Προς το περιεχόμενο

EVGA supenova 850 p2 vs Corsair ax860i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία χρήσης, Enermax και Corsair, αποτελούν δύο εταιρίες με καλό, υποτίθεται, όνομα, που διέψευσαν τηn φήμη τους στα χέρια μου : είτε με το να ψοφήσουν, λίγο μετά την εγγύησή τους, είτε με το να μην αποδίδουν τα θεωρητικά μέγιστα, με την έννοια του ότι η ονομαστική ισχύς τους είχε αντίκρισμα στη μικτή ολική παροχή, μόνο και όχι εκεί που μετράει περισσότερο πχ. 12v rail (μετά από καιρό)...

Για την Enermax δεν γνωρίζω αλλά η Corsair έχει κατηγορίες στα τροφοδοτικά της όσον αφορά την ποιότητα.Ποιά σειρά είχες πάρει και σου ψόφησε;

Η σειρά VS , CX και CS έχει 3 χρόνια εγγύηση , η σειρά RM έχει 5 χρόνια και οι σειρές HX και AX 7 χρόνια.

Δημοσ.

Μάλλον κλείνω προς το EVGA θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα βέβαια και ελπίζω ως τότε να μην αλλάξω γνώμη!!! :-D  :-D

Δημοσ.

Για την Enermax δεν γνωρίζω αλλά η Corsair έχει κατηγορίες στα τροφοδοτικά της όσον αφορά την ποιότητα.Ποιά σειρά είχες πάρει και σου ψόφησε;

Η σειρά VS , CX και CS έχει 3 χρόνια εγγύηση , η σειρά RM έχει 5 χρόνια και οι σειρές HX και AX 7 χρόνια.

Είχα πάρει Corsai TX 750 v3, και, μόλις φόρτισα παραπάνω τη 12άρα με 390x (από 280Χ), έκλαιγα...

Δημοσ.

Επειδή σου έτυχε εσένα δε σημαίνει ότι η εταιρεία δεν είναι καλή και αξιόπιστη. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη εταιρεία σε ότι και αν έχω πάρει και τη στηρίζω πολλά χρόνια λόγω της αξιοπιστίας αυτής. Ας μη μιλήσουμε για το support το οποίο είναι τρομερό.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή σου έτυχε εσένα δε σημαίνει ότι η εταιρεία δεν είναι καλή και αξιόπιστη. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη εταιρεία σε ότι και αν έχω πάρει και τη στηρίζω πολλά χρόνια λόγω της αξιοπιστίας αυτής. Ας μη μιλήσουμε για το support το οποίο είναι τρομερό.

Ούτε επειδή σου έτυχε εσένα να μην έχει πρόβλημα, σημαίνει πάλι ότι η εταιρία είναι καλή και αξιόπιστη - one-offs, μέχρι και σε κινεζιές παίζουν...;)

Απλώς, για το όνομα που προπαγανδίζεται στο κάθε site με τα freebies που παίρνουν για review, υποτίθεται ότι αποκλειόταν περίπτωση για τέτοια ΝΙΛΑ :P

Ευτυχώς είναι εντός εγγύησης - RMA και σκότωμα, δίχως αύριο...

Δημοσ.

Όλα κινέζοι τα φτιάχνουν.Τα στανταρ του hardware αλλάζουν.

Και όταν η EVGA σου λέει 10 χρονάκια εγγύηση πας με κλειστά μάτια και τα λεφτά στο χέρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...