Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Τελευταία μου κάνει BSOD, και κάνει system restore σε μια προηγούμενη κατάσταση. Βλέπω κάτι αρχεια που είχα διαγράψει να είναι εκεί κάθε φορά στο desktop... Επίσης βλέπω να μου έχει "διαγράψει" μηνύματα στο Viber -πάει πίσω στην ημερομηνία που ήταν -το ρολόι δεν το πειράζει. Αυτά γίνονται βάση του C:. Τα αρχεία στον D: και E: είναι άθικτα.

Τέσπα θέλω να βρω τι φταίει. Μήπως η μνήμη; Η κάρτα γραφικών; Ο σκληρός δίσκος; Τι το κάνει να κάνει BSOD. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τρέξει το PC στα άκρα και να βρώ που είναι το πρόβλημα; Επισης να αναφέρω ότι μια μέρα έκανε restart μόνο του και checkdisk. Μάλλον απο τότε το άρχισε αυτό με το BSOD αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη.

Κάθε πρότασή σας πολύτιμη διότι θέλω να ξεκινήσω απο κάπου.

Ευχαριστώ.

Σας αφήνω και το HD Sentinel, δεν μου το είχε βγάλει πριν. Ήταν στο 100% και κομπλέ.

aCv60YR.png

Δημοσ.

Καλησπέρα Ειρήνη μόλις τώρα μπήκα είδα το μήνυμά σου και είπα να δω τι συμβαίνει . Χμμμμ.. .... Έκανες διάφορα τεστ όσον αφορά το υλικολογισμικό του υπολογιστή σου ???? Και μια ερώτηση ακόμη αυτό πως σου προέκυψε εγκατέστησες κάτι στον σκληρό ή στον πύργο???

• Like 1
Δημοσ.

Θα κάνω το πρωι τα τεστ στο άλλο νήμα και θα τα γράψω εκεί. Θα σε ενημερώσω :) αυτο με το σκληρό σύμφωνα με το ιστορικό του γίνεται από Δευτέρα, και πιο πριν δούλευε ρολόι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...