Προς το περιεχόμενο

iPad Pro. To… Surface της Apple

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί iOS; 

Κάνει για επαγγελματικό προϊόν με κουτσό OS κινητού;

Τι σκατά productivity έχεις με τέτοια φόντα;

Κρίμα διότι το Surface χρειαζόταν ένα αξιόλογο ανταγωνιστή.

• Like 11
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περασαν σε αλλο επιπεδο την αντιγραφη(μεχρι κ στο ονομα), αλλα φαινεται πολυ καλο προιον που μακαρι να πουλησει για να ακολουθησουν ακομα καλυτερες hybrid συσκευες στο δρομο που χαραξε η ms.

Ποιοι πιστεύεις ότι θα το αγοράσουν; Ποιο κοινό θέλει να κερδίσει ή και να δημιουργήσει με αυτό το προϊόν;

Γιατί να μην αγοράσει κάποιος ένα macbook air / macbook  και να προτιμήσει το iPad Pro?

Εγώ πάντως ήλπιζα σε mac osx λειτουργικό. Και αυτή τη φορά δυστυχώς δεν...

Γνωρίζει κανείς αν θα συνδέεται με εξωτερική οθόνη και ποντίκι ή touchpad;

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν θα συνδέεται με εξωτερική οθόνη και ποντίκι ή touchpad;

Καλό το αστειάκι σου.

Για mobile apple συσκευή μιλάμε...(όσο και αν προσπαθούν να το περάσουν ως productivity device)

• Like 1
Δημοσ.

Έχοντας Surface Pro 3 & Surface 3, το iPad Pro μου φαίνεται ένα αστείο παιχνιδάκι. Θα το δούμε και στην πράξη βέβαια, αλλά πιστεύω ότι η Apple έχασε μια μεγάλη ευκαιρία μη βάζοντας OS X

• Like 3
Δημοσ.

Το κοινό είναι το εξής:

designers και φωτογράφοι, με ζώο pc ή mac pro στη δουλειά που θέλουν κάτι on the go. Αν οι εφαρμογές λειτουργούν καλά με τις pc based που ήδη λειτουργούν καλά (βλ. adobe), τότε έχει κοινό. 

Επίσης φτηνότερο από ενα cintiq αν και σε δεσμεύει σε συγκεκριμένο hardware. 

Επίσης, φοιτητές και δάσκαλοι, όπου υπάρχουν άπειρες εφαρμογές που δυστυχώς δεν υπάρχουν για windows. 

Δυστυχώς γιατί πρέπει να ξυπνήσει η microsoft. 

• Like 8
Δημοσ.

Το κοινό είναι το εξής:

designers και φωτογράφοι, με ζώο pc ή mac pro στη δουλειά που θέλουν κάτι on the go. Αν οι εφαρμογές λειτουργούν καλά με τις pc based που ήδη λειτουργούν καλά (βλ. adobe), τότε έχει κοινό. 

Επίσης φτηνότερο από ενα cintiq αν και σε δεσμεύει σε συγκεκριμένο hardware. 

Επίσης, φοιτητές και δάσκαλοι, όπου υπάρχουν άπειρες εφαρμογές που δυστυχώς δεν υπάρχουν για windows. 

Δυστυχώς γιατί πρέπει να ξυπνήσει η microsoft. 

Το πιο ακατανοητο που κανει η ms οσον αφορα τα surface ειναι η τιμη.Τουμπανα τα surface αλλα χτυπανε τιμες καλων λαπτοπ.

Δημοσ.

Παίρνουμε ενα iPad μεγαλώνουμε την οθόνη και βάζουμε λιγο καλύτερο επεξεργαστή και το βαφτίζουμε "pro"

Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό όντας χρόνια πελάτης της Apple την έχω μάθει πια..

Πιθανότατα ετοιμάζονται για την μετάβαση/πάντρεμα σε iOSX η όπως θα λέγετε, εξού και τα πληκτρολόγια (170 $ !!!!) Θα εξαντλήσουν αυτή την μακακία και μετά θα εμφανίσουν το αληθινό pro μοντέλο.

• Like 2
Δημοσ.

Επαγγελματίες που κουτσοδελευανε τοσο καιρό με ipad με το ipad pro η δουλεία τους μπορεί να απογειωθεί...

Μιλάω για μουσικούς παραγωγούς και σχεδιαστές που με ένα απλό ipad κάνουν παπάδες και όχι για αυτούς που το πήραν για μούρη...

• Like 4
Δημοσ.

Επαγγελματίες που κουτσοδελευανε τοσο καιρό με ipad με το ipad pro η δουλεία τους μπορεί να απογειωθεί... Μιλάω για μουσικούς παραγωγούς και σχεδιαστές που με ένα απλό ipad κάνουν παπάδες και όχι για αυτούς που το πήραν για μούρη...

το οτι θα διαβαζα ετσι διθυραμβους για κατι βασισμενο σε ιοs δεν θα το πιστευα,ιδιαιτερα οταν απεναντι εχουμε πληρης pc σε ταμπλετ ....

• Like 4
Δημοσ.

Ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολλες δεκαετιες που η Apple βγαζει προϊοντα σαβουρες για να ανταγωνιστει τις σαβουρες της Microsoft.

Productivity και surface;

Γεμισε το insomnia με μεγαλοστελεχη επιχειρησεων

• Like 3
Δημοσ.

το οτι θα διαβαζα ετσι διθυραμβους για κατι βασισμενο σε ιοs δεν θα το πιστευα,ιδιαιτερα οταν απεναντι εχουμε πληρης pc σε ταμπλετ ....

Το οποιο tablet pc υπηρχε πολλά χρόνια τωρα και πριν το ipad. Δεν βαρεθήκατε τα ίδια σχόλια. Απο την εποχή που εμφανιστηκε το πρώτο ipad η ιδια καραμέλα...

Οι εποχές έχουν αλλάξει, με ενα ipad φτιάχνεις επαγγελματικού επιπέδου μουσική. Δες τι φτιάχνανε τόσο καιρό με ένα απλό ipad και μετά έλα να μου πεις αν έχω αδικο.

Και εγώ περίμενα το ipad pro αργοτερα αλλα έλα που καποιοι το θέλανε τωρα. Οταν εχουν κανει την αρχη με το απλό ipad φυσικό είναι τωρα να πανηγυρίζουν.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί iOS; 

Κάνει για επαγγελματικό προϊόν με κουτσό OS κινητού;

Τι σκατά productivity έχεις με τέτοια φόντα;

Κρίμα διότι το Surface χρειαζόταν ένα αξιόλογο ανταγωνιστή.

Αυτά πηγαινε πέστα σε καμια ΙΒΜ και καποιες άλλες εταιρείες που αναπτυσουν επαγγελματικές εφαρμογές αποκλειστικά για iOS ....

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο ακατανοητο που κανει η ms οσον αφορα τα surface ειναι η τιμη.Τουμπανα τα surface αλλα χτυπανε τιμες καλων λαπτοπ.

Το Surface Pro 3 δεν είναι ένα καλό laptop δηλαδή; Μη τρελαθούμε...Το SP3 i5 256GB με πληκτρολόγιο βγαίνει πιο φθηνό απ'το iPad Pro 128GB + Pencil+keyboard

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά πηγαινε πέστα σε καμια ΙΒΜ και καποιες άλλες εταιρείες που αναπτυσουν επαγγελματικές εφαρμογές αποκλειστικά για iOS ....

και αποκλειστικα μαλιστα ,ακομα λιγο και θα μου πεις οτι η library των χ86 ειναι ελλιπης σε σχεση με το ios .....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...