboy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ναι γιατί ως γνωστόν μόνο στο ipad υπάρχουν αυτά, έλεος με την ασχετοσύνη και τη παραπληροφόρηση εδω μέσα, λες και το ipad έχει κάτι περισσότερο απο wifi και auxilary σε σχέση με σοβαρό android... Μιας και μίλησες για ασχετοσύνη αν σου πώ ότι ρώτησα παραγωγό και οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί βγαίνουν μόνο σε iOS. Άσχετε! 1
Lomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και μίλησες για ασχετοσύνη αν σου πώ ότι ρώτησα παραγωγό και οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί βγαίνουν μόνο σε iOS. Άσχετε! 1ον) Αυτό άμα θέλω το πιστεύω 2ον) Μπορεί τα συγκεκριμένα που χρησιμοποιεί ο παραγωγός μηχανήματα να έχουν μόνο ios εφαρμογές. Δες για Korg και όχι μόνο μηχανήματα τα apps που πόσταρα πιο πάνω αν δε σε έχει τυφλώσει το πολύ σανό και κλαρινοπαραγωγοί ps: έχουμε 2015, διαδίκτυο, google τα πάντα και ακόμα περιμένεις με το ξεφτιλισμένο επιχείρημα του "μου το είπε ο φίλος μου ο Σκίστης" να πείσεις κάποιον σε φόρουμ και περιμένεις να σε πάρει ο οποιοσδήποτε στα σοβαρά; Ξυδάκι μαζί με το σανό λοιπόν για να ηρεμήσετε που σας προσβάλαμε την επίκληση στην αυθεντία των "φίλων σας των παραγωγών", άσχετοι ακόμα και στο ψάξιμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα