KERMENI Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΟNE DRIVE ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ; ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΠΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ; ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΟNE DRIVE ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ; ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΠΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ; ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! Αυτό λέγεται συγχρονισμός. Μάλλον θα πρέπει να δεις αν έχει κάποια επιλογή ώστε ο συγχρονισμός να γίνεται μόνο από τα αρχεία στο internet και όχι από τα τοπικά αρχεία. Για επαναφορά θα πρέπει να πας σε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης π.χ. το δωρεάν recuva, αλλά θα πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιήσεις τον δίσκο όπου είναι ο φάκελος του one drive γιατί όσο γράφει σε αυτόν τον δίσκο τόσο ποιο δύσκολο θα είναι βρεις τα αρχεία που θέλεις.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ειχες συγχρονίσει και καποιον αλλον υπολογιστή, το ατχειο ειναι εκει, μονο πρόσεχε πριν ανοιξεις τον υπολογιστή βγαλτον απο το ιντερνετ
KERMENI Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 το θέμα δεν ειναι ο διαγραμμένος φάκελος. δοκιμή έκανα...μέχρι να μάθω αν μπορω να αποθηκεύω κάτι στον υπολογιστή μου και συγχρόνως να αποθηκεύεται στο κλάουντ, (χωρίς να υπάρξη περίπτωσι να χάσω τα αρχεια μου αν κάποιος βρη τους κωδικούς μου και μου διαγράψει αρχεια στο κλάουντ και συγχρόνως διαγραφουν και από τον υπολογιστή μου!) θα τα μεταφέρω στον σκληρό του υπολογιστή μου, όπως παλιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα