pagratios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω ένα native c++ dll το όποιο σε κάποια στιγμή θέλω να επικοινωνήσω μαζί του από ένα c# application ώστε να εκτελέσει μία μέθοδο. Τι προτείνετε για να το κάνω? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από pagratios
CtrlFreak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 1) το προσθέτεις στο project 2) προσθέτεις το reference 3) πρόφιτ ??
παπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Με c api θες να πεις. Ψάξε για dllimport. Δεν έχει νόημα να γράψω κάτι, θα βρεις αρκετό υλικό.
pagratios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς έκανα λάθος την ερώτηση μου. Το native dll θα είναι σε άλλο process από ότι το c# οπότε εποικωνια μάλλον σε rpc? Tcp?
παπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τι άλλο proc? Τρεχει και έχει state? Αν ναι τότε θες ipc 1
pagratios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τι c++ είναι ένας credential provider οπότε θέλω να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του. Έχουμε κάποιο link με κάτι παρόμοιο?
pagratios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ το έχω κάνει το c++ αλλά ο credential provider έχει δικό του interface. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με c++ και δεν ξέρω πως να το κάνω. Σκέφτομαι να λειτουργεί σαν server το c++ και client τι c#
pagratios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάποιος χρειαστεί κάτι παρόμοιο http://www.codeproject.com/Articles/34073/Inter-Process-Communication-IPC-Introduction-and-S
defacer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Οι επιλογές που είχες είναι αυτές https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa365574(v=vs.85).aspx Απ ότι είδα το πήγες με named pipe που είναι μια all around OK επιλογή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα